Феновете на ЦСКА започнаха SMS-кампания за свой приятел
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Феновете на ЦСКА започнаха SMS-кампания за свой приятел
хора дайте да пуснеме по един смс бе.дайте да върнеме това момче на стадиона, такива хора ни трябват.а не хората където като паднеме един мач и не идват цяла година на стадиона.нито го познавам просто викам да помогнем на човека!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- originalni.be
- Контакти:
Re: Феновете на ЦСКА започнаха SMS-кампания за свой приятел
Става дума за Антон Златанов-Тонито, който пострада при катастрофа преди 2 години и от тогава е в кома. Постепенното подобряване състоянието на Тони накара феновете на ЦСКА да организират няколко инициативи. Първата бе изложба с фотоси от мачовете на „червените”. От нея бяха събрани 3150 лева, които са постъпили в сметката на Златанов.
От днес стартира и SMS-кампанията. Всеки може да изпрати дарителски SMS с текст DMS TONITO на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL , VIVACOM и M-Tel).
„С SMS се надяваме да досъберем останалите приблизително 5 хиляди лева за операцията. Ако се съберат повече пари, те автоматично отиват за рехабилитация на Тонито. Рехабилитацията е значително по-скъпа. Провежда се в Израел и има за цел да вдигне Антон на крака. Благодарим на всички,които си купиха снимки. Предварително благодарим и на всички, които ще подкрепят SMS-кампанията”, се казва в официалното обръщение на феновете.
Има открита и банкова сметка:
ПроКредит Банк
IBAN: BG45 PRCB 9230 1030 86 3010 – в български лева.
Титуляр на сметката е бащата на Антон – Иван Златанов.
Идеята със снимките беше много добра! Повечето бяха разпродадени още на откриването! И да си кажа честно до колкото знам е имало интерес и след това, така че не е зле да се замисли продължение! Аз лично закупих последната останала (левскар съм) и приканвам всичките ми колеги по клубни пристрастия, а и не само те, да помогнем на човека! Не го познавам, но знам че трябва да си помагаме в такива кофти моменти! Няма значение кой от кой отбор е! Когато държавата я няма трябва да сме заедно всички 

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Евала на всички които са пратили СМС аз лично сега пуснах и се надявам момчето да се оправи бързо.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
От ЦСКА събират на средства, за лечение на свой другар!
Феновете на ЦСКА организираха SMS-кампания за събирането на средства за лечението на техен другар. Става дума за Антон Златанов-Тонито, който пострада при катастрофа преди 2 години и от тогава е в кома. Постепенното подобряване състоянието на Тони накара феновете на ЦСКА да организират няколко инициативи. Първата бе изложба с фотоси от мачовете на „червените”. От нея бяха събрани 3150 лева, които са постъпили в сметката на Златанов.
От днес стартира и SMS-кампанията. Всеки може да изпрати дарителски SMS с текст DMS TONITO на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL , VIVACOM и M-Tel).
„С SMS се надяваме да досъберем останалите приблизително 5 хиляди лева за операцията. Ако се съберат повече пари, те автоматично отиват за рехабилитация на Тонито. Рехабилитацията е значително по-скъпа. Провежда се в Израел и има за цел да вдигне Антон на крака. Благодарим на всички,които си купиха снимки. Предварително благодарим и на всички, които ще подкрепят SMS-кампанията”, се казва в официалното обръщение на феновете.
Има открита и банкова сметка:
ПроКредит Банк
IBAN: BG45 PRCB 9230 1030 86 3010 – в български лева.
Титуляр на сметката е бащата на Антон – Иван Златанов.
Нека всеки, който може да помогне на момчето. Не ме интересува, че съм от Левски, а той е от Цска. Когато става дума за човешки живот си е друго нещо. Аз вече пуснах СМС.

Последна промяна от DukeUnv на 23 окт 2009 16:57, променено общо 1 път.

Re: Фенове на ЦСКА....
Има вече тема, погледни една под твоята
Re: Фенове на ЦСКА....
eMs1 написа:http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=&t=30601
Нищо де, нека има и тук. Едва ли всички левскари влизат в техния форум. Нека модераторите ако искат я заключат.