цска никога няма да вдигне купата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
цска никога няма да вдигне купата
според анонимен източник стана ясно че цска ще завъши втори тая година
Re: цска никога няма да вдигне купата
Анонимният източник да не е Петричката врачка?! Или някъде са хвърляли на боб?! Айде стига с глупостите! Явно има хора, които буквално от задника си ги вадят подобни информации......Крайно несериозно! Като пускате теми поне се стремете да е нещо, което малко от малко да хваща декиш!
-
- Контакти:
Не сме очаква ли и друго. Вие ни прецакахте за Европа, че за българското първенство ли ще имате проблеми. Надявам се, обаче, че сте си научили урока. Господ вижда, а БАТЕ и Жилина бяха дългата ръка на провидението. Всичко на този свят се връща. Ние се пържихме цяло лято на огъня, а вие ни гледахте сеира. Защо умните глави в БФС не разбират, че когато ЦСКА и силен, има и силен национален отбор. Същото важи и за Левски.
Аз като левскар, съм абсолютно съгласен с Христо Христов, ние нямаме нужда от боричкания и номера под масата, защото от това, освен че футболните ни отбори са слаби, СТРАДАМЕ И НИЕ ФЕНОВЕТЕ. Ние искаме да гледаме мачове в Европа на българските отбори и през пролетта. Не ме интересува кой ще е шампион, мен ме топлят европейските мачове, сигурен съм, че много хора мислят като мен.
NE CSKA A SINITE GOVEDA NQMA DA VDIGNAT KUPATA ZA6TOTO SA MNOGO SME6EN OTBOR. 

DU4ETO_31 написа:NE CSKA A SINITE GOVEDA NQMA DA VDIGNAT KUPATA ZA6TOTO SA MNOGO SME6EN OTBOR.
сливен ще е шампион
Сливен ще се скарат кой е виновник за "добрите резултати",ще вземат да си вадят кирливите ризи и ще се стигне до изваждане във В група
ТО НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ.ТРЯБВА И ДА ГО МОЖЕШ.ЯСНО Е КОЙ ЩЕ ВДИГА КУПАТА-СЛИВЕН.
[quote="Mr.X"]Сливен ще се скарат кой е виновник за "добрите резултати",ще вземат да си вадят кирливите ризи и ще се стигне до изваждане във В група[/qu ;хаха цскса сами сте си виновнии за уефа
Незнам за Цска но и Левски -тез СМЕшници няма дая вдигнат