КЪДЕ СА ГОЛЕМИТЕ АНАЛИЗАТОРИ-ЖУРНАЛИСТИ НА ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

КЪДЕ СА ГОЛЕМИТЕ АНАЛИЗАТОРИ-ЖУРНАЛИСТИ НА ЦСКА

Мнениеот danko_sot » 23 юли 2010 14:12

Много ми е чудно че по всички сайтове не открих един коментар за случващото се в ЦСКА или просто коментар-анализ на снощния мач. Къде е сега Ники Александров, спорталци, дори и *** как не са пуснали някой дискредитиращ коментар за снощния мач. Преди време бях пуснал една тема, че Ники Александров пише коментари за ЦСКА за щяло и нещяло. Общо взето всяка седмица пуска коментар за ЦСКА, дори и нищо особено да не е се е случило в клуба. Ей така да израходва малко мастило, да вземе няой лев от вестниците. Ники, къде си сега след снощния резил и суперстранен резултат. Суперстранен в много измерения :!: :idea: :?: Ники а и други журналисти български са изкарали цялата подготовка с ЦСКА, а ние сме просто фенове и не можем да следим отборът от толкова близко. Аз лично не съм гледал нито един мач на ЦСКА от началото на подготовката, само репортажи и чета коментарите на журналистите след това. Така че ако има бъргарски журналисти сега е моментът да развъртят писалките и да напишат какво според тях става в ЦСКА, а не когато нищо не става да си запълват само вестниците и сайтовете. Иначе моят съвет към Ники е да бъде по-остър в писанията си, понякога е твърде мек за ставащато в ЦСКА, не знам защо е такъв може би нещо го притеснавя, но понякога просто се налага

п.п. Само Тодор Шабански се е осмелил да напише нещо за мача. Но той поне не се притеснява и е достатъчно критичен, когато трябва
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

tprodanov
Контакти:

Re: КЪДЕ СА ГОЛЕМИТЕ АНАЛИЗАТОРИ-ЖУРНАЛИСТИ НА ЦСКА

Мнениеот tprodanov » 23 юли 2010 14:21

За вчерашния мач има три варианта - слаб ЦСКА, продаден мач заради тото и игра на умряла лисица.
За да напише някой журналист мнение трябва да се спре на някой от тях, а те са твърде различни. До няколко дни ще стане ясно къде е истината, и тогава журналиста може да се окаже непознал. Ти смяташ ли, че имаме журналист, който да има топки да напише и защити собствено мнение?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 юли 2010 14:25

tprodanov написа:За вчерашния мач има три варианта - слаб ЦСКА, продаден мач заради тото и игра на умряла лисица.
За да напише някой журналист мнение трябва да се спре на някой от тях, а те са твърде различни. До няколко дни ще стане ясно къде е истината, и тогава журналиста може да се окаже непознал. Ти смяташ ли, че имаме журналист, който да има топки да напише и защити собствено мнение?

За съжаление има само един. Казва се Сашо Диков. И очаквам от него да се повре малко и в букмейкърските къщи, за да се разбере имало ли го е тоя мач в някои от залозите какви са били те и т.н.. Изобщо очаквам подобно разследване от Канал 3 за този мач, но ще видим
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 23 юли 2010 14:34

tprodanov написа:За вчерашния мач има три варианта - слаб ЦСКА, продаден мач заради тото и игра на умряла лисица.

Разбира се,има такъв - Георги Атанасов!
Става дума за драскач,а не мъж с топки! ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 юли 2010 14:34

Не за мача , за публиката трябва да се пише ... Вчера тя беше фактора , който "много" обичаше отбора си ... Ако не знаех , че ЦСКА представя отбора си в София , то щях да си помисля , че това го прави Олимпиакос в Кипър и имат страхотни фенове , които ги подкрепят безрезервно. Какви продадени мачове , какви чудеса ? Няма букмейкър , който да е приемал повече от 50 евро накуп за залог на този мач ... И съответно 100 % е имало лимит за общо заложена сума от всички участници в пазара. Букитата не са балъци и не раздават току така милиони ... А че ЦСКА не е Барселона , то това и малките деца го знаят.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 юли 2010 14:42

viroglav написа:

Не за мача , за публиката трябва да се пише ... Вчера тя беше фактора , който "много" обичаше отбора си ... Ако не знаех , че ЦСКА представя отбора си в София , то щях да си помисля , че това го прави Олимпиакос в Кипър и имат страхотни фенове , които ги подкрепят безрезервно. Какви продадени мачове , какви чудеса ? Няма букмейкър , който да е приемал повече от 50 евро накуп за залог на този мач ... И съответно 100 % е имало лимит за общо заложена сума от всички участници в пазара. Букитата не са балъци и не раздават току така милиони ... А че ЦСКА не е Барселона , то това и малките деца го знаят.

Честно казано, не ми се пише много по тоя въпрос, щото обикновенно следват дебилни нападки, но да ти кажа, с публиката имате много сериозен проблем. Не, че ние го нямаме, но при нас има поне някакво недоволство от това, докато при вас го възприемате с кеф..

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 23 юли 2010 14:49

всичко снощи беше много идиотско, но мисля,че до мача с подуенци не трябва да приказваме празни приказки.... ако и те ни обърнат,вън подлогата костадинов и всичко да почва от нулата,ако не..... ще видим нататък ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 юли 2010 14:55

tprodanov написа:
viroglav написа:
tprodanov написа:,
Честно казано, не ми се пише много по тоя въпрос, щото обикновенно следват дебилни нападки, но да ти кажа, с публиката имате много сериозен проблем. Не, че ние го нямаме, но при нас има поне някакво недоволство от това, докато при вас го възприемате с кеф..

Аз съм против деленето и споровете на Дучето и неговата каста с шефовете. С една дума не го подкрепям това лице Димитър Ангелов-Дучето, което се има един вид за събирателен образ на всички фенове на ЦСКА и си мисли, че неговото мнение се препокрива с това на всички червени фенове. Не отричам че Титан направиха много за ЦСКА,изкараха ни или поне се опитват да ни изкарат от една много дълбока яма. Спасиха ни от фалит и ако не бяха те сега можеше да играем във В група. Дават от техните собствени пари, което никак не е малко. В същото време правим резултати от сорта на 0:3 с Миньор :idea: :!: Сега 2:5 с тези кипърски анонимници. Дори Казанската афера, какво се случи там? Тези резултати са съмнителни и ако Титан имат пръст в това аз съм първият който ще се обърне против тях и ще ги заплюе. При Томов поне се играеше честно, колкото и да беше зле при него

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 юли 2010 14:58

Не мога да възприемам с кеф нещо , което дърпа надолу целия ни футбол ... Дали проблема е при вас или е при нас , то той е от типа на скачените съдове. Това с публикака обаче трябва да се проболедува ... Нещата няма да се оправят с магическа пръчка , нито при вас , нито при нас. Ще трябват поне една , две години за това ... Докато тези пикльовци осъзнаят , че не са решаващ фактор и каквито и мизерии да правят , то те ги правят на самите себе си и на никой друг ... Батков и Борисов спират кранчето и какво , някой ще им накриви шапката с разни там бойкоти ... Смешно е , трагично е , нелогично е ... И даже одеве гледах някъде интервютата след мача ... Та някакъв дебилен и очебийно некадърен журналист започна да пита Димитър Борисов ще си даде ли оставката. И гледаше с някакъв очакващ поглед милия и цайсат плондир , чак жал да ти стане за него ... Ако бях на мястото на Димитър Борисов щах да му отговоря , че си подавам оставката ... :lol: :lol: :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 юли 2010 15:01

gugushito написа:всичко снощи беше много идиотско, но мисля,че до мача с подуенци не трябва да приказваме празни приказки.... ако и те ни обърнат,вън подлогата костадинов и всичко да почва от нулата,ако не..... ще видим нататък ;)

И как го реши , че точно в Костадинов е проблема ? Ей , още много ще ме забавлявате тия дни ... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”