Страница 1 от 5282

Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Публикувано: 04 юни 2008 11:54
от kyn4o
Когато всички вярват и гледат в устата един завършен мошеник няма какво друго да стане освен катасктрофа.
Уважаеми фенове, преди повече от година във форума на ЦСКА пуснах темата "Томов вън". За съжаление тази тема беше заключена моментално и не след дълго изтрита. Ха сега да се признае този от феновете, което е бил на заплатка при Томето и безцеремонно изтри темата.
По отношение на Гуци Дуци (Дучи) да не се прави на много лют, защото само преди дни се лигавеше пред Томов и му благодареше ....
Другите функционери да не се правят на моми неощипани. Единствено Стойчо Младенов и Пената ще останат неопетнени.

Re: Това отдавна не е моето ЦСКА

Публикувано: 04 юни 2008 12:27
от alchemist
Стойчо е много слаб тренер! С всичко останало съм напълно съгласен !!!
И аз пуснах подобна тема и ми бе отговорено много патетично, с много увереност за бъдещето .... без коментар сега :(
Сигурен съм че отборът няма да бъде изхвърлен от А група, но скандалът си е скандал !!!
Томов - вън от България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Това отдавна не е моето ЦСКА

Публикувано: 04 юни 2008 12:33
от kyn4o
Как ще бъде изхвърлен Томов от ЦСКА, като той е собственик и ако не иска няма да продаде клуба никога? Как? По-добре клуба да фалира и са бъде създаден наново.

Re: Това отдавна не е моето ЦСКА

Публикувано: 04 юни 2008 12:52
от alchemist
Ето ви едно "перфектно" мнение ..... заради такива заслепени и немислещи псевдо фенове ЦСКА е в това състояние :(

"Re: Александър Томов
Мнениеот last_thracian на 03 Апр 2008 16:23

За първи път от много време насам, имаме истински цесекар на кормилото на отбора. Трябваше ни такъв човек , с аристократични маниери, опит, интелектуалец, добро възпитание и преданност към идеята. Той се появи точно навреме за да ни спасява от посредствеността в която ни набутаха умишлено. А може би ни спаси и от унищожение...Защото други крояха планове за нашата ,кончина...Е, господа, слуховете за нашата смърт са силно преувеличени!!! Това ,което не ни убива ни прави по-силни! Говорите срещу него, защото ви е страх, че най-после има някой, който да ви даде достоен отпор. Ще трябва да свиквате! Профани, посредствени хора от улицата, мустакати адвокати приличащи на Бай Ганьо, софиянци от Стара Загора и вся осталная сволоч, обратното броене започна !!! "

И какво стана сега с "имаме истински цесекар на кормилото на отбора ..... с аристократични маниери, опит, интелектуалец, добро възпитание и преданност към идеята. Той се появи точно навреме за да ни спасява от посредствеността в която ни набутаха умишлено. А може би ни спаси и от унищожение... " ??????

Яд ме е че феновете повярваха на този боклук Томов :(

Re: Това отдавна не е моето ЦСКА

Публикувано: 04 юни 2008 13:15
от kyn4o
И мене ме е яд. От времето на Михов та до днес. То не бяха договорки със вечния враг, то не беше толерине на лигльовци и връзкари и подигравката с истински цесекари. Не бяха залози, бойкоти на треньори и какво ли още не. Най-накрая идва един такъв като Т и е..ва майката докрай.

Re: Това отдавна не е моето ЦСКА

Публикувано: 04 юни 2008 13:50
от kyn4o
Udoji90 написа:Само искам да се намерят истински цесекари за отбора! Писна ми някакви спорни субекти да пречат на треньора, феновете и играчите!


Ами тогава защо никой не скочи да каже, не се .. с Пламен Марков а му платете неустойката. Защо Стойчо Младенов като се изрепчи на Томов не се намери начин да бъде подкрепен. Защо фенклуба не бойкотира празненствата или поне да се държи достойно, а не като придворни Защо....

Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Публикувано: 26 авг 2009 07:46
от Модератор ЦСКА
Нека в тая тема, да водим разговори на различни теми относно отбора на ЦСКА и неговите фенове. Нещо като "Спам тема", но в нашия форум. Тук, всеки може да задава отделни въпроси, за каквото се интересува, към всички потребители. Може да се водят диалози и да се дават мнения за каквото и да е.Така ще се избегнат ненужните теми и спамове.
Естествено, трябва задължително да се спазва добрия тон и уважение към останалите съфорумци. Мнения, които нарушават правилата, ще бъдат изтривани, а за по-нахалните ще има банове. За сега темата ще е пробна, но ако се развие правилно ще остане за винаги.
Приятно чатене!!!

Re: ОБЩ ЧАТ!

Публикувано: 26 авг 2009 08:02
от megagrym
има си така наречената СВОБОДНА ЗОНА

Re: ОБЩ ЧАТ!

Публикувано: 26 авг 2009 08:12
от Модератор ЦСКА
megagrym написа:има си така наречената СВОБОДНА ЗОНА

Такa е, но много малко хора пишат там , а в същото време тук се пускат ненужни теми като: "кажете ми това", "къде ще дават онова", "моля за помощ" и т.н.
Темата не е задължителна, и който иска може спокойно да си пише в свободната зона!

Re: ОБЩ ЧАТ!

Публикувано: 26 авг 2009 08:40
от megagrym
Модератор ЦСКА написа:
megagrym написа:има си така наречената СВОБОДНА ЗОНА

Так е, но много малко хора пишат там , а в същото време тук се пускат ненужни теми като: "кажете ми това", "къде ще дават онова", "моля за помощ" и т.н.
Темата не е задължителна, и който иска може спокойно да си пише в свободната зона!


абе донякаде си прав имайки предвид, че аз си спамя редовно и си ме банвате редовно може би щеше да ми е полезна тази тема преди месец - два :) сега вече когато съм по умерен в спаменето ..... демек спамя само при нужда както се каза и то за да дам инфо на някои най вече :) иначе да може и да си прав ще се види :)