Какво става в ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Какво става в ЦСКА?

Мнениеот POPCORN » 30 дек 2009 10:01

Аз тоя въпорс не си го задавах до сега, но днеска като станах почнах да си го задавам, след като видях новите две попълнения!Едния е тоя Галчев другият уж е Бибишков.Толкова ли пари имаме, че всеки път купуваме по 10-11 играчи или?Не си ли взеха поука, че през лятото като взеха толкова играчи не наравихме нищо освен да бием Левски и да влезем в Лига Европа?Да не говорим, че половината играчи не стават за ЦСКА!Незнам става нещо нередно пак в клуба според мене!Ние не сме продали играч, а само купуваме?Как става тая работа незнам?Някой ако има нормално обяснение да каже?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Какво става в ЦСКА?

Мнениеот Messinho » 30 дек 2009 10:07

Дано този път да е различно.Галчев мисля,че ще пасне добре да има конкуренция.То е ясно,че ще има преотстъпени щот в ЦСКА им 30 равностойни футболисти.Незнам много трансфери,ще се разбере да ли е за добро.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 дек 2009 10:09

Споко, в България съдят само бедняците. "Титан"-ите са хора на Бойко - недосегаеми са. Виж на Лупи как му се размина, че и е изкярил със сигурност.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 30 дек 2009 10:14

Трансферната ни политика последните години е такава. Да купуваме по 10 човека, от тях я станат 2-3 за нещо, я не. Очевидно шефовете ни не виждат по-далеч от носовете си, тъй като ще дойде време, когато тези играчи, няма да ги иска никой, и тогава какво ?
Колкото до Галчев, то поне за мен има качества и е доста по-добър от един Коста Янев например. Когато излезе информация, че ще премине в Левски, откровено завидях на "сините", тъй като от мачовете на Пирин, които съм гледал съм останал с чудесно впечатление от него.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 30 дек 2009 10:18

Аз ще ти кажа. За да изградиш силен отбор ти трябват играчи. Лятото купихме 10-13 човека. И какво се оказа в края на полусезона? Няколко от тях просто не доказаха, че имат място в отбора. Аз който не съм голям капацитет видях, че халфовата ни линия куца. И то доста. От мача с Левски до последния кръг отбора играе по един и същ начин. Топката се рита от защитниците без да минава през халфовата линия. Ето защо се търси промяна. И ето защо се купуват играчи. Нападател също ще ни трябва след като ще продаваме Платини. Защитник също. Апостол Попов добре се включи, но Виданов се вижда, че не му е много конфортно на тази позиция.От всички за които се пише само за Акалски си мисля, че не ни трябва. Видя се, че в школата има добри вратари. По -добре да вземем от там някое младо момче което да е трети вратар.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

vlade
Контакти:

Мнениеот vlade » 30 дек 2009 10:19

..."Титан"-ите са хора на Бойко "... :shock: :lol: , не се излагай повече и замълчи , дори и в тоя форумец има хара който знаят , кой стои зад титан ...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 дек 2009 10:23

stannn написа:Аз ще ти кажа. За да изградиш силен отбор ти трябват играчи. Лятото купихме 10-13 човека. И какво се оказа в края на полусезона? Няколко от тях просто не доказаха, че имат място в отбора. Аз който не съм голям капацитет видях, че халфовата ни линия куца. И то доста. От мача с Левски до последния кръг отбора играе по един и същ начин. Топката се рита от защитниците без да минава през халфовата линия. Ето защо се търси промяна. И ето защо се купуват играчи. Нападател също ще ни трябва след като ще продаваме Платини. Защитник също. Апостол Попов добре се включи, но Виданов се вижда, че не му е много конфортно на тази позиция.От всички за които се пише само за Акалски си мисля, че не ни трябва. Видя се, че в школата има добри вратари. По -добре да вземем от там някое младо момче което да е трети вратар.

бате Акалси е най-дборият сред тези тримата Дани кики и мрън мрън!Бате ние до преди 1 месец нямахме пари да платиме на играчите сега пак почнахме да купуваме!Последната новина е,че уж ще идва някакъв от Марсилия където е играл ама са го изгонили.Аз съм за чужденци!Българските гутболисти манталитета им е тъп.направят 1-2 мача в ЦСКА добри и си мислят, че са хванали господа за оная работа.и после вече не ги ебе.нали си взимат по 10 бона на месец какво им пука дали ще бият или ще паднат!ЦСКА е имал добър отбор когато са играли поне 4-5 чужденци и тогава играхме що годе футбол!От мача с Левски се контузу Марко и нема кой ни прави играта това е!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 30 дек 2009 10:39

POPCORN написа:бате Акалси е най-дборият сред тези тримата Дани кики и мрън мрън!Бате ние до преди 1 месец нямахме пари да платиме на играчите сега пак почнахме да купуваме!Последната новина е,че уж ще идва някакъв от Марсилия където е играл ама са го изгонили.Аз съм за чужденци!Българските гутболисти манталитета им е тъп.направят 1-2 мача в ЦСКА добри и си мислят, че са хванали господа за оная работа.и после вече не ги ебе.нали си взимат по 10 бона на месец какво им пука дали ще бият или ще паднат!ЦСКА е имал добър отбор когато са играли поне 4-5 чужденци и тогава играхме що годе футбол!От мача с Левски се контузу Марко и нема кой ни прави играта това е!

Еми после се чудите защо нямате пари да плащате заплати като имате към 60 футболиста на договори как да се смогни да се плаща и то само на футболисти. Пък от всички футболисти който се спряга за трансфер само Акалски може да ви потрябва. тоя младия де го нарочиха за пияница на дали ще му се дава шанс , а пифа няма да говоря въобще... остава само Чавдаров така че има нужда от него според мен :)
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 дек 2009 10:40

Галчев на 100% в ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
fewgtg
Контакти:

Мнениеот fewgtg » 30 дек 2009 10:50

А то к'во ? Повече от половината трансферни новини са партенка. След мача с Литекс, Борисов каза, че сме подписали с Петре и чака Панку за преговори. Отделно от това каза, че има още 2-3 играчи към, които имаме интерес.

Върни се в “ЦСКА”