Време е за промяна ! Време е някой да изхвърли истинските боклуци от ЦСКА !!! Тези за които парите са важни нямат място при нас феновете ! Тези които не милеят за ЦСКА,а е важното за тях,че са им спрени парите и не правят нищо друго освен да се опитват да съсипят ЦСКА с протести и измислени бойкото с една едничка цел ... да докажат на ТИТАН,че по-добре да дават парите и да не воюват с тях защото "видите ли с истинските фенове на ЦСКА никой не може да воюва и те винаги печелят" ! Но тези "истинските фенове" знаят ли изобщо защо се води тази война ? Знаят ли кой я започна ? Дават ли си сметка,че нещата които биват карани да правят ще донесат само и единствено проблеми ,както на отбора така и на себе си,но ще спечелят Дучето,Главата и тем пододни силуети които си мислят,че притежават сектор Г ?! Всички тези фенове на които им е втълпено,че правят всичко това в името на ЦСКА дават ли си сметка,че нещата които правят са в пълна вреда на ЦСКА ,но са в името и в парите на Дучето ???! (възможно ли е дучето да е направил тази страшна мизерия на мача с Мездра за 50 000 лв от гриша Ганчев и ако е така до каде ще му отиде наглостта ...?) Защо винаги биват карани непълнолетни деца да хулиганстват,да чупят,рушат да се бият на нахлуват на стадиони и т.н. ,а Дучето после се появява с някое измислено интервю от някое РПУ с думите:"бият децата,как не ги е срам !!! Полицеиски произвол ... блаблабла " само че полицията не бие без причина,а това че деца са били там и са нарушили по някакъв начин закона дали не е подбудено от Дучето ??? Стига с тези измислени диктатори и анархисти !!! За тези които наистина обичат ЦСКА ще кажа: ЦСКА сега се нуждае от безрезервна подкрепа и мощни скандирания и песни. Време е да внушим самочувствие на футболистите и ръководството ! Време е да покажем,че уважаваме тези които дават парите в ЦСКА и че можем да ги подкрепяме ! Време е да бъдем заедно и да бъдем единни за общото благо в името на ЦСКА ! Не трябва да позволяваме на шепа хора ,които не обичат ЦСКА,но са там уж като такива , да ни докарат до "В" група !!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА !!! ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ НОВ ТАРТОР НА АГИТКАТА ,защото можеби това което ни дърпа назад е именно той ?!!! Аз съм фен на ЦСКА и обичам този клуб и винаги съм уважавал Дучето,но нещата които стават сега са грозни,използват се феновете за водене на някаква лична война за пари между него и Калоян Стоянов ! Защо феновете трябва да бъдат манипулирани чрез сладкодумен диктат ??? !

За всичко това аз съм готов да кажа : ВЪН Дучето от ЦСКА ! Можем ли да сменим този вече не знам колко годишен лидер и предводител на агитката и има ли истински достоен заместник които може да го наследи ???
Много моля тази тема да не бъде местена и трита.Благодаря ви