Син комунизъм в Гонг

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Син комунизъм в Гонг

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2008 20:04

Май в Гонг цари син комунизъм от където и да го погледнеш.А пък аз имам някоко въпросчета към Дарина и всииииииииииииииичките там модератори в Гонг.
1.ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ ТЕМАТА ЗА БЕРБАТОВ.(Отг.''Защото сме лъснати левскари'')
2.ЗАЩО ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА МИ ИЗТРИХТЕ ТЕМАТА В КОЯТО ПОХВАЛИХ НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ЛЕВСКАР(Blue_Lion) ТУКА СРЕД ВСИЧКИТЕ ГОВЕДА(КАЗВАМ ГО БЕЗ КАПКА ИРОНИЯ)(Отг.''Защото ни обиди че сме шибани говеда а Blue_Lion не е)
3.ЗАЩО КОГАТО НЕ ВЕДНЪЖ СЪМ ПРАЩАЛ СЪОБЩЕНИЯ ДО ВАС ЗА ДАДЕН ЛЕВСКАР КОЙТО ПСУВА ПРОТИВ ЦСКА СЪЩИЯТ ЛЕВСКАР НЕ Е БИЛ НАКАЗВАН.(Отг.''Защото сме лъснати левскари'')
4.ЗАЩО КОГАТО ЦСКАР ПСУВА ЛЕВСКИ ВИЕ АВТОМАТИЧНО МУ ТРИЕТЕ ТЕМАТА(''Отг.Защото сме лъснати левскари'')
5..ЗАЩО БЕЗ ПРИЧИННО НИ ТРИЕТЕ ТЕМИТЕ(Отг.''Защото сме лъснати левскари'')
Ето това е......май.....ДЕМОКРАЦИЯ тука нема .Тука всеки трябва да е от Левски,никой не трябва да обижда Левски,никой няма право на мнение против Левски,всеки може да обижда ЦСКА по какъвто и да е начин и така нататък....Сега надявам се някое синьо мазно дупе да ми изклукари темата за пореден път към модераторите.Тъкмо ще ми направи услуга и те ще видят моите въпроси....и отговори.....та да видим как ще ми отговорят ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tezei

Re: Син комунизъм в Гонг

Мнениеот tezei » 22 окт 2008 20:24

delqnski47 написа:Май в Гонг цари син комунизъм от където и да го погледнеш.А пък аз имам някоко въпросчета към Дарина и всииииииииииииииичките там модератори в Гонг.
1.ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ ТЕМАТА ЗА БЕРБАТОВ.(Отг.''Защото сме лъснати левскари'')
2.ЗАЩО ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА МИ ИЗТРИХТЕ ТЕМАТА В КОЯТО ПОХВАЛИХ НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ЛЕВСКАР(Blue_Lion) ТУКА СРЕД ВСИЧКИТЕ ГОВЕДА(КАЗВАМ ГО БЕЗ КАПКА ИРОНИЯ)(Отг.''Защото ни обиди че сме шибани говеда а Blue_Lion не е)
3.ЗАЩО КОГАТО НЕ ВЕДНЪЖ СЪМ ПРАЩАЛ СЪОБЩЕНИЯ ДО ВАС ЗА ДАДЕН ЛЕВСКАР КОЙТО ПСУВА ПРОТИВ ЦСКА СЪЩИЯТ ЛЕВСКАР НЕ Е БИЛ НАКАЗВАН.(Отг.''Защото сме лъснати левскари'')
4.ЗАЩО КОГАТО ЦСКАР ПСУВА ЛЕВСКИ ВИЕ АВТОМАТИЧНО МУ ТРИЕТЕ ТЕМАТА(''Отг.Защото сме лъснати левскари'')
5..ЗАЩО БЕЗ ПРИЧИННО НИ ТРИЕТЕ ТЕМИТЕ(Отг.''Защото сме лъснати левскари'')
Ето това е......май.....ДЕМОКРАЦИЯ тука нема .Тука всеки трябва да е от Левски,никой не трябва да обижда Левски,никой няма право на мнение против Левски,всеки може да обижда ЦСКА по какъвто и да е начин и така нататък....Сега надявам се някое синьо мазно дупе да ми изклукари темата за пореден път към модераторите.Тъкмо ще ми направи услуга и те ще видят моите въпроси....и отговори.....та да видим как ще ми отговорят ;)

Поредния болен мозък!!! Вашия Гуру Жорето Атанасов добре, много добре ти е промил мозъка!!!Айде стига глупости - целия заговор на Вселената е срещу ЦСКА!!! Просто спираш да се изразяваш като малоумник и може и да не ти изтрият темите!!! А ако идваш само да се заяждаш, няма как да те търпят!!!

kkatan

Мнениеот kkatan » 22 окт 2008 20:28

ами не пиши в говеждия форум бе пич.ти какво очакваш от рогатите...да ти се радват?!?!??!тях ги боли от истината... а тя е ,че са нещастни комплексари.майната им... вечно втори!!!!!!!!!!!!

gloj-kata
Контакти:

Мнениеот gloj-kata » 22 окт 2008 20:37

напълно съм съгласен със синия комунизъм в Гонг.трябва вече да им приложим червен терор!те говедата разбират само от тояга!нека в ГОНГ по-често слушат'' изкарай Гано говедата'' :D :lol:

yasen79
Контакти:

Мнениеот yasen79 » 22 окт 2008 20:43

Toi Tometo se praiii na mnogo obektiven,ama kogato nekoi nastapi GOVEDCATA vednaga trie :evil: AMA TOMEEEEEE NEMOJE ZATRIE6 4ERVENATA HEGEMONIAA

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 22 окт 2008 20:47

Ами,приятел,опитай се да коментираш стойностните неща във футбола,без да замесваш когото и да било и да си правиш разни експерименти и да видим дали някой ще ти трие нещата.Познавам мнго хора във форума, които са ЦСКА-ри и не са имали проблеми с Дарина.Просто трябва да има нормално отношение и да не се посява нова омраза с всеки следващ пост.А и за левскарите не си прав,тъй като не смятам,че си опознал мнението на всички левскари във форума,за да ги слагаш под един знаменател.Както всички ЦСКА-ри не сте еднакви,така е и със сините.Нещата не са коренно различни.
Прав си единствено за Синия Лъв.Момчето може да служи за пример не само на сините,но и на червените фенове.Такова трябва да бъде отношението.
Със здраве! ;)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 22 окт 2008 20:49

ама това не мога да разбера нали сме най слабите най смешния отбор в България! Евроидиоти сме били защо всички се занимавате с нас гледайте си вашия отбор и стига сте квичали че празници наближават....!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

yasen79
Контакти:

Мнениеот yasen79 » 22 окт 2008 20:51

Tuk si mnogo prav PRIATEL4E, no naistina se triat temi i mnenia samo na CSKA

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2008 20:59

Apostola написа:Ами,приятел,опитай се да коментираш стойностните неща във футбола,без да замесваш когото и да било и да си правиш разни експерименти и да видим дали някой ще ти трие нещата.Познавам мнго хора във форума, които са ЦСКА-ри и не са имали проблеми с Дарина.Просто трябва да има нормално отношение и да не се посява нова омраза с всеки следващ пост.А и за левскарите не си прав,тъй като не смятам,че си опознал мнението на всички левскари във форума,за да ги слагаш под един знаменател.Както всички ЦСКА-ри не сте еднакви,така е и със сините.Нещата не са коренно различни.
Прав си единствено за Синия Лъв.Момчето може да служи за пример не само на сините,но и на червените фенове.Такова трябва да бъде отношението.
Със здраве! ;)

Ето така трябва да говори всеки фен....истината и с уважение към противниковия отбор.Братле прав си и съм съгласен с тебе :)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 окт 2008 21:02

palante написа:ама това не мога да разбера нали сме най слабите най смешния отбор в България! Евроидиоти сме били защо всички се занимавате с нас гледайте си вашия отбор и стига сте квичали че празници наближават....!

Така е братле....ама това няма да стане за съжаление.Все някой ще се намери да изпсува вашия отбор или Вие нашия.Така че....... ;) Въпреки че има и умни хора тука което е много добре се пак.... :) ;)
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”