ЦСКА излиза с 4-4-2 в Турция!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskara_92
Контакти:

ЦСКА излиза с 4-4-2 в Турция!!!

Мнениеот cskara_92 » 14 сеп 2010 18:38

Според запознати Йовановски възнамерявал да заложи на М'Боли на вратата и пред него в защита щели да бъдат единствените трима българи – Виданов, Янчев и Трифонов, подпомагани от Акуаро. Тиеро и Маркиньос трябвало да действат като вътрешни халфове, а Нелсън и Трекаричи по крилата. Шеридън и Тибони по всяка вероятност щели да бъдат предпочетени на върха на атаката. Македонецът не останал особено доволен от изявите на Делев, Галчев и Сашо Тонев в дербито с Литекс, като това допълнително накланяло везните в полза на чужденците.

Дано тва да е поредната простотия на ***,че ако излезнем с 2ма тарани ще берем доста ядове.Аз обаче се съмнявам в тази новина защото Делев,Галчев и Тонев играят на добро ниво от началото на сезона и със сигурност трябва да са титуляри,поне за първите 2ма.Мисля,че имаме шанс в Турция само със състава срещу Литекс.

-----------------------------------------------------------------Райс Мболи---------------------------------------------------------------

-----Виданов--------------------------------Т.Янчев------------------------------------Акуаро-----------------------Трифонов------

------------------------------------------------Тиеро-------------------------------------Галчев-----------------------------------------

-----Делев---------------------------------------------------Маркиниос------------------------------------------------------Нелсън---

---------------------------------------------------------------Шеридън--------------------------------------------------------------------

;) ;) ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: ЦСКА излиза с 4-4-2 в Турция!!!

Мнениеот Frankie Lampard » 14 сеп 2010 18:41

1.Това не е 4-4-2,а 4-2-3-1.
2.Делев и Галчев сьщо са бьлгари или поне аз така си мисля. :roll: :roll:

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 14 сеп 2010 18:42

Хахах май само мислиш :Д
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 14 сеп 2010 18:51

Leooo написа:Хахах май само мислиш :Д

смяяяях, смяяях, ще видим как ще ни отнесат, или ще бъде грозно или много грозно за съжаление... ако пък направим нещо - в такива мачове се обръща сезон....(ама не вярвам много :( )
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Uri_Boyka
Контакти:

Мнениеот Uri_Boyka » 14 сеп 2010 18:53

искам тибони титуляр
Samo CSKA

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 сеп 2010 18:56

Ми като им е толкова акъла да излизат... срещу Бешикташ се излиза с 10 човека на гол линията и един в центъра, туй не са футболно несъстоятелните Динамо, а отбор дето където и да ни хване там ще ни бие
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 14 сеп 2010 18:56

Uri_Boyka написа:искам тибони титуляр

И аз, ама Гьорето каквото каже... Но за разлика от повечето, аз не съм песимист. ЦСКА може да играе достойно и вярвам, че традицията да прави добри мачове в Европа, незамисимо от вътрешната продукция, ще се запази.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 14 сеп 2010 19:18

Прости ми песимизма ама......Гьоре си прави харакири....вместо да ги нарежда в нашата половина и да чакаме мача да свърши колкото може по-бързо в такава "страхотна" форма....ще излизаме за 4-ка.....луд,луд.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 14 сеп 2010 19:20

david_villa на 14 Сеп 2010 18:56

Uri_Boyka написа:искам тибони титуляр

И аз, ама Гьорето каквото каже... Но за разлика от повечето, аз не съм песимист. ЦСКА може да играе достойно и вярвам, че традицията да прави добри мачове в Европа, незамисимо от вътрешната продукция, ще се запази.

И на мен единствената ми надежда е в традицията...

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 14 сеп 2010 19:27

Добре тоя Костадин Стоянов толкова ли е зле та трябва Янчев да го мъчи незнам кой мач поред.Еспозито и той ли не е възтановен 1 качествен защитник нямяме естествено и Акуаро го броя за неставащ!С такива нещастници отзад няма как да нямаме проблеми.Мисля ,че и македонеца го осъзнава и затова мисли да играе атакуващо защото е ясно че отзад ще ни вкарат!

Върни се в “ЦСКА”