Феновете на ЦСКА започнаха SMS-кампания за свой приятел

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Феновете на ЦСКА започнаха SMS-кампания за свой приятел

Мнениеот POPCORN » 23 окт 2009 15:34

хора дайте да пуснеме по един смс бе.дайте да върнеме това момче на стадиона, такива хора ни трябват.а не хората където като паднеме един мач и не идват цяла година на стадиона.нито го познавам просто викам да помогнем на човека!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА започнаха SMS-кампания за свой приятел

Мнениеот originalni.be » 23 окт 2009 15:42

Дай повече Инфо ?
ORIGINALNI...BE =)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 окт 2009 15:45

Става дума за Антон Златанов-Тонито, който пострада при катастрофа преди 2 години и от тогава е в кома. Постепенното подобряване състоянието на Тони накара феновете на ЦСКА да организират няколко инициативи. Първата бе изложба с фотоси от мачовете на „червените”. От нея бяха събрани 3150 лева, които са постъпили в сметката на Златанов.

От днес стартира и SMS-кампанията. Всеки може да изпрати дарителски SMS с текст DMS TONITO на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL , VIVACOM и M-Tel).

„С SMS се надяваме да досъберем останалите приблизително 5 хиляди лева за операцията. Ако се съберат повече пари, те автоматично отиват за рехабилитация на Тонито. Рехабилитацията е значително по-скъпа. Провежда се в Израел и има за цел да вдигне Антон на крака. Благодарим на всички,които си купиха снимки. Предварително благодарим и на всички, които ще подкрепят SMS-кампанията”, се казва в официалното обръщение на феновете.

Има открита и банкова сметка:

ПроКредит Банк

IBAN: BG45 PRCB 9230 1030 86 3010 – в български лева.

Титуляр на сметката е бащата на Антон – Иван Златанов.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 23 окт 2009 16:01

Идеята със снимките беше много добра! Повечето бяха разпродадени още на откриването! И да си кажа честно до колкото знам е имало интерес и след това, така че не е зле да се замисли продължение! Аз лично закупих последната останала (левскар съм) и приканвам всичките ми колеги по клубни пристрастия, а и не само те, да помогнем на човека! Не го познавам, но знам че трябва да си помагаме в такива кофти моменти! Няма значение кой от кой отбор е! Когато държавата я няма трябва да сме заедно всички :!:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 23 окт 2009 16:24

Евала на всички които са пратили СМС аз лично сега пуснах и се надявам момчето да се оправи бързо.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

От ЦСКА събират на средства, за лечение на свой другар!

Мнениеот DukeUnv » 23 окт 2009 16:25

Феновете на ЦСКА организираха SMS-кампания за събирането на средства за лечението на техен другар. Става дума за Антон Златанов-Тонито, който пострада при катастрофа преди 2 години и от тогава е в кома. Постепенното подобряване състоянието на Тони накара феновете на ЦСКА да организират няколко инициативи. Първата бе изложба с фотоси от мачовете на „червените”. От нея бяха събрани 3150 лева, които са постъпили в сметката на Златанов.

От днес стартира и SMS-кампанията. Всеки може да изпрати дарителски SMS с текст DMS TONITO на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL , VIVACOM и M-Tel).

„С SMS се надяваме да досъберем останалите приблизително 5 хиляди лева за операцията. Ако се съберат повече пари, те автоматично отиват за рехабилитация на Тонито. Рехабилитацията е значително по-скъпа. Провежда се в Израел и има за цел да вдигне Антон на крака. Благодарим на всички,които си купиха снимки. Предварително благодарим и на всички, които ще подкрепят SMS-кампанията”, се казва в официалното обръщение на феновете.

Има открита и банкова сметка:

ПроКредит Банк

IBAN: BG45 PRCB 9230 1030 86 3010 – в български лева.

Титуляр на сметката е бащата на Антон – Иван Златанов.

Нека всеки, който може да помогне на момчето. Не ме интересува, че съм от Левски, а той е от Цска. Когато става дума за човешки живот си е друго нещо. Аз вече пуснах СМС. :)
Последна промяна от DukeUnv на 23 окт 2009 16:57, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА....

Мнениеот eMs1 » 23 окт 2009 16:26

Има вече тема, погледни една под твоята

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 окт 2009 16:28

eMs1 написа:Има вече тема, погледни една под твоята

Не видях такава тема? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 23 окт 2009 16:29

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 окт 2009 16:30

eMs1 написа:http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=&t=30601 ;)

Нищо де, нека има и тук. Едва ли всички левскари влизат в техния форум. Нека модераторите ако искат я заключат.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”