Какво мислите за Ангел Червенков?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Какво мислите за Ангел Червенков?
Според мен той е добър вариант за заместник на Дочев, ако се стигне до уволнение.Предпочитам настоящия треньор да си изиграе мача с ТНС и да си ходи след това, защото явно човека не може да издържи на напрежението в нашия клуб.Горе/долу от 10тина години наблюдавам футбол сериозно и в такава дупка клуба не е бил за този период.
Re: Какво мислите за Англе Червенков?
Некадърник...добре че му купиха титлата! Европейските мачове доказаха че е несъстоятелен! Освен това е "мека Мария"

- deepblue1963
Re: Какво мислите за Ангел Червенков?
Съученик ми е.Облича се добре.Учтив.Не лош футболист.Разгледа Шотландия.
Така добре ли беше?
Така добре ли беше?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Съученик ми е.Облича се добре.Учтив.Не лош футболист.Разгледа Шотландия.
Така добре ли беше?
Беше лошо нажилен преди 20-тина дена. Оправи ли се човека не знам ?!?!

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
soilwork написа:Некадърник...добре че му купиха титлата! Европейските мачове доказаха че е несъстоятелен! Освен това е "мека Мария"![]()
Честно казано си взеха титлата почти без съдииска помощ.Сещам се само за 1 мач срещу Пирин.Иначе съм съгласен, характера му е слаб като на Дочев, но той си спечели титлата с добра селекция.Да не говорим Литекс в каква форма беше когато го пое от стоилов.
- makaveli_rip
- Контакти:
днеска го видех във Фантастикото в Младост 3 с фланелка на Хартс.Жена му е готина. 

- DrAvalanche
- Контакти:
b0b1 написа:soilwork написа:Некадърник...добре че му купиха титлата! Европейските мачове доказаха че е несъстоятелен! Освен това е "мека Мария"![]()
Честно казано си взеха титлата почти без съдииска помощ.Сещам се само за 1 мач срещу Пирин.Иначе съм съгласен, характера му е слаб като на Дочев, но той си спечели титлата с добра селекция.Да не говорим Литекс в каква форма беше когато го пое от стоилов.
Аз се сещам, че миналото първенство Пирин би два пъти Литекс. В кой от двата случая е имало помощ? Но иначе се сещам за много други случаи на съдииска помощ за Литекс, през миналото първенство.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Влошено копие на Дочев , не виждам как ще реши проблемите , повечето от които не са треньорски.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
DrAvalanche написа:b0b1 написа:soilwork написа:Некадърник...добре че му купиха титлата! Европейските мачове доказаха че е несъстоятелен! Освен това е "мека Мария"![]()
Аз се сещам, че миналото първенство Пирин би два пъти Литекс. В кой от двата случая е имало помощ? Но иначе се сещам за много други случаи на съдииска помощ за Литекс, през миналото първенство.
Сгреших, сетих се за мач на Локо София.
И с него и без него Литекс ставаха шампиони. Титлата се знаеше преди старта на първенството. А сега сериозно. Червенков става да носи конусите на тренировка, и вода на футболистите. Някой го е излъгал , че става за треньор. И проблема не е в Дочев. Примадоните правят номера в отбора, но винаги треньра обира пешкира. Така , че собствениците ще си решават. Ако имат парички да гонят Дочев. Най вероятно има голяма неустойка.