Сагата приключи! Днес, официално ирландския нападател Килиан Шеридън е играч на сребърния медалист ЦСКА София. "Меридиан Мач" твърди, че договърт на стрелецът е за три години, а най-вероятно в касата на клубът от който пристига на "Армията" - Селтик ще влязат 300 000 паунда.
Остава само Шеридън да премине медицински прегледи. Спортно-техническия директор на "армейците" Емил Костадинов заяви, че най-вероятно той няма да може да запише първи минути с червената фланелка в плейофната среща за класиране в групите на Лига Европа срещу уелския ТНС. Привличането на 21-годишния нападател, най-вероятно значи, е 31-кратните шампиони ще се разделят с Дормушали Саидходжа, който вмомента е пети вариант за таран след: Шеридън, Тибони, Димитър Илиев и Руи Мигел.
Официално: Шеридън е играч на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Rumen_Doychinov
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Официално: Шеридън е играч на ЦСКА
Да ви е честита резервата на Селтик.
- Ricardo_Kaka
- Контакти:
По добре да си тръгне Мигел, отколкото Муши. Що се отнася до Шеридън, надявам се да си заслужава толкова чакане и да се представи достойно. Млад е, добър е, нищо чудно да стане един таран, на който да разчита в повечето случаи Дочев, стига да не е като Панку де.
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...
believeinyourself написа:Да ви е честита резервата на Селтик.
Това как звучи само, все едно българските отбори се скъсват да купуват футболисти от отбори като Селтик, та сега с това мнение се има за цел да ни подиграе транфера.

Като е бил резерва в Селтик, това не го прави по-малко футболист на Селтик.

- storm
- Контакти:
Мен ми е чудно откъде са извадили 300 000 паунда при положение ,че не са си платили старите задължения .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Добре е дошъл . Дано засужи цялото това чакане.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
-
- Контакти:
Хан Крум написа:Добре е дошъл . Дано засужи цялото това чакане.
Едва ли

storm написа:Мен ми е чудно откъде са извадили 300 000 паунда при положение ,че не са си платили старите задължения .
Откъде знаеш, че ЦСКА не си плаща задълженията по договор ? Да не работиш в клуба или в някои от задължените отбори ?
Това че ЦСКА има дългове, не означава, че не си изпълнява задълженията по тях. Никаде не е казано, че трябва да всичко да бъде изплатено веднага на накуп.
-
- Контакти:
Гуу написа:storm написа:Мен ми е чудно откъде са извадили 300 000 паунда при положение ,че не са си платили старите задължения .
Откъде знаеш, че ЦСКА не си плаща задълженията по договор ? Да не работиш в клуба или в някои от задължените отбори ?
Това че ЦСКА има дългове, не означава, че не си изпълнява задълженията по тях. Никаде не е казано, че трябва да всичко да бъде изплатено веднага на накуп.
Ми да.. след 5 години може и да ги платите...

- Udoji90
- Контакти:
Ricardo_Kaka написа:По добре да си тръгне Мигел, отколкото Муши.
Определено съм съгласен и се надявам, че участието на Мигел в мачовете с Клифтънвил не значи, че той ще остане в отбора. Не знам какво не му харесват нашите треньори на Муши. На мен ми беше един от най-симпатичните играчи в А група още по времето, когато беше в Ботев.
Колкото до Шеридън, щом Трапатони го е викал за национал, значи не е случаен играч - с времето ще си проличи. Жалко само, че не купихме нападатели преди мача с Левски.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...