25 Кръг/ ЦСКА - Черно Море /15.03.2025/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 25 Кръг/ ЦСКА - Черно Море /15.03.2025/ 17:30
Всички на стадиона ! Трябва да подкрепим повече от всякога момчетата и Томаш !
И тук мнението ми е за победа. Не съм притеснен особено от липсата на Вион и Делова.
Очаквам подкрепление от крилата ни ( Локило и Бютучи ) и ще имаме вариативност в атака.
Както знаем се завръща и комбото - Ето'О, Кареасо
И тук мнението ми е за победа. Не съм притеснен особено от липсата на Вион и Делова.
Очаквам подкрепление от крилата ни ( Локило и Бютучи ) и ще имаме вариативност в атака.
Както знаем се завръща и комбото - Ето'О, Кареасо
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Има опасност да играе и Туриста. Сън не ме лови.
А той, ако влезе, никой, включително и той, завалийката, няма да е наясно от страната на кой от отборите влиза.
И пак ще стане положението "кой угаси лампите".
А той, ако влезе, никой, включително и той, завалийката, няма да е наясно от страната на кой от отборите влиза.
И пак ще стане положението "кой угаси лампите".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Не виждам кой друг може да играе на местата на наказаните Вион и Делова, освен Купър и Турицов.
Нека играят. Нека видим как ще се справят. Това е част от пътя на един отбор и винаги съм казвал, че подобни срещи, когато играят такива играчи могат да бъдат много полезни и за бъдещето на клуба.
В случая на Турицов на 99 процента си мисля , че ще бъде продаден през лятото. Това, че игра и като капитан този сезон, а и е национал ще вдигне малко цената.
За Купър ще е по-трудно да се отървем. Мисля, че подписа за две, ако не и три години. Заплатата му е огромна, ако трябва да го освободим преждевременно с нужната парична компенсация. Предполагам, че ще се потърсят някакви компромисни варианти, но след като договорът е подписан от Фичо трудно ще станат нещата ;)
Нека играят. Нека видим как ще се справят. Това е част от пътя на един отбор и винаги съм казвал, че подобни срещи, когато играят такива играчи могат да бъдат много полезни и за бъдещето на клуба.
В случая на Турицов на 99 процента си мисля , че ще бъде продаден през лятото. Това, че игра и като капитан този сезон, а и е национал ще вдигне малко цената.
За Купър ще е по-трудно да се отървем. Мисля, че подписа за две, ако не и три години. Заплатата му е огромна, ако трябва да го освободим преждевременно с нужната парична компенсация. Предполагам, че ще се потърсят някакви компромисни варианти, но след като договорът е подписан от Фичо трудно ще станат нещата ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Не виждам кой друг може да играе на местата на наказаните Вион и Делова, освен Купър и Турицов.
Аз викам да не отписваме още Купър . Иначе договора му е до 30.06 2026
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нямам представа, защо е отписан Купър. Пак бързаме :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Според вас може ли да измести Делова или Лапеня?
И рентабилно ли е играч с такава заплата на 34 г. да търка пейката в ЦСКА?
И рентабилно ли е играч с такава заплата на 34 г. да търка пейката в ЦСКА?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]