15 кръг/ Ботев(Пловдив)-ЦСКА/ 06.12.2020 / 14:30ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 15 кръг/ Ботев(Пловдив)-ЦСКА/ 06.12.2020 / 14:30ч.
0-5
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
- rasputin_nk
- Контакти:
Не си мислете, че мачът ще е лесен за ЦСКА. След загубата с 0:6 от Локо Пд жълтите ще се опитат да измият срама с добра игра и постигане на позитивен резултат срещу нас. Допълнително ще бъдат стимулирани от развитието на преговорите с потенциалния им нов собственик.
Разбира се съвсем друг е въпросът доколко ЦСКА ще позволи на домакините да покажат най-доброто от себе си.
Разбира се съвсем друг е въпросът доколко ЦСКА ще позволи на домакините да покажат най-доброто от себе си.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
И аз не мисля, че ще е лесен. Трябва пълна концентрация никакво отпускане. Вероятно ще сме изморени от мача в четвъртък, та тренера може да потърси малко ротации.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
Ozzimozzi написа:И аз не мисля, че ще е лесен. Трябва пълна концентрация никакво отпускане. Вероятно ще сме изморени от мача в четвъртък, та тренера може да потърси малко ротации.
Потърсил ги е, само се чудя, Турицов пак ли се контузи, че е извън групата
Хайл Мусолини
Какво му има на терена? Много ли дъжд вали или е валял в Пловдив?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
- rebelheartous
- Контакти:
Охоо Вион да го слагаме вместо баче Али на върха.

- 1Neutralen
- Контакти: