Кого желаете за съперник на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кого желаете за съперник на ЦСКА
Днес ще се тегли жребия на ЦСКА за Лига Европа. Сега е момента да помечтаем за малко късмет, т.к в жребиите от последните години той все ни убягва. Дайте вашите предпочитания и дано се сбъднат
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- mistreated
- Контакти:
Re: Кого желаете за съперник на ЦСКА
Малко е трудно да се каже, защото не се знае кои отбори ще продължат от първия кръг. Като гледам може да има много изненади, веднага се сещам за победата с 2:0 на Рейкявик над Лариса, отбор който отстрани Блекбърн по пътя си към групите на УЕФА преди 2 години. Аз лични най-много ще се радвам на Сейнт Патрикс от Ейре (в първия мач направиха 1:1 като домакини с Ла Валета от Малта!) или Дери Сити, също така добри варианти са финландските отбори, може би и сръбските Севойно и Войводина, македонския Работнички. Дано само да не е някой от белгийските, полските или израелските отбори. Ще видим околко 14:45 
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
тоя кръг го минаваме без проблем
цаката е за следващия да имаме късмет
И едно въпросче... Знае ли някой ще има ли разбивка на зонален принцип, както бе преди в Купата на УЕФА?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- mistreated
- Контакти:
ros написа:И едно въпросче... Знае ли някой ще има ли разбивка на зонален принцип, както бе преди в Купата на УЕФА?
От тази година разбивки няма да има, всички поставени са в една урна, съответно и непоставените. Така, че според мен това е добре за нас. Това е последната година, в която имаме шанс да запазим що годе добър коефициент. Отнася се не само за ЦСКА, а и за Левски и Литекс, тъй като 70% от сегажните коефициенти на трите отбора са формирани от онази година, в която всички играха в групите на УЕФА. За да ви обясня за какво точно става въпрос - коефициентите се определят на база на сбора от коефициентите получени от всеки отбор за последните 5 години.
В момента положението е следното:
ЦСКА има сбор 13.875, който е формиран от сумата на 7.75 (от сезон 05/06) + 2.025 (от 06/07) + 2.55 (от 07/08) + 0.45 (от 08/09) + 1.10 (това е коефициента от този сезон, който засега имаме и можем евентуално да подобрим). Това е кофициента, който ще определя позицията ни за следващия сезон. Както виждате от по-следващата година това 7.75 няма да влиза в сбора и сами може да сметнете за какво става въпрос. Никак не е по-розово положението и на Левски и Литекс.
Ето техните коефициенти в момента
Левски 16.7500 + 4.0250 + 0.5500 + 1.4500 + 1.1000 = 23.875 (от догодина няма да се брои това 16.75)
Литекс 9.7500 + 2.0250 + 0.5500 + 1.4500 + 1.6000 = 15.375 (от догодина няма да се брои това 9.75)
Така че да си стягат шортите нашите отбори и дано успеят да натрупат малко точки, че не ми се мисли ако още във първи или втори кръг сме непоставени. Скоро няма да можем да излезем от тази дупка.....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- a boy named goo
- Контакти:
Последните години ЦСКА е страхотен карък в жребиите, така че днес искам единствено късмет, а да не изтегляме възможно най-тежкия съперник.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Благодаря за подробната информация. Полезна е не само за нас. Истината е че каквито и коефициенти да имаме, футболистите трябва да играят яко и със сърце.
Левскар съм,но мисля че за ЦСКА ще бъдат удобни съперници някои от победителите от следните двойки:
Каунас (Литва) – Севойно (Сърбия) (0:0)
Диферданж (Луксембург) – Риека (Хърватия) (1:0)
Напълно преудолими съперници.Пожелавам успех на ЦСКА в жребия днес и влизане в Лига Европа.В крайна сметка всеки иска да гледа любимия си отбор в евротурнирите и дай боже тази година и четирите ни участници се представят на ниво.А в крайна сметка време е да си вдигнем и коефицента.Вижте какво става през последните години-Гръцки,Турски,Румънски и Кипърски отбори с трайно участие в турнирите.А истината е една-Шампионска Лига и Лига Европа.
Каунас (Литва) – Севойно (Сърбия) (0:0)
Диферданж (Луксембург) – Риека (Хърватия) (1:0)
Напълно преудолими съперници.Пожелавам успех на ЦСКА в жребия днес и влизане в Лига Европа.В крайна сметка всеки иска да гледа любимия си отбор в евротурнирите и дай боже тази година и четирите ни участници се представят на ниво.А в крайна сметка време е да си вдигнем и коефицента.Вижте какво става през последните години-Гръцки,Турски,Румънски и Кипърски отбори с трайно участие в турнирите.А истината е една-Шампионска Лига и Лига Европа.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Искам шотландци
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
- to6kata1912
Абе от тия дето изброи риека е малко неудобен, но тия Севойно ви измъчиха вас. За българските отбори лек съперник няма. Трябва да се играе на 100%, защото видяхте Левски как са мъчи срещу ония аматьори от Андора, вчера Морето едвам биха.. лек съперник няма
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!