К. ЖЕВАГО
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
К. ЖЕВАГО
Много често в *** излиза информация, че Жеваго купил все пак ЦСКА, но официално това щяло да стане на 26.09 - някой знае ли нещо?
- River Plate
- Контакти:
Re: К. ЖЕВАГО
Аз пък чух, че ще е на 27 но има ли значение
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
-
RedForever
- Контакти:
Скоро ще разберем! Аз го чувам това от вас. Дано е така и вече отбора има стабилен финансов гръб, защото в момента момчетата си вършат работата по най-добрият начин и НИЕ Феновете трябва да застанем твърдо зад тях и да пълним стадиона на всеки домакински мач, а не като снощи да сме 1500 човека! Момчета разберете, че не може 5 дена по-рано да сме 3500 на мача със Славия и след това да сме 2 пъти по-млако!!! Така не става!!! Идвайте на стадиона и подкрепяйте Отбора от първата до последната минута!!! САМО ЦСКА
- a boy named goo
- Контакти:
Не ни остава нищо друго освен да чакаме, колкото по-бързо собствеността се смени толкова по-добре, най-после ще има спокойна атмосфера за работа на Димитър Пенев и футболистите, защото се вижда че има хляб в тях.
Това с напълването на стадиона за съжаление ми звучи повече като научна фантастика отколкото като реалност.Вече дори на мен ми е странно как е възможно подобно безхаберие от страна на феновете към отборите си, не е нормално да имаш претенцийте да си на-великата публика и в същото време на стадиона да има 1000-2000 човека.
Това с напълването на стадиона за съжаление ми звучи повече като научна фантастика отколкото като реалност.Вече дори на мен ми е странно как е възможно подобно безхаберие от страна на феновете към отборите си, не е нормално да имаш претенцийте да си на-великата публика и в същото време на стадиона да има 1000-2000 човека.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
abe koi 6e i kupuva be samo da pla6ta dalgove i da remontirva selskia i stadion ako vi vzeme niakoi to 6te e za da vi do zakopae pove4e.jalko 4e ne go razbirate toa vas triaba da vi kupi 4ovek koito vi e fen a toz samo 6e i ispolzva pak 6te pla4ete sled niakoi mesec.
- delqnski47
- Контакти:
gpp1981 написа:abe koi 6e i kupuva be samo da pla6ta dalgove i da remontirva selskia i stadion ako vi vzeme niakoi to 6te e za da vi do zakopae pove4e.jalko 4e ne go razbirate toa vas triaba da vi kupi 4ovek koito vi e fen a toz samo 6e i ispolzva pak 6te pla4ete sled niakoi mesec.
Ще ти се говне.И моля те за да олесниш читателите какво си драскал,умолявам ти се от се сърце да пишеш на кирилица
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
gpp1981 написа:abe koi 6e i kupuva be samo da pla6ta dalgove i da remontirva selskia i stadion ako vi vzeme niakoi to 6te e za da vi do zakopae pove4e.jalko 4e ne go razbirate toa vas triaba da vi kupi 4ovek koito vi e fen a toz samo 6e i ispolzva pak 6te pla4ete sled niakoi mesec.
Е,вие нали си имате 'истински фен' за президент
Нещото ,което може да е свързано с датата 26 септември е събранието на кредиторите на Кремиковци.Тогава ще е първото им събиране.Жеваго е един от тях.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
ИМАМ ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО РАБОТЯТ ЗА НЕГО! КАЗВАТ, ЧЕ Е МУТРА. СПОРЕД МЕН НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА С ЖЕВАГО. ДАНО ДА МЕ УБОРИ! САМО ЦСКА 
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)