Нека пожелаем успех на българските участници в евротурнирите-Левски ,Литекс ,Локо -Сф ,Черно море.
Не се излагайте момчета да подкрепяте противниците им.
Нашето неучастие е причинено от наши си душмани!
УСПЕХ на всички!
ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
Re: ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ
ти си болен ,бе ,как ще подкрепяш говедата ,които утре за пореден път ще затвърдят името си на ЕВРОИДИОТИ.отново ще станем за смях. по-далече от тази сган....
mgj8 написа:Нека пожелаем успех на българските участници в евротурнирите-Левски ,Литекс ,Локо -Сф ,Черно море.
Не се излагайте момчета да подкрепяте противниците им.
Нашето неучастие е причинено от наши си душмани!
УСПЕХ на всички!
Напълно съм съгласен с теб.Браво,че има нормални хора като тебе.Прибавямте в моя списък с интелигентни форумци в гонг.бг.

Иначе и аз пожелавам успех на всички български евроучастници.За Левски нещата стоят трудно(БАТЕ все пак е гранд..

Нека стискаме палци на всички наши евроучастници да успеят.Първи са Левски-утре.После и участниците в УЕФА.Успех и победи на всички!
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
Аз казах вече в една от темите, че Локото ,Литекс и Черно море ги подкрепям с най-голямо удоволствие и искрено и желая успех, но Левски немога. Не защото съм против България или против увеличаването на коефициента на БГ отборите в Европа, а защото в последните месеци от фенове, треньори и управници на Левски се изля толкова много помия по адрес на ЦСКА, че ако кажа че ги подкрепям означава, че съм мазохист. Нека и те да разберат, че трябва да подкрепят БГ отборите, когато са в нужда и тогава да искат подкрепа за тях от другите.
kkatan написа:ти си болен ,бе ,как ще подкрепяш говедата ,които утре за пореден път ще затвърдят името си на ЕВРОИДИОТИ.отново ще станем за смях. по-далече от тази сган....
Е за това говоря.Викам му балканска идиотщина и инат.И защо казваш,че "ще станем за смях"?!?Можем да "станем за смях" само българите,защото подкрепяме български отбор..а ти явно не си българин,щом не подкрепяш "говедата",които са български отбор..следователно няма да станеш за смях

ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
Taка е,трябва да ги подкрепим всичките участнци,ако не с друго,поне да не правим зулуми.Нека не си изграждаме мнение за даден отбор,само по това какво са казали негови фенове,играчи,треньори или пък президенти,за друг отбор.Все едно аз да не подкрепям ЦСКА,когато играе в евротурнирите, заради "говеждата' реплика на Стойчо,или пък заради глупостите които е ръсил Дучето по адрес на Левски.Безсмислено е да се обвиняваме един други,поне в този форум,аз не видях и ден,някой червен да не ни нападне,я защото сме им отнели законното право на участие в Ш.л,я заради нещо друго.Един дол дренки сме всичките,няма какво да се лъжем.Защото един прекрасен ден Батков няма да го има,Томов няма да го има,какво тогава ще зауважаваме повече противника ли?,не ,не мисля така.
Другото което искам да кажа,е да не подхождаме към предстоящите мачове,сякаш сме фаворити,Всички много добре знаем,какво ни е нивото на футбола и въпреки това оставаме неприятно изненадани от отпаданията на наште тимове от съперници които сме си мислили за лесно преодолими. От друга страна ще бъда изключително щастлив ако намърдаме всичките отбори в груповата фаза.Представяте ли си 4 отбора да играят в евротурнирите поне до зимата.Ще окаже благотворно влияние върху цялото ни първенство.
Другото което искам да кажа,е да не подхождаме към предстоящите мачове,сякаш сме фаворити,Всички много добре знаем,какво ни е нивото на футбола и въпреки това оставаме неприятно изненадани от отпаданията на наште тимове от съперници които сме си мислили за лесно преодолими. От друга страна ще бъда изключително щастлив ако намърдаме всичките отбори в груповата фаза.Представяте ли си 4 отбора да играят в евротурнирите поне до зимата.Ще окаже благотворно влияние върху цялото ни първенство.
mgj8 написа:Нашето неучастие е причинено от наши си душмани!
Тва ме изкефи много

Успех!
И хубавото е, че както и да завърши мача утре, и какъвто и да е крайният резултат, печелим ние, феновете на ЦСКА. Няма да крия, че няма да ми е мъчно ЕВЕНТУАЛНОТО отпадане на левски, но при победа, ще се радваме на по висок клубен кефицент.
YNWA!
Ot poslednata preskonferenciq na Vucov pak si pravq izvod za edin upla6en 4ovek-e tova ne go razbiram!!!Nali iskaha BATE,nali....nali...Kakvo zna4i da te e strah-4e ne si si svur6il rabotata!!!Ami idi si togava!!!

в подкрепа на автора на темата, когото поздравявам за нея, ще кажа само - пичове - на терена не играят треньори и ръководители а момчета които се опитват да си вършат работата както могат и както им казва треньора - поне тях не мразете и не бъдете против тях. те са професионални футболисти и днес са при нас - току виж утре някой дошъл при вас и ви станал любимец /имаше такива случаи и в двете посоки/ ... така че мислете за бг, за коефициента и всичко което е свързано с трибагреника - пък тукашните неща - тук да си ги оправяме някак / дай боже ама май няма начин/ недейте позори страната с изцепки защото няма и смисъл - по простотията която може да се заформи хората навън няма да разберат че не шампиона ще участва някъде си, а само ще си направят изводите че който и да е все сме втора категория диваци ... стискайте палци за нашите момчета /добри или лоши такива са и са едни от нас - до вчера повече фенове - днес вече футболисти с отговорности/ така както аз свалям шапка на вашите момчета които въпреки всичко което става в клуба ви се опитват да пазят честта и името на отбора - футболистите нямат вина за нищо което се случва нито при вас нито при нас, затова не заслужават да бъдат освирквани и псувани ... а тиквите отгоре и да ги псувате - те са свикнали и не им дреме
Извинявам се за офтопика:абе приятелю,като се изхвърля Вуцов-го храниме,като се държи нормално и човешки и показва уважение към противника-пак ни е виновен.Този Левски като състав е почти същия като този който завърши миналия сезон.Ти какво очакваш с този отбор-да стане чудо и да заиграе класно от раз? Няма ги Топузаков,Ст.Ангелов,Томашич,Йовов,Бардон,Телкийски,Боримиров,Домовчийски,Коприваров,Е .Ангелов,Ричард....Това е напрактика почти целия отбор с който играхме в УЕФА и Ш.л,няма как за 2 месеца да се преобрази и обиграе състава,още повече всички знаем че последните 3 години двигателя на отбора бе Борето,което при всичкото ми уважение към него като футболист си е срамота да разчиташ на 37 годишен халф да ти върже играта.Така,че или ще имаме търпение,или нещата ще отиват на все по-зле.
Дано всичките ни участници преодолеят сегашните си съперници,че да не се повтаряме като миналата година,когато рано-рано приключиха всички участието си.
П.П @toti75 е много прав,мисля че няма какво повече да се добави към мнението му.Трябва да се спре с това обръщане на внимание на изцепките на даден човек от някой отбор.Много от нещата са си чиста психологическа атака,с цел да се изнерви противника,наште определено не са открили топлата вода с тези похвати,само че е още по-глупаво човек да им се върже.Мисля,че хора като Батков или Ганчев са достатъчно известни и богати и могат да си позволят известна доза ексцентризъм.С което не ги защитавам,но просто не си струва да се обръща внимание на това кой,какво е казал.Важното е като излязат на терена,футболистите да дават всичко от себе си и да радват нас-публиката,всичко останало е за междудругото...
Дано всичките ни участници преодолеят сегашните си съперници,че да не се повтаряме като миналата година,когато рано-рано приключиха всички участието си.
П.П @toti75 е много прав,мисля че няма какво повече да се добави към мнението му.Трябва да се спре с това обръщане на внимание на изцепките на даден човек от някой отбор.Много от нещата са си чиста психологическа атака,с цел да се изнерви противника,наште определено не са открили топлата вода с тези похвати,само че е още по-глупаво човек да им се върже.Мисля,че хора като Батков или Ганчев са достатъчно известни и богати и могат да си позволят известна доза ексцентризъм.С което не ги защитавам,но просто не си струва да се обръща внимание на това кой,какво е казал.Важното е като излязат на терена,футболистите да дават всичко от себе си и да радват нас-публиката,всичко останало е за междудругото...