ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот BaLoN » 25 окт 2010 13:20

Нека първо помоля модераторите да остават темата за да чуем много и различни мнения ... Сигурен съм,че много ще се пише тук и има какво да се каже.Покажете,че има демокрация тук и че се толерира мнението навсеки. Обеден съм че темата ще има широк обществен отзвук... нека го чуем

Време е за промяна ! Време е някой да изхвърли истинските боклуци от ЦСКА !!! Тези за които парите са важни нямат място при нас феновете ! Тези които не милеят за ЦСКА,а е важното за тях,че са им спрени парите и не правят нищо друго освен да се опитват да съсипят ЦСКА с протести и измислени бойкото с една едничка цел ... да докажат на ТИТАН,че по-добре да дават парите и да не воюват с тях защото "видите ли с истинските фенове на ЦСКА никой не може да воюва и те винаги печелят" ! Но тези "истинските фенове" знаят ли изобщо защо се води тази война ? Знаят ли кой я започна ? Дават ли си сметка,че нещата които биват карани да правят ще донесат само и единствено проблеми ,както на отбора така и на себе си,но ще спечелят Дучето,Главата и тем пододни силуети които си мислят,че притежават сектор Г ?! Всички тези фенове на които им е втълпено,че правят всичко това в името на ЦСКА дават ли си сметка,че нещата които правят са в пълна вреда на ЦСКА ,но са в името и в парите на Дучето ???! (възможно ли е дучето да е направил тази страшна мизерия на мача с Мездра за 50 000 лв от гриша Ганчев и ако е така до каде ще му отиде наглостта ...?) Защо винаги биват карани непълнолетни деца да хулиганстват,да чупят,рушат да се бият на нахлуват на стадиони и т.н. ,а Дучето после се появява с някое измислено интервю от някое РПУ с думите:"бият децата,как не ги е срам !!! Полицеиски произвол ... блаблабла " само че полицията не бие без причина,а това че деца са били там и са нарушили по някакъв начин закона дали не е подбудено от Дучето ??? Стига с тези измислени диктатори и анархисти !!! За тези които наистина обичат ЦСКА ще кажа: ЦСКА сега се нуждае от безрезервна подкрепа и мощни скандирания и песни. Време е да внушим самочувствие на футболистите и ръководството ! Време е да покажем,че уважаваме тези които дават парите в ЦСКА и че можем да ги подкрепяме ! Време е да бъдем заедно и да бъдем единни за общото благо в името на ЦСКА ! Не трябва да позволяваме на шепа хора ,които не обичат ЦСКА,но са там уж като такива , да ни докарат до "В" група !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА !!! ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ НОВ ТАРТОР НА АГИТКАТА ,защото можеби това което ни дърпа назад е именно той ?!!! Аз съм фен на ЦСКА и обичам този клуб и винаги съм уважавал Дучето,но нещата които стават сега са грозни,използват се феновете за водене на някаква лична война за пари между него и Калоян Стоянов ! Защо феновете трябва да бъдат манипулирани чрез сладкодумен диктат ??? ! :twisted: :evil:

За всичко това аз съм готов да кажа : ВЪН Дучето от ЦСКА ! Можем ли да сменим този вече не знам колко годишен лидер и предводител на агитката и има ли истински достоен заместник които може да го наследи ???

Много моля тази тема да не бъде местена и трита.Благодаря ви
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот Gonzi_407 » 25 окт 2010 13:28

+1111
На времето когато Баждеков отряза парите на Запад и НФК се опитаха да приложат съчщия рекет спрямо ръководството на клуба (Домакинствата на Сиони и Барселона), НО за запалянкото който обича отбора си трябва да му е ясно защо той всеки път дава пари за билет за да гледа своите любимци и че на едни други им дават за да идват! Откакто се навъдиха тези фен клубове започнаха и проблемите по стадионите, а от там и все по камерните състави по трибуните :cry: :cry:
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 25 окт 2010 13:29

две такива теми изтриха вече! явно са на заплата при Дучето :)

нека "истинските фенове" отговорят заради кого ЦСКА загуби точките в Мездра миналия сезон и след това бе наказан с лишаване от домакинства...все неща способствали за загубеното първо място напролет! Дучето ли го организира всичко това или просто му е било добре платено да не го предотврати?

защо месец след като са му спрели кранчето през което е източвал ЦСКА години наред, изведнъж сектор Г започна да организира някакви налудничави протести срещу хората наливащи парите в отбора?

salama
Контакти:

Мнениеот salama » 25 окт 2010 13:33

BaLoN написа:Нека първо помоля модераторите да остават темата за да чуем много и различни мнения ... Сигурен съм,че много ще се пише тук и има какво да се каже.Покажете,че има демокрация тук и че се толерира мнението навсеки. Обеден съм че темата ще има широк обществен отзвук... нека го чуем

Време е за промяна ! Време е някой да изхвърли истинските боклуци от ЦСКА !!! Тези за които парите са важни нямат място при нас феновете ! Тези които не милеят за ЦСКА,а е важното за тях,че са им спрени парите и не правят нищо друго освен да се опитват да съсипят ЦСКА с протести и измислени бойкото с една едничка цел ... да докажат на ТИТАН,че по-добре да дават парите и да не воюват с тях защото "видите ли с истинските фенове на ЦСКА никой не може да воюва и те винаги печелят" ! Но тези "истинските фенове" знаят ли изобщо защо се води тази война ? Знаят ли кой я започна ? Дават ли си сметка,че нещата които биват карани да правят ще донесат само и единствено проблеми ,както на отбора така и на себе си,но ще спечелят Дучето,Главата и тем пододни силуети които си мислят,че притежават сектор Г ?! Всички тези фенове на които им е втълпено,че правят всичко това в името на ЦСКА дават ли си сметка,че нещата които правят са в пълна вреда на ЦСКА ,но са в името и в парите на Дучето ???! (възможно ли е дучето да е направил тази страшна мизерия на мача с Мездра за 50 000 лв от гриша Ганчев и ако е така до каде ще му отиде наглостта ...?) Защо винаги биват карани непълнолетни деца да хулиганстват,да чупят,рушат да се бият на нахлуват на стадиони и т.н. ,а Дучето после се появява с някое измислено интервю от някое РПУ с думите:"бият децата,как не ги е срам !!! Полицеиски произвол ... блаблабла " само че полицията не бие без причина,а това че деца са били там и са нарушили по някакъв начин закона дали не е подбудено от Дучето ??? Стига с тези измислени диктатори и анархисти !!! За тези които наистина обичат ЦСКА ще кажа: ЦСКА сега се нуждае от безрезервна подкрепа и мощни скандирания и песни. Време е да внушим самочувствие на футболистите и ръководството ! Време е да покажем,че уважаваме тези които дават парите в ЦСКА и че можем да ги подкрепяме ! Време е да бъдем заедно и да бъдем единни за общото благо в името на ЦСКА ! Не трябва да позволяваме на шепа хора ,които не обичат ЦСКА,но са там уж като такива , да ни докарат до "В" група !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА !!! ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ НОВ ТАРТОР НА АГИТКАТА ,защото можеби това което ни дърпа назад е именно той ?!!! Аз съм фен на ЦСКА и обичам този клуб и винаги съм уважавал Дучето,но нещата които стават сега са грозни,използват се феновете за водене на някаква лична война за пари между него и Калоян Стоянов ! Защо феновете трябва да бъдат манипулирани чрез сладкодумен диктат ??? ! :twisted: :evil:

За всичко това аз съм готов да кажа : ВЪН Дучето от ЦСКА ! Можем ли да сменим този вече не знам колко годишен лидер и предводител на агитката и има ли истински достоен заместник които може да го наследи ???

Калояне ти ли си бе.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 окт 2010 13:36

Аз съм просто един истински фен на ЦСКА,който е за загрижен за всичко това което се случва в този тежък за отбора момент

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 25 окт 2010 13:36

Някой знае ли това Дуче, каква професия има, с какво се изхранва? Не съм запознат с кухнята на клуба ви, но ми се струва, че такива мекерета като тоя тлъстия са агенти на щат. Като го слуша човек как говори, не би му дал и 6 завършенклас...а се държи като сина на шерифа.

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 25 окт 2010 13:40

BaLoN написа:Аз съм просто един истински фен на ЦСКА,който е за загрижен за всичко това което се случва в този тежък за отбора момент

Ти не си никакъв фен на ЦСКА! Ти си мижитурка. *** си майката!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 25 окт 2010 13:44

BaLoN написа:Нека първо помоля модераторите да остават темата за да чуем много и различни мнения ... Сигурен съм,че много ще се пише тук и има какво да се каже.Покажете,че има демокрация тук и че се толерира мнението навсеки. Обеден съм че темата ще има широк обществен отзвук... нека го чуем

Абе Дучето ли ме кара мен да съм против управлението по този начин на клуба, аз не ходя в Г сектор Дучето ли кара 14, Банда север ,усф, торсида пловдив,горди и други големи фракции да не ходят на мач, ами нали ако клуба ни върви ще викаме за титан с двете ръце, всички искаме цска да има стадион ,да има школа ,да има правилно управление.Дучето ли купува футболисти или слага некъдърни треньори,Дучето ли кара изявени журналисти цскари да пишат за начина по който се управлява любимият ни отбор аман от предатели. Сега да видим дали Михов ще приеме и ще видим дали титан си спазват обещанието да не му се мешат.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 окт 2010 13:45

Дучето: Вчера бяха погребани футболът и любовта! Ей, Богу, съд и протест до дупка!

А защо протест до дупка ? Какво сега ще накара всички фенове да протестират ли ? НО защо ??? Защото е бил бит неговия приятел и незнам какав в фенклуба на ЦСКА Главата ! А когато биват бити други фенове на ЦСКА ,протест и бойкот не се прави но когато се скочи на Дучето или на някой от неговото опкражение тогава ПРОТЕСТ ДО ДУПКА ! А когато пострада онова момиче от бомба в сектор "Г" имаше ли протест срещу феновете и бомбите и начина на изразяване на емоциите на стадиона ????! Имаше ли бойкоти ! Подаде ли оставка тогава Дичето :) хахаха става смешно всичко това което се случва ... Някакъв си дето не му дават пари тръгнал да води война за парите си,но видите ли в тази лична война на чест и достойнство биват намесвани всички фенове на ЦСКА и най-податливите биват манипулирани ... ДО КОГА ? СРАМ ...

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 25 окт 2010 13:46

И аз мисля че ЦСКА няма нужда от такива фенове като дучето и главата те са от ЦСКА само заради парите който искат да лапат
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Върни се в “ЦСКА”