Ръководствата на ЦСКА и БФС влязоха в нов скандал, а причината за него са картотеките на Тимонов и Манчев, научи Sportal.bg.
Както е известно, бившите футболисти на Ботев разтрогнаха договорите си с канарчетата и заведоха дела в Пловдивския районен съд за неизплатени заплати.
Незнайно защо, но от футболния съюз днес са се обадили на червените и са ги увещавали да накарат Тимонов и Манчев да попадат молби до Арбитражната комисия. При положетелен отговор от страна на ЦСКА чиновниците във футболния съюз са обещали, че ще организират Арбитраж в сряда, на който играчите ще прекратят контрактите си в Ботев.
От ЦСКА обаче категорично отказали подобен вариант и заявили, че единственият компетентен орган в казуса "Тимонов и Манчев" към този момент е Пловдивският районен съд. Хората на 31-кратния български шампион дори поставили ултиматум към съюза: "Ако ни направите някакви спънки и до четвъртък не картотекирате Тимонов и Манчев, ще заведем дело за милиони и ще ви съдим до дупка".
http://sportal.bg/news.php?id=185100
Дано да нямат проблеми че да не стане някой гаф в Лига Европа с тяхните картотеки.
ЦСКА и БФС се изпокараха жестоко за Тимонов и Манчев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА и БФС се изпокараха жестоко за Тимонов и Манчев
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: ЦСКА и БФС се изпокараха жестоко за Тимонов и Манчев
Parmalat написа:
Дано да нямат проблеми че да не стане някой гаф в Лига Европа с тяхните картотеки.
Най-лошото е, че няма да е за първи път, справка случая "Михтарски"!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
- to6kata1912
Искам да кажа на всички червени, че от селската мастия може да се очаква всичко
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
Футболистите полагат някакъв труд и следователно се водят работници и си имат права по Кодекса на труда,действащ в Република България.Така както аз съм подписал трудов договор с моя работодател,така Тимонов и Манчев са подписали трудов договор със Селския.И са в пълното си право да прекратят договорите си,без никакви последствия за тях,при положение че не са получавали трудовото си възнаграждение.И после да отидат да работят(играят)където си поискат.И това за две заплати неполучени,го няма в Кодекса на Труда.В петък,го четох в интернет и всеки може да го разгледа.Та,затова питам МАЛОУМНИЦИТЕ от БФС,къде се бутат и се правят на принципни и важни?Пак се излагат като маймуни.
Само Черно море.
абе по важно е да се спази всичко там ,че иначе ще станат гафове щом ги карат да подадат молби сигурно има причина
stg333 написа:абе по важно е да се спази всичко там ,че иначе ще станат гафове щом ги карат да подадат молби сигурно има причина
БФС,ако спазваха правилата,нямаше да са на този хал.Четат закони като дявола евангелие.С този ход искат да се правят на принципни и да скрият безхаберието си,но то само лъсва по-ярко.
Само Черно море.
А и Демир Баба вече не е на власт, та да покрива гафовете на синьото БФС. И още нещо, Peho вземи си смени аватара, че като го видя и после сънувам кошмари. Снимката става за някой филм на ужасите, ама тука само плашиш хората с нея. Извинявай за откровеното мнение, но все някой трябва да ти каже истината в очите... Пак я погледнах, малее, много си грозна, все едно си щерка на Батков. 
Тая работа нещо не ми харесва. Сигурен съм, че и футболистите и Ботев са приели арбитража и не виждам смисъл да се съдят. Така пак ще ги картотекират в сряда, ама не се знае коя. И после пак БФС ще ни е синьо.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Абе какви дела и какви милиони от БФС бе? Имам чуството,че Сашо Томов още не си е отишъл. Той също заведе дела за милиони ама не стана илионер от БФС. Има правилници, които трябва да се спазват. Кодекса на Труда не е приложим за всички трудови договори и районият съд в случая с Тимонов и Манчев не може да е първа инстанция. Според мен районият съд ще прекрати делата и ще ги препрати към арбитража на БФС. Новите собственици на Цска, кога влязоха във футбола и кога станаха най-големите специалисти и това което те правят е прецедент който според мен няма да бъде одобрен и от УЕФА и ФИФА.
garfild8 написа:stg333 написа:абе по важно е да се спази всичко там ,че иначе ще станат гафове щом ги карат да подадат молби сигурно има причина
БФС,ако спазваха правилата,нямаше да са на този хал.Четат закони като дявола евангелие.С този ход искат да се правят на принципни и да скрият безхаберието си,но то само лъсва по-ярко.
БФС, ако спазваха правилниците си, вие трябваше да бъдете изхвърлени след мача в Ловеч за трета последователна изцепка на публиката ви
Не намесвайте трудовите взаимоотношения в предприятия и в професионален спорт.Има доста разлики, но трябва да се мисли преди да се пише.Журналистите знам защо го правят номера с писането на едро, ама вие що им се връзвате на уловките
Всъщност, вие платихте ли вече на "Вихрен" за Удоджи, та искате картотеки
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?