След загубата на ЦСКА от Миньор с 0:3 защитникът на „червените” Александър Бранеков се нахвърли върху част от феновете на тима с обидни реплики.
Бранеков бе заменен от Любо Пенев в 63-ата минута на мача, след като отново не оправда доверието на треньора. Сашо остави напълно непокрит Даниел Златков в наказателното поле на своя тим при второто попадение на Миньор.
След като излезе от съблекалните на стадион „Българска армия”, Бранеков беше засипан с псувни от няколко фена на тима. Младокът не издържа и отговори на събралата се група, също с неприлични изрази.
Постъпката на защитника предизвика бурно недоволство сред хората, които бяха готови да го линчуват. Все пак защитникът се скри в колата си и напусна „Борисовата градина”.
При тези обстоятелства не е трудно да се прогнозира в какъв списък ще попадне тотално разочаровалия срещу Миньор Бранеков. Вместо да прави опити да се хвърля към феновете да беше се ориентирал и да се навърта поне около Фрай срещу Базел, Трифонов и Златков срещу Миньор. Все пак говорим за миньор Перник, а не за Шахтьор (в превод Миньор) от Донецк.
Младежът изглежда се ориентира към непреходната селска чест...
http://www.prosport.bg/news/9270-Aleksa ... -CSKA.html
Александър Бранеков си повярва и скочи на феновете на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Александър Бранеков си повярва и скочи на феновете на ЦСКА
Добре де, като е футболист трябва само да навежда главата и реве ли? Няма нормален мъж, който ще го псуват, а той ще клепа като ученичка. Или да се прави, че нищо не се случва? Не искам да защитавам футболистите, защото според мен 99% от нашите играчи нямат нищо спортно в себе си, но и феновете не трябва да си мислят, че щом са дали 5 лв. за билет и имат право да обиждат и псуват живи хора. Може да са всякакви футболистчетата, но не са и маймуни от зоопарка.
Колкото до гоненето - хубаво е някой да дръпне леко юздите на Любо Пенев, че както се е засилил всеки полусезон ще гони по 20 футболисти, без от това отбора да става по-силен. Няма да е зле, ако самия Любо даде някакво смислено обяснение какво играе неговия отбор, какъв му е титулярния състав, как се развиват футболистите под негово ръководство и колко е израстнал игрово отбора за близо една година откакто е треньор?
Колкото до гоненето - хубаво е някой да дръпне леко юздите на Любо Пенев, че както се е засилил всеки полусезон ще гони по 20 футболисти, без от това отбора да става по-силен. Няма да е зле, ако самия Любо даде някакво смислено обяснение какво играе неговия отбор, какъв му е титулярния състав, как се развиват футболистите под негово ръководство и колко е израстнал игрово отбора за близо една година откакто е треньор?
pas написа:Добре де, като е футболист трябва само да навежда главата и реве ли? Няма нормален мъж, който ще го псуват, а той ще клепа като ученичка. Или да се прави, че нищо не се случва? Не искам да защитавам футболистите, защото според мен 99% от нашите играчи нямат нищо спортно в себе си, но и феновете не трябва да си мислят, че щом са дали 5 лв. за билет и имат право да обиждат и псуват живи хора. Може да са всякакви футболистчетата, но не са и маймуни от зоопарка.
Мислиш ли, че е футболист!?
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Кажете кво си е писал във файсбука 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
1948CSKA написа:pas написа:Добре де, като е футболист трябва само да навежда главата и реве ли? Няма нормален мъж, който ще го псуват, а той ще клепа като ученичка. Или да се прави, че нищо не се случва? Не искам да защитавам футболистите, защото според мен 99% от нашите играчи нямат нищо спортно в себе си, но и феновете не трябва да си мислят, че щом са дали 5 лв. за билет и имат право да обиждат и псуват живи хора. Може да са всякакви футболистчетата, но не са и маймуни от зоопарка.
Със сигурност е повече футболист, отколкото феновете в случая са фенове!
tprodanov написа:1948CSKA написа:pas написа:Добре де, като е футболист трябва само да навежда главата и реве ли? Няма нормален мъж, който ще го псуват, а той ще клепа като ученичка. Или да се прави, че нищо не се случва? Не искам да защитавам футболистите, защото според мен 99% от нашите играчи нямат нищо спортно в себе си, но и феновете не трябва да си мислят, че щом са дали 5 лв. за билет и имат право да обиждат и псуват живи хора. Може да са всякакви футболистчетата, но не са и маймуни от зоопарка.
Със сигурност е повече футболист, отколкото феновете в случая са фенове!
Трудно ми е да повярвам, че ще бъде на този отбор още дълго време. Мислех, че Кирчо е в ужасна форма...
- originalni.be
- Контакти:
мм отбора по мое лично мнение изобщо не е във форма в последният месец ,
мм интерестно ми е ще играе ли другият мач това момче ??
мм интерестно ми е ще играе ли другият мач това момче ??

ORIGINALNI...BE =)
За какво си говорим не мога да разбера. Има някви хора от сектор Г дето за тях това, че ходят на мач в този сектор и са "ултраси на ЦСКА" е най-голямото постижение в живота им. Съответно, те не ходят да гледат мач, а да поддържат отбора и да пеят. Само по себе си поддържането е супер, но не може да очакваш от човек, който ходи на мач само да пее зад вратата да има перфектното наблюдение какво се случва по терена.
В същото време се нахвърлят на футболисти и ръководства, защото видите ли, казали нещо което обидило ТЯХ, ФЕНОВЕТЕ, тези които не разбират много-много от футбол и за които гледането на мач и какво става по терена от В сектор е обида.
Дигат си патърдията и не осъзнават, че колкото са полезни на мач, толкова има и ситуации, в които вредят след него.
В същото време се нахвърлят на футболисти и ръководства, защото видите ли, казали нещо което обидило ТЯХ, ФЕНОВЕТЕ, тези които не разбират много-много от футбол и за които гледането на мач и какво става по терена от В сектор е обида.
Дигат си патърдията и не осъзнават, че колкото са полезни на мач, толкова има и ситуации, в които вредят след него.
pas написа:Добре де, като е футболист трябва само да навежда главата и реве ли? Няма нормален мъж, който ще го псуват, а той ще клепа като ученичка. Или да се прави, че нищо не се случва? Не искам да защитавам футболистите, защото според мен 99% от нашите играчи нямат нищо спортно в себе си, но и феновете не трябва да си мислят, че щом са дали 5 лв. за билет и имат право да обиждат и псуват живи хора. Може да са всякакви футболистчетата, но не са и маймуни от зоопарка.
Братле тука според мен не става въпрос за 5-те лева,такива лайнанца като този и всеки друг,нямат право да се нахвърлят върху феновете.Той ще е още 1-2 месеца в ЦСКА,А аз и другите фенове сме за винаги.Ходя на почти всички мачове на ЦСКА от 1983 год.Давал съм не само пари,ами и здравето си и не искам да виждам "Мъртви души"Последното ми гостуване завърши със съд във РИМ.Ако ходиш по мачове трябва да се сетиш кой съм:)
ivooou написа:pas написа:Добре де, като е футболист трябва само да навежда главата и реве ли? Няма нормален мъж, който ще го псуват, а той ще клепа като ученичка. Или да се прави, че нищо не се случва? Не искам да защитавам футболистите, защото според мен 99% от нашите играчи нямат нищо спортно в себе си, но и феновете не трябва да си мислят, че щом са дали 5 лв. за билет и имат право да обиждат и псуват живи хора. Може да са всякакви футболистчетата, но не са и маймуни от зоопарка.
Братле тука според мен не става въпрос за 5-те лева,такива лайнанца като този и всеки друг,нямат право да се нахвърлят върху феновете.Той ще е още 1-2 месеца в ЦСКА,А аз и другите фенове сме за винаги.Ходя на почти всички мачове на ЦСКА от 1983 год.Давал съм не само пари,ами и здравето си и не искам да виждам "Мъртви души"Последното ми гостуване завърши със съд във РИМ.Ако ходиш по мачове трябва да се сетиш кой съм:)
Абе,това със съда не мисля,че е за хвалене,но принципът е правилен. Играчите идват и си отиват, но сърцето червено е навеки!
Уточнение - Арсеналско червено за мен, за теб ЦСКАрско червено

I find your lack of Balls disturbing.