По всичко личи, че дните на стадион .Българска армия" в този му вид са окончателно преброени. „Тема Спорт" научи вчера, че ръководството на червените е постигнало принципна договорка с Министерството на младежта и спорта относно концесията на имота. Според запознати срокът, за който държавата се е съгласила да отдаде комплекса в Борисовата градина, е 20 години.
Проектът, който са изготвили експертите на армейците за бъдещото стопанисване на „Армията", бил перфектно изпипан, а в бъдещия договор щели да бъдат записани всички условия, които са приели двете страни.
„Знаете, че сме готови и с макет и план за построяването на нов стадион. Вече за всички е ясно, че „Армията" е грохнала и не подхожда на отбор като ЦСКА. Съвсем скоро това ще бъде променено. Вижда се, че министър Свилен Нейков е човек, който ще помага много за развитието на спорта", коментираха пред „Тема Спорт" от Борисовата градина.
Служителите на червените признаха още, че контрактът вече е въпрос на няколко месеца.
Инфото е от новспорт.
"Армейците" взеха "Армията" за 20+10 години
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА взима "Армията" за 20 години
Това ми се струва нереално.Даже и да е истина,20 години са прекалено малък срок.Няма да може да си върнат инвестицията за толкова малко време.Това ми мирише или на партенка или на автогол!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
сериозно ли очаквате тия собственици да построят нов стадион ?
Парите за стадиона патуват към Русия 

Моля се това да е вярно. Писна ми все някой да писка. Стадиона ви е гробница. Не става за нищо и незнам си какво. Дано вече го дадат и поне да имат основание да ревът всички власти. Никой не прави основни ремонти на квартири.
[center]
[/center]

crap написа:Докато не го видя готов, не вярвам!
И аз сЪм на сЪщото мнение.
Един въпрос към феновете на Цска-Титан-ите обявиха цена за построяване на прословутия "нов стадион" ако не ме лъжат спомените около 100млн. евро. Значи според вас те имат 100млн за стадион, а не могат да заделят 1млн да се издължат най-накрая на всички, на които имат да дават пари... Не мислите ли, че е малко наивно?
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Ако е вярно добре, но някак и аз докато не го видя не вярвам...
stannn на 25 Фев 2010 12:13
Моля се това да е вярно. Писна ми все някой да писка. Стадиона ви е гробница. Не става за нищо и незнам си какво. Дано вече го дадат и поне да имат основание да ревът всички власти. Никой не прави основни ремонти на квартири.
Ти не разбираш ли че това е поредния рекет,за да може клубът да се хвърля в разходи.Минава накаква си комисия и установява че Армията не отговаря на изискванията!Това е истина.Преди това обаче управата на Националния стадион взима решение наема за стадиона да бъде повишен 3 пъти!!!Значи ни гонят от Армията и ни пращат на Националния,а междувремено няма и намек от санкции към "собственика" на Българска армия!Крайно време е да се уточни тая собственост.Стадиона е бил собственост на АС 23 после на Чавдар и накрая на ЦСКА.Явно с някакъв акт е национализиран,след като сега се води собственост на държавата в лицето на ДАМС.Тогава или да ни реституират стадиона или да принудят собственика му да се грижи за подръжката му!Тия в момента искат да уцелят джакпота и бинго без да са пуснали фиш!НЕ СТАВА!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.