"От името на нашия юридически екип, включващ адвокат Елена Тодоровска, д-р по право Борис Колев и мен, в резултата на обжалването по казуса Нилсон и Тенгариня, получихме факс, с който ни уведомяват, че е спряно наказанието, наложено на ПФК ЦСКА АД за извършване на трансфери.
Доколкото това е временна мярка и делото не е приключило, не можем да си позволим да публикуваме документи, но считаме, че след няколко месеца и след успешното му приключваме ще публикуваме и крайното решение, така и някой много интересни документи по него. Считаме, че това е успех за цялата армейска общност. САМО ЦСКА!"
П.С. Реших аз да го постна, че от вчера гледам много са се загрижили колегите.
[offtopic]http://www.prosport.bg/[/offtopic]
Свалиха забраната за картотекиране!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Свалиха забраната за картотекиране!
Докато разчистим след боклуците ще ни е много трудно.Все пак се надявам Младенов да ни направи шампиони. 
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Не знам дали ще се отървеме да не плащаме
Ясно е, че договорите са правени с цел източване на пари и нищо чудно да има нещо нередно в тях ... Не вярвам, че Стойчо ще хареса Нилсон Антонио за титулярен ляв бек, дори да става въпрос не за ЦСКА, а за Бацова махала
Това момче е абсолютно скарано с футбола, първия краен защитник, който не може да центрира добре, дори живота му да зависи от това 
Леевски, оле
Браво. Само че, нали Лупи каза, че нямате такава забрана? 
terata написа:Браво. Само че, нали Лупи каза, че нямате такава забрана?
Той гледа в бъдещето
Леевски, оле
Браво
Супер добра новина
за нас Армейците и нови жлъчни кризи на подУЯне
...

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
terata написа:Браво. Само че, нали Лупи каза, че нямате такава забрана?
Да, докато обжалваш нямаш нищо влезнало в сила !
Red joker написа:БравоСупер добра новина
за нас Армейците и нови жлъчни кризи на подУЯне
...
![]()
Ще има ритуално рязане на ташачни вени
Леевски, оле
Тази забрана била ли е ефективно наложена? Барса също можеше да картотекира футболисти, докато не ги одрънкаха на следваща инстанция. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Вече стана ясно че ще ви спрат за Европа 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !