Къде сбъркахме?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Къде сбъркахме?

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 16:05

В момента ситуацията в ЦСКА е такава, че всеки се пита "Къде сбъркахме?". Павката Дочев се чуди как да нареди "войниците" които явно не им се играе заради някакви вътрешни проблеми. Титаните се чудят как да свържат двата края и защо "великата" селекция се оказаха третостепенна покупка на играчи на килограм. Феновете се чудим какво става с любимия ни отбор и дали сбъркахме като искахме бърза продажба на ЦСКА по времето на Лупи.
Явно е че в ЦСКА има предатели, но кои са те? Дали е треньора, дали са шефовете, дали са феновете, дали са медиите... Треньора - Мнението ми за треньора е че е много ителигентен специалист НЕподходящ за България. Не знам какво си е мислил Дочев като се е наел да ръководи ЦСКА, но 100% ако сега някой го пита дали би заел поста би се отказал. Голяма част от феновете са сигурни че вината не е в него но истината според мен е че той предааде ЦСКА! Не може да не знаеш с какви футболисти разполагаш, друг да ти нарежда отбора, друг да ти прави трасферите в отбора. Много лошо впетатление ми направи факта, че той не знаеше кои футболисти са му контузени. Много лошо впечатление ми направи факта че Гранден си е тръгнал като се сбогувал с него в съблекалнята, но той не бил изненадан защото някой по-рано го бил предопредил. Нали той е трньора? Нали той трябва да решава от кого има нужда и от кого няма? Немски възпитаник? Да ама друг път! Представяте ли си да дойде някой треньор(немец) и да се случват подобни неща под негово ръководство? Сигурен съм че не би позволил подобно нещо да се случи! Би си събрал нещата и повече нямаше да помисли за България. Павката повече ми прилича на треньор без стаж за който всеки месец е важен за бъдещата му кариера. Не може треньора на ЦСКА да носи отговорност за играта при положение че му "нареждат" отгоре. В края на кариерата на Любо като треньор на ЦСКА се видя че Титан се опитаха да наложат мнението си като върнат вече изгонените от него играчи. Да само че той не се съгласи и не след дълго беше освободен по много грозен начин!
Шефовете - дават много пари ама никой не ги вижда защото ЦСКА продължава да е може би най-големия длъжник на държавата. Каква беше началната идея на Титан за издължаване? Спомняте ли си че подкрепяха идеята за "български" ЦСКА на Любо Пенев? "Ще залагаме само на българи защото неотстъпват по качества и вземат по-малко пари" и до кога беше това? Докато Любо не си тръгна! Явно е че идеята беше на Любо но те трябваше да я продължат. За сметка на това наеха "специалистът" Йоан Андоне който сигурно беше с заплата на високо платен треньор от Зап. Европа. Всички твърдяха че заплата не се е различавала от тази на Любо ама аз искрено се съмнявам! С него барабар се изсипаха двама румънци и Гранден, които след злополучния мач в Мездра се молеха да изчезнат колкото се може по-бързо от джунглата наречена "Футбол в България". И повечето успяха освен Гранден за който в момента се говори че ще бъде продаден. Ами и собствениците са предатели и то големи! Може ли Венци Живков след мача с Черноморец да излазе и да излъже всички като каза че на полувремето е влязал в съблекалнята и е питал футболистите "Защо не играеете?" След това като зададоха въпроса на треньора и на футболистите всички отричаха, като Дочев беше категоричен че никой не е влизал в съблекаалнята и не е разговарял с футболистите. Явно е че Живков е искал да си измие ръцете с изпълнителите на терена но това не му прави чест. Като си мишка и нямаш сърце да носиш отговорност не си за ЦСКА! Шефовете предадоха и феновете. Няма да говоря за цената на билетите защото съм поддръжник на по-високите цени а ще говоря за това че постоянно лъжат футболната общественост. Първо бяха изчистили почти всички задължения след това едвам взехме лиценз. Второ нямаше забавяния на заплатите след това постоянно играчите търсят пари. Батков никога не съм го харесвал защото постоянно ЦСКА му е в устата но на него Господ му го връща с Европодвизите ама той е коректен работодател за разлика от ЦСКА. Никой не знае от къде си намира парите и дали Чорни има още общо с левски ама забавяне почни няма. Поставете се на мястото на проспериращ млад талант от отбор от средата на таблицата къде ще отидете в левски или ЦСКА? Естествено че в левски нали с това си изкарват хляба. Естествено че всеки по света търси финансова сигурност. Ако въобще има нещо реално в слуха че Коко Динев е предлагал Дембеле на ЦСКА не се и съмнявам че е избрал левски. Клубове като Пирин вече не желаят да търгуват с ЦСКА защото сме не коректни платци. А особено от Пирин всяка година има минимум поне един играч който е потенциална звезда. Но за какво са ни на нас Пирин като ние можем да си купуваме италианци на килограм. Ето купихме няколко "счупени" италианци. Употребявам думата "счупен" защото това е абсолютно същото като да си купиш някаква счупена техника от която имаш остра нужда а в последствие да се налагаш да я ремотираш. А накрая дори не знаеш дали ще ти свърши работа. Д. Борисов ги бил гледал на ДВД?! Ами и аз мога да ви направя презентация на старата си кола от добрите и години преди да бъде потрошена по българските пътища и да я продавам като нова ама никой не би се усмелил да си купи кола по ДВД, нали? Кара се на сервиз, диагностики, шофиране и чак тогава купуваш. Ние си купихме италиянци филмови звезди чиито качества явно се изразяват само по разни прожекции.
Медиите - няма какво толкова да се коментира. Факт е че левски си имат така наречения "медиен комфорд" В най лошите времена на левски миналата година Батков се покри и даваше изявления само по неговите вестници за да му бъдат задавани "удобни" въпроси. В България ние търсим зрелище! Неслучаен е факта че имаме толкова много жълти вестници че в цяла Зап. Европа да ги събереш няма да събереш толкова колкото има в една малка България! Пишат глупости на кило ама хората им вярват защото им се вдига самочуствието че и на "вип-овете" не им е лесно. Жалкото обаче е в факта че много от спортните ни сайтове станаха битер жълти вестници. Днес четох една статия в спортен сайт коментар за ситуацията в ЦСКА цитат от публикация на в. Стандарт ХА-ХА Разни "доброжелатели" като С. Йотов всеки ден изливат помията си върху ЦСКА. Има два сайта дето въобще не желая да ги коментирам спорт-----.бг и ДБ.еу. За тях ако си изразя мнението ще получа доживотен БАН! Никой от медиите не би оставил работата да тече нормално в ЦСКА. Не пресконференции след мача всички журналисти питат треньора дали има задължения към играчите или някакви други въпроси които въобще не му влизат в компетенцията ама да има! Да има ама да има паника!
Феновете - ние също сме предатели! Всички почнахме да си намираме причини да не ходим по мачовете и да не подкрепяме отбара когато най-много има нужда от нас. На някой цените на билетите са им скъпи, други не подкрепяли ръководството, трети били неразположени и т.н. Няма оправдание когато не си на стадиона. Аз оня ден си признах че не съм бил на мача с Черноморец заради семейни проблеми и отговорности ама пак не ме оправдава защото можех да ги свърша в Събота. Самоуспокоявам се с факта че съм си купил карта и бях на мача с левски и съм дал моята финансова подкрепа към отбора. Да ама не! Аз може да съм дал стотина лева за карта ама бях един от онези дето издаваха неприлични звъци към Дембеле и може би изкарах много по-солидна сума от касата на клуба от колкото да се хваля че съм дал някакви пари. Миналия сезон същото беше и в Мездра. Не бях там не знам кои и какви са били тези които нахлуха на терена но това не беше подкрепа. Мача в Мездра не беше протест срещу някого а срещу ЦСКА. Парични санкции, губене на точки и изгубване на шансове за титлата. Големи фенове сме! Макар да има много чужденци имаме и млади играчи българи които знаят какво е да играеш за ЦСКА. Те са били закърмени с идеята за Великия ЦСКА и Великата Публика на ЦСКА а сега когато им е дошло времето да се изявят и да покажат за какво става играят пред 1000 зрители. Това е голям проблем защото се губи домакинското предимство! Няма оправдание за нас които предадохме ЦСКА. Жалко наистина но това е простата действителност. Всички сме предатели! Колкото са ни винаовни Титан на нас толкова и ние сме виновни на Дочев и отбора!
Където и да сме сбъркали още не е късно!
САМО ЦСКА!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

sladi4koto

Re: Къде сбъркахме?

Мнениеот sladi4koto » 10 авг 2010 16:06

Просто временна форма. Нещата ще се оправят.
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 авг 2010 16:15

Минали са само 2 мача още е рано да бием камбаната, но едно е ясно нямаме право на повече грешки, поне за есента!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 10 авг 2010 16:17

lisynger написа:Минали са само 2 мача още е рано да бием камбаната, но едно е ясно нямаме право на повече грешки, поне за есента!

Че вие сте си една грешка от 1948г. до сега...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 авг 2010 16:17

OBI4AM LEVSKI написа:
lisynger написа:Минали са само 2 мача още е рано да бием камбаната, но едно е ясно нямаме право на повече грешки, поне за есента!

Браво Къци днес си изключително забавен...

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 10 авг 2010 16:22

Нали разбрахте вече къде е приликата и разликата между калинката и ЦСКА..........................приликата е че и двете са червени,но калинката има точки.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 10 авг 2010 16:23

OBI4AM LEVSKI написа:

Я... Цола Драгойчева се обади. :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 авг 2010 16:24

Това не се издържа, защо всяка тема трябва да осирате, бе галфони прости ?

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 10 авг 2010 16:25

Гуу написа:Това не се издържа, защо всяка тема трябва да осирате, бе галфони прости ?

Защото те не са от Левски!Те мразят ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”