Черно Море - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Черно Море - ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 26 ное 2009 22:19

Изображение Изображение
Вашите прогнози,мнения и вероятен състав...

Видях една мобилизация в отбора още на мача със Славия и Локото!Добре играеме но според мене трябва още да се стараят!Всичко зависи от нашите!Ако играят добре със сигурност ще ги биеме,тъй като ''морето'' не е това което беше и не случайно е по средата на таблицата!Това не означава,че ги подценявам ,в никакъв случай даже!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Черно Море vs ЦСКА

Мнениеот ЕМИЛ » 26 ное 2009 22:24

Ч.море ако имат претенции за нещо повече от средата на таблицата трябва да бият.Но и на ЦСКА им трябват точки.Троен мач за мен.Едно нервно и грозно 0-0.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 26 ное 2009 22:29

Ако не искаме да изоставаме от Литекс, задължително трябва да ги смачкаме! Време е да напавим един читав мач! Морето не са нищо особено!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 22:32

hlucho написа: Ако не искаме да изоставаме от Литекс, задължително трябва да ги смачкаме! Време е да напавим един читав мач! Морето не са нищо особено!

Дано е така!Морето вярно не това което бяха доскоро,но мача ще си е труден-да не се заблуждаваме!!!Но все пак очаквам победа-макар и трудна!!!

Сааааааааааамо ти................
Изображение

santiago

Мнениеот santiago » 26 ное 2009 22:37

някой знае ли колко лв. е билета за мача, иначе по темата - и аз си мисля, че е крайно време ЦСКА да направи един по-запомнящ се мач от тия скучни и измъчени 1-0 2-1 .... :roll: :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 22:43

santiago написа:някой знае ли колко лв. е билета за мача, иначе по темата - и аз си мисля, че е крайно време ЦСКА да направи един по-запомнящ се мач от тия скучни и измъчени 1-0 2-1 .... :roll: :roll: :roll: :roll:

Не мога да ти помогна-защото зажалост няма да мога да отида тая седмица-колкото и да ми се искаше-така,че нямам идея-но предполагам не повече от 5 лв ще са!
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 ное 2009 22:52

Не мога да ти помогна-защото зажалост няма да мога да отида тая седмица-колкото и да ми се искаше-така,че нямам идея-но предполагам не повече от 5 лв ще са
Аз не знам по колко са билетите, но ми се отдава възможност да отида до Варна, така че ще съм на мача. А що се отнася до резултата - последните мачове наистина отборът се справя що годе и се надявам да го вземем. Едно 1:2 от мен пък каквото сабя покаже ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 26 ное 2009 23:29

hlucho написа: Ако не искаме да изоставаме от Литекс, задължително трябва да ги смачкаме! Време е да напавим един читав мач! Морето не са нищо особено!

И вие не сте нищо особено. И какво правим сега? :roll:
Последна промяна от Ticha на 26 ное 2009 23:31, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”