Лига на Конференциите Квалификации (2022 - 2023) ЦСКА - Сейнт Патрикс (Ирландия)/04.08.2022г/20:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига на Конференциите Квалификации (2022 - 2023) ЦСКА - Сейнт Патрикс (Ирландия)/04.08.2022г/20:00ч
3:0 очаквам
Питат ли ме де зората ме огряла първи път, питат ли ме де земята що най любя на светa
Тамо аз ще отговоря де се бели Дунав лей, де от изток ЧЕРНО МОРЕ се бунтува и светлей
Българийо драга мила земя пълна с добрини, земя що си ме кърмила моя поклон приеми!
Тамо аз ще отговоря де се бели Дунав лей, де от изток ЧЕРНО МОРЕ се бунтува и светлей
Българийо драга мила земя пълна с добрини, земя що си ме кърмила моя поклон приеми!
- rasputin_nk
- Контакти:
Re: Лига на Конференциите Квалификации (2022 - 2023) ЦСКА - Сейнт Патрикс (Ирландия)/04.08.2022г/20:00ч
Ирландците не са Гьорче Петровски да ги подценяваме толкова. Снощи са праснали по две три уискита, днес оветрят и утре скачат освободени и надъхани. Като казах скачат наистина играят с дълги топки, центрирания и разчитат много на статични положения.
Трябва да се спазва техническата дисциплина и да се използва максимално ефективно всяка ситуация за гол до последната секунда. Добре е че уикенда почиваме и ще имаме време да се подготвим за реванша. Утре е само първото полувреме;-)
Прогноза: 2 - 1
Трябва да се спазва техническата дисциплина и да се използва максимално ефективно всяка ситуация за гол до последната секунда. Добре е че уикенда почиваме и ще имаме време да се подготвим за реванша. Утре е само първото полувреме;-)
Прогноза: 2 - 1
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Два гола разлика в полза на домакините
Ебаси Темата 5 мнения събрахме и те двете мои. Айде дайте малко по- сериозно да дискутираме нещо евромачове това онова
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Бях си казал ирландците са корави момчета, не трябва да ги подценяваме. А и няма как ирландската лига да е по-зле от нашата. Ама е ся погледнах информативно и съм потресен от незнанието си. Те завалиите са оценени на 3 милиона евро. С един милион по-малко от Септември или Локо Сф. Той само Назон ни струва повече, а не мисля, че ни е най-добрия играч. Цялата им лига с всичките отбори общо е 20 милиона. Тва е нещо средно между нас и Лудогорец. А се чудя защо турците отвяха така шампиона им още първия мач. Съвсем сериозно- ирландците явно са по-слаби на футбол от македонците, или поне местната им лига. Днеска играем срещу ирландското Хебър у дома и очаквам много млади момчета и добър резултат.
Ирландците ще разчитат основно на статични положения и на физиката си, демек трябва много да внимаваме от корнери, че преди 2 години Клуж именно така ни биха. Тия не са от тази класа, но все пак. Дано да видим Бамба и Линдсет в игра. Ако може да си решим нещата тук, ще е най-добре, че в Ирландия ще е тегаво.