Ще остане ли сектор Г наполовина празен на дербито?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ultrastyle
Контакти:

Мнениеот ultrastyle » 06 юли 2010 17:41

Анкета проведена сред 200 фена на червените в клубния сайт показва,че 51% подкрепят бойкота,а 48% няма да го
подкрепят.Това разделение наполовина не дава надежда да се вземе засега единодушно решение по въпроса,къквото
и да било то.Може би единствено разговори межди феновете и ръководството в оставащия месец до началото на първенството
и компромис и от двете страни ще помогне за излизането от тази деликатна ситуация.Едно е сигурно-без публиката
на единия от двата гранда,дербито ще загуби чара си и едва ли някой ще спечели и ще остане доволен.
http://www.ultras-bg.com/70/Shte-ostane ... to%3F.html

Потребителски аватар
al_ex1

Re: Ще остане ли сектор Г наполовина празен на дербито?

Мнениеот al_ex1 » 06 юли 2010 17:49

Публиката ще се завърне, когато си отидат тези "фенове"!

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 06 юли 2010 17:51

нямаа смисъл 0:2 :P
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 06 юли 2010 17:59

Едно е сигурно че заради тоя бойкот много хора няма да присъстват на дербито а въпросните инициатори ще са си там!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2010 18:11

Големи песимисти сте :lol: Сектор Г може да бъде наполовина пълен, а не наполовина празен :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

HKKostov
Контакти:

Мнениеот HKKostov » 06 юли 2010 18:12

Не ми пука, аз съм истински фен, не съм от София и ще пътувам за мача. ЦСКА няа нужда от псевдо фенове за които 5 лв на мач са много.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 06 юли 2010 18:13

emarkon написа:
al_ex1 написа:Публиката ще се завърне, когато си отидат тези "фенове"!

Правилно!К.Р за всички лумпени,ултраси и наркомани по стадионите!Никой в Цска не ви иска!Крайно време е да се разбере,че тоя отбор не се състой само от сектор г...
ДУЧЕ,ВЗИМАЙ СЕ ПУБЕРИТЕ И ДАЛЕЧ ОТ НАШИЯ ОТБОР!!!

Подкрепям написаното от вас !
В крайна сметка дали въпросните персонажи ще бъдат на стадиона, си зависи от тях. Би било адски глупаво тези "ултраси" да намесват цялата публика в тази си тяхна "война". Щом за няколко лева са готови да изоставят отбора - ОК.

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 06 юли 2010 18:21

Преди последното дерби в сектор Б имаше разделение , всеки очакваше да е празен , а след това се видя , че сектора ни беше пълен и имаше доста повече публика от очакваното. С бойкоти или без , трудно сектор Б или Г биха останали полупразни.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 06 юли 2010 18:23

Смешници!Щом не искат да ходят на мачове ми да не ходят.Никой не им е опрял дуло в главата и да ги заплашва!Аз лично ще отида на откриването,ще си подкрепя играчите,пък и ако бием най-добре!Пък онея побоиници с нинджите на глава да ходат да се ш.бат някъде.
Тва е.

Върни се в “ЦСКА”