За мен коефициентите за мача са абсолютно необясними !
Пак според мен единственият начин да бием в този мач е полуфинала за купата да е бил уреден и сега Ботев да имат да "връщат".
Иначе Ботев е отбора в А група, които играе най-добре на контра и ще ни убият ако им върже.
А може и това да е начина ! Един отбор да ни убие от бой , след това привържениците да убият от бой 1-2 директори и или да свършва или да се оправят нещата.
7 Кръг/ЦСКА - Ботев Пловдив /30.08.2024/ 21:30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 7 Кръг/ЦСКА - Ботев Пловдив /30.08.2024/ 21:30 ч.
gihuelo написа:За мен коефициентите за мача са абсолютно необясними !
Пак според мен единственият начин да бием в този мач е полуфинала за купата да е бил уреден и сега Ботев да имат да "връщат".
Иначе Ботев е отбора в А група, които играе най-добре на контра и ще ни убият ако им върже.
А може и това да е начина ! Един отбор да ни убие от бой , след това привържениците да убият от бой 1-2 директори и или да свършва или да се оправят нещата.
Дано не си прав , че имаме да връщаме . И дано си прав и ви "убием" на контри .
Не обичам да акцентирам върху нещо НО да не пропускаме и фактора Железов .
Айде вече да отлепим ютията ...
Малко да живнем и да се усмихнем па дори и с половин уста.
Малко да живнем и да се усмихнем па дори и с половин уста.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Успешен дебют за Томаш и две победи поред за него над Ботев. Явно ще му се превръщат в абонати :lol: ( закачка да има малко, стига само черни мисли ) сега ще се напълни с жълти в темата
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Не виждам как ще победим при феърплей от страна на двата отбора. Максимум хикс и то с много уговорки.
Първата работа на Томаш е да върне Юга, ако играе с трима в средата. Аз друго решение не виждам с този състав.
Иначе Ботев дръпнаха малко ръчната след отпадането от Европа. Контузията на Уджа им се отрази, сега готвят продажба на най-добрия си защитник, Канте мисля се казваше. Акеле май също е контузен.
Първата работа на Томаш е да върне Юга, ако играе с трима в средата. Аз друго решение не виждам с този състав.
Иначе Ботев дръпнаха малко ръчната след отпадането от Европа. Контузията на Уджа им се отрази, сега готвят продажба на най-добрия си защитник, Канте мисля се казваше. Акеле май също е контузен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ако бием ще черпиш ли ?
Ако е хикс - АЗ :lol:
Ако е хикс - АЗ :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ако бием честно- да. Като има мач в Пловдив ще се разберем.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]