ГРАДЕВ: МАРКОВ НЕ Е ГУБИЛ ДЕЛО

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

bobsan
Контакти:

ГРАДЕВ: МАРКОВ НЕ Е ГУБИЛ ДЕЛО

Мнениеот bobsan » 22 окт 2008 22:11

„Според Спортния съд в Лозана няма абсолютно никакви пречки БФС да се произнесе по този въпрос. А в решението, което ние имаме от арбитражните органи на БФС от април 2007 г. липсва каквото и да е произнасяне по този повод. Така, че няма да е грешка, ако господин Марков отнесе проблемът отново до БФС или до граждански съд”, разясни ситуацията бившият вратар на Спартак Варна.
Аз се чудя що за малоумник е този човек ,Градев!?Този всезнайко сигурно никога не е отварял кодекса на труда,за да тварди нещо такова,та Пламен Марков си получи обезщетението полагащо му се именно по този Български Закон!Кои е този съд които ще отсъди нещо различно от това което пише в него г-н Градев?Предполагам риторичен въпрос е това :D Така се получава когато хора на които им липсва конкретното образование се месят в теми които да далеч от възможностите и знанията им,но и наще журналя не пропускат да пуснат поредната излишна темичка.

UROD

Re: ГРАДЕВ: МАРКОВ НЕ Е ГУБИЛ ДЕЛО

Мнениеот UROD » 23 окт 2008 08:58

Градев е ..... която само лъже и си противоречи.
Последна промяна от Darina на 23 окт 2008 11:11, променено общо 1 път.
Причина: Нецензурните думи нямат място във форума

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ГРАДЕВ: МАРКОВ НЕ Е ГУБИЛ ДЕЛО

Мнениеот stannn » 23 окт 2008 09:57

Интересно ми е друго. Щом не е спечелил делото какво е станало. Изказването му ми звучи като малко бременна. В съда равен резултат няма. Или печелиш или губиш. Аз поне така си мисля.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”