ЦСКА иска 550 хил. евро за Котев и Тодоров в пакет

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

ЦСКА иска 550 хил. евро за Котев и Тодоров в пакет

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2009 10:22

Шефовете на ЦСКА са готови да се разделят до края на трансферния прозорец с двама от лидерите на тима - Йордан Тодоров и Кирил Котев. Има вариант това да стане факт дори и при влизане на тима в групите на Лига Европа. За тези мачове наставникът Любослав Пенев е обявил, че има достойни техни заместници, а в същото време сега е един от последните шансове за двамата да заиграят в чужбина. Още повече контрактите на футболистите изтичат другото лято и тогава те ще могат да си тръгнат като свободни агенти. Именно поради тази причина от Борисовата градина са обявили промоционална пакетна цена на двама от лидерите на тима, която възлиза на 550 хил. евро. Интерес към тях има от Франция, Германия и Русия.

Междувременно шефовете на руския Спартак (Налчик) са отказали да платят 150 хил. евро на ЦСКА за тримесечния престой на нападателя Дормушали Саидходжа. Мотивът бил, че едновременно с това нападателят ще прибира и по 40 хил. долара месечна заплата. Вчера за Налчик замина мениджърът Николай Ишков, който да започне преговори за трансферна сума. На този етап обаче руснаците са готови да платят 400 хил. евро за Муши само ако тимът запази елитния си статут и таранът подпише постоянен договор.

Според мен това ще стане САМО ако не се класираме за групите :!:
Гадно ми е обаче че ги дават за толкова малко пари :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

FIFA 08

Re: ЦСКА иска 550 хил. евро за Котев и Тодоров в пакет

Мнениеот FIFA 08 » 25 авг 2009 10:23

delqnski47 написа:Шефовете на ЦСКА са готови да се разделят до края на трансферния прозорец с двама от лидерите на тима - Йордан Тодоров и Кирил Котев. Има вариант това да стане факт дори и при влизане на тима в групите на Лига Европа. За тези мачове наставникът Любослав Пенев е обявил, че има достойни техни заместници, а в същото време сега е един от последните шансове за двамата да заиграят в чужбина. Още повече контрактите на футболистите изтичат другото лято и тогава те ще могат да си тръгнат като свободни агенти. Именно поради тази причина от Борисовата градина са обявили промоционална пакетна цена на двама от лидерите на тима, която възлиза на 550 хил. евро. Интерес към тях има от Франция, Германия и Русия.

Междувременно шефовете на руския Спартак (Налчик) са отказали да платят 150 хил. евро на ЦСКА за тримесечния престой на нападателя Дормушали Саидходжа. Мотивът бил, че едновременно с това нападателят ще прибира и по 40 хил. долара месечна заплата. Вчера за Налчик замина мениджърът Николай Ишков, който да започне преговори за трансферна сума. На този етап обаче руснаците са готови да платят 400 хил. евро за Муши само ако тимът запази елитния си статут и таранът подпише постоянен договор.

Според мен това ще стане САМО ако не се класираме за групите :!:
Гадно ми е обаче че ги дават за толкова малко пари :roll:

това не е вярно бе пич :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2009 10:24

Дано да не е така!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 25 авг 2009 10:42

550 хил. ?? мн малко е
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 25 авг 2009 10:48

Определено цената изглежда доста ниска - вярно е, че не са първа младост, а и Тодоров за мен не струва като играч (нищо лично), но пък Котев е великолепен играч и само той трябва да струва около 500 000 евро

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 25 авг 2009 10:51

на мен пък Тодоров си ме кефи,а за двамата трябва поне 1 милион евро да искат,ама явно Любчо иска да ги разкара,за да налага младежи,което хич не е лошо!!!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 25 авг 2009 10:54

Сигурно им е трудно на Титан с парите..... но ми се струва че е малка сумата за двамата играчи. Особено ако влезем в групите на Лигата/ дай Боже/, там ще са доста необходими, а от там клуба също ще спечели не малко пари. На първия мач с Динамо това бяха двама от добре представилите се футболисти/ поне аз така видях нещата на стадиона/ и се различаваха с опита си за разлика от други играчи, които имаха желание.... но на този етап имат предимно това. За вътрешното първенство сигурно , ще им намери заместници, но за по-сериозните мачове не знам. Като цяло обаче сумата ми се вижда малка.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 25 авг 2009 11:02

Тук не става въпрос за пари. В една пресконференция, ако си спомняте, Любо Пенев беше казал, че ЦСКА бъде индустрия, че отборът ще продава при първа възможност и че няма никой няма да бъде задържан. Не бива да ви учудва това, че ЦСКА ще продава звездите за малко пари, и Кирил Котев и Данчо Тодоров са играчи, които дадоха доста на ЦСКА, именно заради това им се търсят отбори. Съвсем скоро при добри оферти от чужбина, не бих се очудил да бъдат продадени и някой от младите и перспективни играчи. За добро или за лошо, това ще представлява ЦСКА от тук нататък, продажби при първа възможност, за не много пари. Това нещо от една страна би било добре, тъй като на доста играчи ще им бъде дадена възможност да си опитат късмета в чужбина, но пък по никакъв начин не може и дума да става за градене на някакъв отбор.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 авг 2009 11:11

*** бате какво иска.то пише че Любо Пенев взел на прицел и Иван Стоянов :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TheClub