ЦСКА ще трябва да плати общо 42 000 лева, за да изиграе мача с Дери Сити от Лига Европа на Националния стадион "Васил Левски". Сумата е колосална, но "червените" нямат друг избор и ще трябва да я осигурят за наем на съоръжението. В понеделник един от изпълните директори на ЦСКА ще преговаря с шефа на стадиона Атон Попов сумата да бъде намалена . В 42-те хиляди лева влиза и ДДС, както и наемът на стадиона, охраната, възнагражденията на всички служители на съоръжението, които ще работят в дена на мача, както и всички консумативи, които се изразходват по време на двубоя - осветление, ток, вода...
Не е калкулирана само цената за очистването на стадиона след края на мача с Дери, което ще се поеме от "Титан". Шефът на "Васил Левски" Антон Попов е съобщил колосалната сума на администратора на ЦСКА Димитър Димитров - Каубоя.
Интересното е, че "армейците" са платили 7000 лева наем за контролата си с Интер (Баку) в четвъртък. За вечното дерби с Левски през май ЦСКА пък е превел 12 000 лева за ползването на съоръжението, докато сега на клуба му се иска 3,5 пъти по-висока.
Е това наистина не мога да го разбера. Защо вместо да си помагаме, когато става въпрос за България в Европа, ние постоянно си пречим. После човек как няма да има чувството, че всичко е срещу неговия отбор. Това не е нормално.
Пак извиват ръцете на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- lacho_trepacho
- Контакти:
Пак извиват ръцете на ЦСКА
[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]Re: Пак извиват ръцете на ЦСКА
Направо не ми се говори!После ми говорете, че няма тенденция срещу ЦСКА.. 
Re: Пак извиват ръцете на ЦСКА
Армията няма ли лиценз за ЛЕ? Щото за Дери Сити е достатъчен, а и на по-малкия терен ще ни е по-лесно срещу такъв отбор. А пък за следващото домакинство г-н Попов вече ще е наясно, че цената е нереална (особено ако и Титаните го одерат за следвашото почистване).
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Безплатен обяд няма, още по-малко само заради сините ви очи 
BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
- lacho_trepacho
- Контакти:
kronos написа:Безплатен обяд няма, още по-малко само заради сините ви очи
Е моного ясно, че няма. Тука обаче говорим за увеличение от 3,5 пъти от последното му ползване срещу Левски.
[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]Re: Пак извиват ръцете на ЦСКА
lacho_trepacho написа:kronos написа:Безплатен обяд няма, още по-малко само заради сините ви очи
Е моного ясно, че няма. Тука обаче говорим за увеличение от 3,5 пъти от последното му ползване срещу Левски.
Извини ме за невежеството, но цените на билетите за мач срещу "Миньор" (примерно) и в ЕКТ еднакви ли ще са?
А и собственикът има право да си определи цена, каквато смята, че го удовлетворява, във връзка със събитието, за което се наема съоръжението.Сигурен съм, че за концерта на Мадона наемътще е още по-висок.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- red dragon
- Контакти:
Само на мен ли ми се струва че БФС има пръст в тази работа

- lacho_trepacho
- Контакти:
Щях да се впусна в повече подробности относно този казус, ако тъпите модератори не ми триеха мненията! 
[center]
Момчета, половината от вас са за лудницата!Вие сте някакви параноици!Наистина цената е доста надута, но знаете, че и за Левски, и за който и да било друг, ще е същата.Вие сравнявате сумата с тази от преди месеци - пак ви е било дадено на вас.Ако на Левски го бяха дали за 10к, а на вас за 30 - тогава можете да мрънкате.
"Извиване на ръце" е оправдание за доверчиви и наивни фенове,за да не се плаща за качествен ремонт на "Армията"!Настоящите,а и почти всички бивши притежатели на контролния пакет акции на "ЦСКА-АД" предпочетоха да насочат финанси за закупуване на нови играчи и за заплати ,вместо да инвестират в базата.И на стадиона в Ловеч да поискат да се играе мача,цената за наем няма да е по-ниска от тази на "Васил Левски".И от година на година изискванията за стадионите от страна на УЕФА ще са все по високи.Така че е вярна приказката..."и да стоим и да не стоим,онзи к.. нас чака".Да не плачат против този и онзи,а да вземат да отделят финанси за базите...и не става въпрос само за "червените"!