Да подкрепим Зафиров!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Ще вземат ли от Титан за пореден път грешно решение!?

Мнениеот POPCORN » 03 май 2010 10:30

Много се говори, кой ще сменя Зафето, на кой се предлага договор, пък някакви стъпки за тренер и какво ли още не!Според мене трявба да се даде шанс на дуета Пенев-Зафето!Не ни трябват други хора.Тези хора където ръководят ЦСКА са едни от най-голямите цскари.Знаят какво значи ЦСКА!Сега отбора що годе играе нещо, ако пак сменим тренера пак ще станеме организиран хаос!Нека най-после да оставят да работи някой като хората!Аз мисля ,че ние феновете трябва да се застъпим за тях.Така както Зафиров и Методи преди години ни радваха с играта си , сега е редно ние да ги подкрепиме и да им дадеме шанс!Писна ми от някакви псевдо тренери, където идват с голямите претенции , а не правят въобще нищо!Дано поне веднъж Титан вземат едно правилно решение!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Ще вземат ли от Титан за пореден път грешно решение!?

Мнениеот crap » 03 май 2010 10:35

Напълно съм съгласен с теб!!! Мисля, че в Зафето има хляб! Само лиценз да си изкара! И с учител като Димитър Пенев, просто няма да има равен след 5-6 години. ТИТАН действително трябва да направят своя избор, и той трябва да е правилният. Реално пред тях стоят 2 варианта-да оставят Зафиров и Пенев или веднага след края на първенството да назначат нов треньор. АЗ СЪМ ЗА ПЪРВИЯ ВАРИАНТ!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 май 2010 10:39

crap написа:Напълно съм съгласен с теб!!! Мисля, че в Зафето има хляб! Само лиценз да си изкара! И с учител като Димитър Пенев, просто няма да има равен след 5-6 години. ТИТАН действително трябва да направят своя избор, и той трябва да е правилният. Реално пред тях стоят 2 варианта-да оставят Зафиров и Пенев или веднага след края на първенството да назначат нов треньор. АЗ СЪМ ЗА ПЪРВИЯ ВАРИАНТ!

и аз .откакто дойде пенев, пак почнахме играеме нещо смислено.Зафето и той е нахъсан за успехи и да се докаже.Също така милее за клуба..Е какво повече да искаме?Да не говорим, че заплатата му я има 10 бона я няма!За мене в момента е перфектният избор!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 май 2010 10:39

POPCORN написа:Много се говори, кой ще сменя Зафето, на кой се предлага договор, пък някакви стъпки за тренер и какво ли още не!Според мене трявба да се даде шанс на дуета Пенев-Зафето!Не ни трябват други хора.Тези хора където ръководят ЦСКА са едни от най-голямите цскари.Знаят какво значи ЦСКА!Сега отбора що годе играе нещо, ако пак сменим тренера пак ще станеме организиран хаос!Нека най-после да оставят да работи някой като хората!Аз мисля ,че ние феновете трябва да се застъпим за тях.Така както Зафиров и Методи преди години ни радваха с играта си , сега е редно ние да ги подкрепиме и да им дадеме шанс!Писна ми от някакви псевдо тренери, където идват с голямите претенции , а не правят въобще нищо!Дано поне веднъж Титан вземат едно правилно решение!

Те титаните немат пари(или се правят,че нямат) за треньор,колега,спокойно!Зафето,няма да го сменят,но ако случайно го барнат,то Титаните официално ще станат КРЪГЛИ ИДИОТИ!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 май 2010 10:41

delqnski47 написа:
POPCORN написа:Много се говори, кой ще сменя Зафето, на кой се предлага договор, пък някакви стъпки за тренер и какво ли още не!Според мене трявба да се даде шанс на дуета Пенев-Зафето!Не ни трябват други хора.Тези хора където ръководят ЦСКА са едни от най-голямите цскари.Знаят какво значи ЦСКА!Сега отбора що годе играе нещо, ако пак сменим тренера пак ще станеме организиран хаос!Нека най-после да оставят да работи някой като хората!Аз мисля ,че ние феновете трябва да се застъпим за тях.Така както Зафиров и Методи преди години ни радваха с играта си , сега е редно ние да ги подкрепиме и да им дадеме шанс!Писна ми от някакви псевдо тренери, където идват с голямите претенции , а не правят въобще нищо!Дано поне веднъж Титан вземат едно правилно решение!

Те титаните немат пари(или се правят,че нямат) за треньор,колега,спокойно!Зафето,няма да го сменят,но ако случайно го барнат,то Титаните официално ще станат КРЪГЛИ ИДИОТИ!

Съгласен.Това отбора ти да бие... и ти да го смениш и най-важното гледам футболистите са доволни от тоя тандем , така като им слушам изказванията де :)А това е много важно за България и не само за България де
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 май 2010 10:41

Така е! И незнам дали ви прави впечетление с какво притеснение говори пред медийте. Много внимава какво ще каже, въпреки, че от вътре ври и кипи от емоции. Ще се повторя-Зафиров и Пенев са хората които трябва да ръководят отбора догодина.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 май 2010 10:42

То хубаво да останат чичо Митко и Зафето-ама нали се сещате....при първите сътресения,1-2 слаби мача и двамата от Перник пак няма да си удържат на думата

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 май 2010 10:44

soilwork написа:То хубаво да останат чичо Митко и Зафето-ама нали се сещате....при първите сътресения,1-2 слаби мача и двамата от Перник пак няма да си удържат на думата

еми значи тия двамата от перник, не са мъже и не стават за ЦСКА.Това че са погасили 10 милиона е добре, ама и в същото време нормално.Все пак са собственици на клуба, то е ясно, че ще погасяват пари!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 май 2010 10:49

soilwork написа:То хубаво да останат чичо Митко и Зафето-ама нали се сещате....при първите сътресения,1-2 слаби мача и двамата от Перник пак няма да си удържат на думата

Абе мисля, че след сезон като този ще си изкарат поука!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 май 2010 10:49

Ей това изникна в Спортала:Шефовете на ЦСКА са връчили на Павел Дочев финансовата си оферта, стана ясно вчера. В момента и двете страни обмислят условията, при които Дочев да подпише за три години като старши треньор на червените.

"7 дни спорт" научи, че офертата към Дочев включва сигурно месечно възнаграждение от 10 000 евро. Отделно имало предвиден бонус от 100 000 евро, ако Дочев направи ЦСКА шампион. Имало фиксирани премии и за влизане в Шампионската лига и Лига Европа. Треньорът в момента обмислял дали да приеме условията.

В "Титан" пък се колебаят дали да приемат искането на Дочев за неустойка в случай на по-ранно прекратяване на договора. Той иска да си вземе като обезщетение всички заплати, които остават до края на контракта-звучи познато нали? :evil:

Върни се в “ЦСКА”