Никой не иска Карачанаков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Никой не иска Карачанаков

Мнениеот boabbb » 09 фев 2015 09:12

И Лех Познан отрече за трансфер на българина

Полският Лех отрече за интерес към крилото Антон Карачанаков. Треньорът на тима от Познан Мариуш Румак опроверга информациите, че клубът води преговори с играча.
"От България знам един добър играч, казва се Александър Тонев", коментира пред полските медии Румак.
Треньорът добави, че в Лех има изключителна конкуренция по двете крила и клубът не търси играч с тези характеристики.
Карачанаков, който разтрогна с ЦСКА през януари по вина на клуба, все още е без отбор. Според информации играчът и неговият агент водят преговори с чуждестранен отбор, който води подготовка в Турция.
Вариант за крилото остава и Ботев Пловдив.

Източник: [offtopic]http://***.eu/news236040.html[/offtopic]

Ко стана в крайна сметка с мегаталанта Карачанаков :?: Сайта с източника може и да е всякакъв, ама е видно, че няма опашка за момчето ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Re: Никой не иска Карачанаков

Мнениеот talpata » 09 фев 2015 09:16

Като знаем на кой отбор беше играч,как някой да го иска.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 фев 2015 09:33

talpata написа:Като знаем на кой отбор беше играч,как някой да го иска.

Понеже вашите се скъсаха да ги искат. Да не говорим, че и тоя дето не го искат никъде, и той ви качи на клона си.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 09 фев 2015 09:35

Аз се чудя пък защо да не дойде при нас ! Да, може да е чорбар , но не е лош играч и съм сигурен , че след малко повече възможност за изява може да се изкарат добри пари от него ! Знаем , че има доста случай , в които червен идва при нас или наш отива там , така че това изобщо да не го коментираме . Нека гледаме чисто футболните качества. Не си спомням от кога не сме вкарвали от пряк свободен ... ;)
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 09 фев 2015 09:40

igor tomasic написа:Аз се чудя пък защо да не дойде при нас

Защото след време иска да играе пак в ЦСКА стига Стойчо да се махне, а това няма как да стане ако дойде при нас... :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 09 фев 2015 09:54

Карачанаков си е играч. И Рендето чака да му се обади, но явно не иска да идва пак в София ;)
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 09 фев 2015 10:01

zlato1234 написа:
igor tomasic написа:Аз се чудя пък защо да не дойде при нас

Защото след време иска да играе пак в ЦСКА стига Стойчо да се махне, а това няма как да стане ако дойде при нас... :)

Много знаеш ти какво иска!
Наскоро Стойчо беше казал, че е готов да му даде отново шанс, стига да реши да се върне и да се извини на съотбориците си. Едва ли ще се върне точно сега, но и той явно осъзнава глупостта към която го подтикнаха "доброжелателните" му мениджъри. Сигурен съм, че ако можеше да върне времето назад щеше да вземе друго решение.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 09 фев 2015 10:09

russia написа:Много знаеш ти какво иска!

Много добре знам, защото това го каза в интервю... Би се върнал в ЦСКА ако разчитат повече на него, но това при Стойчо нямало как да стане. И като го гледам няма намерение да се извинява на никой. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 09 фев 2015 10:11

Ботев го искаме. Въпросът е той дали иска.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 фев 2015 10:13

zlato1234 написа:
russia написа:Много знаеш ти какво иска!

Много добре знам, защото това го каза в интервю... Би се върнал в ЦСКА ако разчитат повече на него, но това при Стойчо нямало как да стане. И като го гледам няма намерение да се извинява на никой. ;)

И аз бих играл в ЦСКА, стига да разчитат на мен. Ама то само с желание не става. Иска се да покажеш нещо на терена.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”