Мнението ви за новите футболисти на ЦСКА след първия кръг?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнението ви за новите футболисти на ЦСКА след първия кръг?

Мнениеот msm » 27 фев 2010 22:47

Митрески, Петре, Трифонов и Панку, според мен се представиха доста добре , като за първи официален мач. Митрески има какво още да работи по отношение на сработката с Виданов, и ако изключим спорната дузпа, мисля, че добре се справя. Петре изглажда малко по-бавен от предишния му престой, но компенсира с борбеност и рутина. Трифонов показа много добри качества, както в пробивите, така и при центриранията и определено беше един от най-добрите на терена. Панку също се представи на много високо ниво, както с отбелязването на гола от трудно положение, така и при многото единоборства и владееенето на топката. И, с оглед на това, че сезонът едва започва и все още липсва игрови ритъм, мисля, че можем да сме доволни от играта като цяло. Очаквам скоро в игра и другите нови - Галчев и Гранден.

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Re: Мнението ви за новите футболисти на ЦСКА след първия кръг?

Мнениеот T.Henry14 » 27 фев 2010 23:04

За мен най - доброто ви ново попълнение е Панку! От 20 паса 19 му бяха точни, много хубав гол, хубаво изигра положението, в което удари гредата, общо взето най - доброто ви попълнение! Заслужена победа на ЦСКА, с оглед ефективноста на отбора.
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 23:11

Аз честно, не ги знам всичките, но съгласен съм с колегата, Панку е доста по-различна класа, и пасове, и мисъл, и пласиране. Петре, аз не говиждам като нов, него си го знам като борбен, днес ми се струваше изморен, сигурно още не е във форма. Румен Трифонов, да ви се чуди човек защо сте го пуснали в "Миньор" сигурно да ви шибне два гола и да разберете, че е по-добре от знайни и незнайни герои. Митревски, личи си, че е играл на голямо ниво футбол, но още нямам пълна представа за него! Аз за други нови не знам! :roll:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 27 фев 2010 23:16

T.Henry14 написа:За мен най - доброто ви ново попълнение е Панку! От 20 паса 19 му бяха точни, много хубав гол, хубаво изигра положението, в което удари гредата, общо взето най - доброто ви попълнение! Заслужена победа на ЦСКА, с оглед ефективноста на отбора.

Така е, много добро попълнение, и бих казал най-бързо адаптиране към отбора. Но все пак не трябва да вадим генерални изводи още от първия кръг, що се отнася и до останалите. Очаквам и появяването на Гранден, да разберем за какъв футболист става дума. Дано наистина не излезе някоя скатавка, и да изкара престоя си тук само на пейката или в дубъла, като Гунлаугсон.

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 27 фев 2010 23:21

msm написа:
T.Henry14 написа:За мен най - доброто ви ново попълнение е Панку! От 20 паса 19 му бяха точни, много хубав гол, хубаво изигра положението, в което удари гредата, общо взето най - доброто ви попълнение! Заслужена победа на ЦСКА, с оглед ефективноста на отбора.

Така е, много добро попълнение, и бих казал най-бързо адаптиране към отбора. Но все пак не трябва да вадим генерални изводи още от първия кръг, що се отнася и до останалите. Очаквам и появяването на Гранден, да разберем за какъв футболист става дума. Дано наистина не излезе някоя скатавка, и да изкара престоя си тук само на пейката или в дубъла, като Гунлаугсон.

Като гледах гола му, който е вкарал, докато е играл в Марсилия, си помислих, че сте ударили джакпота, дано наистина покаже потенциала си на Армията!
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2010 23:23

Определено Панку ни е трансферния удар :!:
Единственото което не ми хареса в трансферите ни е продажбата на нашия голмайстор Иван Стоянов,както и изгонването на Данчо :!:
Но според мен това няма да повлияе на отбора!И без това си имаме добри футболисти!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 27 фев 2010 23:26

Панку е класа , един от най-добрите чужденци които са играли в България . Петре си го знаем, не е във форма но може да подава и центрира . Трифонов се включи добре , хубаво е че и по двата фланга имаме играчи които подават точно а не кюскат . Митрески имаше проблеми в защита , не са сработени с Виданов .
Руи Мигел май трябва да го броим за нов , с Панку се разбират чудесно.
Чакаме Гранден да навлезе във форма . Като цяло вдигат класата на отбора . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 фев 2010 23:26

kartago на 28 Фев 2010 00:11

Аз честно, не ги знам всичките, но съгласен съм с колегата, Панку е доста по-различна класа, и пасове, и мисъл, и пласиране. Петре, аз не говиждам като нов, него си го знам като борбен, днес ми се струваше изморен, сигурно още не е във форма. Румен Трифонов, да ви се чуди човек защо сте го пуснали в "Миньор" сигурно да ви шибне два гола и да разберете, че е по-добре от знайни и незнайни герои. Митревски, личи си, че е играл на голямо ниво футбол, но още нямам пълна представа за него! Аз за други нови не знам!

Абсолютно съм съгласен с теба.Панку показа много футбол в себе си.Хубавото е че не е типичен консуматор,а се включва и в граденето на атаките.Вижда ми се еднотипен с Платини и се чудя какво ли ще стане,ако играят заедно.Тригонов сме го изпуснали заради тежка контузия и недоглеждане.Бил е много тежко контузен и са мислили,че е приключил с футбола,иначе е бил един от най-голямите таланти на поколението си и капитан на националния отбор.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 27 фев 2010 23:32

Според мен Панку е истинско попадение ,както и Трифонов.За Митрески немога да изкажа мнението си, тъй като освен двете дузпи Локото имаха една атака свястна за 90 минути,но пък това значи ,че защитата е играла добре.Петре не ми хареса въпреки че гола който вкара за мен е редовен ,защото бях на линията на засадата.Вече малко съжелявам,че продадоха Стоянов.
Евала на феновете на Локото и дано се спасят,както и Ботев дано поскоро се върне в елита.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2010 23:41

еми за Панку каквото и да кажем ще е малко!Трифонов е много добър!Има много много потенцял в него.Митревски не беше на ниво, но имам чувстото, че заради Виданов!Виданов незнае какво прави на терена!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”