ЦСКА ИЗПУСНА ДИНАМО И ОСТАВИ ИНТРИГАТА ЗА РЕВАНША!!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА ИЗПУСНА ДИНАМО И ОСТАВИ ИНТРИГАТА ЗА РЕВАНША!!!!
абе кой е този Иво Стефанов ? Той гледал ли е мача?Ако беше го написъл това Ники щях да го разбера но изглежда има още един червен змей в Гонг!Динамо вървейки направи като гост 0-0 а преставете си ако се разтичат!Не можем да се радваме на едно равенство като домакини в LE!

Батков вън от ЛЕВСКИ!
- Бижутера
- Контакти:
Re: ЦСКА ИЗПУСНА ДИНАМО И ОСТАВИ ИНТРИГАТА ЗА РЕВАНША!!!!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
iskren написа:абе кой е този Иво Стефанов ? Той гледал ли е мача?Ако беше го написъл това Ники щях да го разбера но изглежда има още един червен змей в Гонг!Динамо вървейки направи като гост 0-0 а преставете си ако се разтичат!Не можем да се радваме на едно равенство като домакини в LE!![]()
Ти по твоята логика, ми що не взеха лееекичко да се поразтичат и да бият?! Щото с това "ходене" накрая наистина щяха за малко да глътнат вода. Просто всички очакваха много повече от "Динамо", а накрая в "активите" им, две греди и добро положение на Делев. Смешно ми стана и изказването на Кержаков, ма топката как му отскочила, ма колко бил слаб противника, е вие кат сте много силни, що не бихте бре, братушки?!
Аз не казвам че ние сме силни!Но да играеш отзад като домакин.на контра атака е признак на слабост!и отзад игаеха и пак накрая едвам си стояха на краката!слаби са всички бг отбори!и е тъпо да се радваме на равенство и то измъчено!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
- love_hurts
iskren написа:Аз не казвам че ние сме силни!Но да играеш отзад като домакин.на контра атака е признак на слабост!и отзад игаеха и пак накрая едвам си стояха на краката!слаби са всички бг отбори!и е тъпо да се радваме на равенство и то измъчено!
И като е признак на слабост какво. Лошо има ли, че си знаем че сме слаби ? Нормално като 3 футболисти от отбора на Динамо струват колкото цялото ЦСКА барабар с базите им. Ако искаш да излезнем с 3ма нападатели 2-5-3 направо както беше направил Стоичков срещу Малта ;( така ще сме много силни, ама резултата да не е тогава 1-2 ? Тръгнали критикувате като ващо с пъти по-зле.
Последна промяна от love_hurts на 21 авг 2009 17:45, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
тези къде ми преместиха темата? аз в тоя форум не пиша!
Батков вън от ЛЕВСКИ!
динамо бяха решили да играят на ходом, вие се опънахте и не им стана номера и накрая дори можеха да глътнат вода но нямахте чак толкова късмет, не мисля че на реванша ще ви играят пак така, но ви пожелавам късмет, а относно защитната тактика изобщо не е имало вариант да не играете така нормално си беше
Навремето и Парма направи 0:0, но после рева 
... май мече не е важно какво пишеш ... оказва се че е по важно да си вярваш ... все пак живота е кратък а щастието ценно , а човек е щастлив когато вярва че говори много , все умно и че другите му се връзват ... тъй да е ... а за Иво Стефанов кво да говорим - като го видиш на снимката какъв голобрад тинейджър с червени бузки изглежда .. нали се сещате че едва ли някой ще му се върже на думите .. а това че иска да направи точки за пред някой цесекарите - нека .. щом има полза от това .... мир да е

- stefan_bg2
- Контакти:
POPCORN написа:batceko написа:... май мече не е важно какво пишеш ... оказва се че е по важно да си вярваш ... все пак живота е кратък а щастието ценно , а човек е щастлив когато вярва че говори много , все умно и че другите му се връзват ... тъй да е ... а за Иво Стефанов кво да говорим - като го видиш на снимката какъв голобрад тинейджър с червени бузки изглежда .. нали се сещате че едва ли някой ще му се върже на думите .. а това че иска да направи точки за пред някой цесекарите - нека .. щом има полза от това .... мир да е![]()
![]()
![]()
кой знае и ти какъв мишок си бе.ама говори за другите!малък дришлио.тоя човек за разилка от тебе е некаф а ти си никой.той си казва мнението и то е правилно и всички журналисти го казаха това, а ти си гледай дебрецен!
А ти като си толкова начетен и отворен, що не земеш да помислиш, дали Дебрецен не са с класи над вас и Динамо, а
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини