Кирил Котев: Постоянно губим, нямаме самочувствие

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Кирил Котев: Постоянно губим, нямаме самочувствие

Мнениеот danko_sot » 02 юли 2009 17:47

ЦСКА в ерата Томов имаше 1 загуба в цялото първенство от Сливен и една от Локо плд за купата. Мисля че това бяха за близо 2 години. При Бат Любо вече 5 загуби, за половин година начело на клуба. Макар и 2 в контроли. Коментарът е излишен
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

AFC1886
Контакти:

Re: Кирил Котев: Постоянно губим, нямаме самочувствие

Мнениеот AFC1886 » 02 юли 2009 18:24

Някак си предпочитам Любо ... :roll:
Тази година, в която имаме само 2 загуби и 0 мача в Европа ще ни коства 2-3 възстановяване. За жалост.

Дайте шанс на новите собственици.
За мен лично е малко чудо, че се намериха хора сравнително бързо, които да купят клуба в това състояние.

* Данко, брат, ако сега всеки ден ревеш за нещо, по-добре си отвори една тема и си пиши само в нея.
Последна промяна от AFC1886 на 02 юли 2009 18:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 юли 2009 18:32

AFC1886 написа:Някак си предпочитам Любо ... :roll:

Дайте шанс на новите собственици.
За мен лично е малко чудо, че се намериха хора сравнително бързо, които да купят клуба в това състояние.

* Данко, брат, ако сега всеки ден ревеш за нещо, по-добре си отвори една тема и си пиши само в нея.

Ок но сега просто констатирам фактите. Като дойдат официалните мачове ще лъсне истината- Става ли Любо или не става. Засега съм на кантар, не мисли, че щом говоря така, значи го плюя. Констатирам фактите
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 юли 2009 18:46

Съгласен съм с danko_sot ,просто някой от феновете са изпаднали в състояние в което си мислят,че сме направили нещо кой знае какво и че всичко е розово, а аз засега не виждам нищо такова!Има много нерешени проблеми и неща които по - добре от рано да си ги казваме, а не да си затваряме очите и да се доверяваме сляпо и после,ако се объркат нещата, недай се боже, да се чудим от къде ни е дошло,като уж всичко вървеше по мед и масло.Има доста неща,които не ми харесват в сегашното управление-да разбирам-криза,дългове и т.н.,ама не бива да се оправдаме само с това.Ще отмине кризата и тогава ще видим какво ще стане-дано отбора върви и да просперира,защото много време стана от послеедните ни големи и паметни мачове!
Вчера в една тема писах за проблемите, а те никак не са малко -база,стадион,финанси,недоказани играчи,контузии,безобразна ДЮШ с нито една титла и т.н.-не са малко.Е има и поводи за оптимизъм,ама дайте да го караме по-реалистично!
Последна промяна от cska_90 на 02 юли 2009 18:49, променено общо 1 път.
Изображение

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 02 юли 2009 18:48

„Два мача – две загуби, личи си, че сме в начален стадий, играта ни не се връзва, не се получава така, както искаме. Трябва нещо да подобрим, да коригираме, за да се надигнем и да заиграем по-добре,” заяви бранителят на ЦСКА Кирил Котев след второто поражение на „червените” в предсезонните контроли в Австрия.

„Треньорът Любослав Пенев ни казва, че резултатите в тези мачове не са важни, но самите ние трябва да осъзнаем, че не трябва така да се получава. Като прибавим и загубите от края на шампионата, сега и тези две – вече наистина много ни се насъбраха. Това няма как да не влияе и на самочувствието ни. Иначе, и в Локомотив Пд съм карал подобен тип подготовка. С два-три дни тренировки и направо към контролните срещи. Това си е решение на всеки един треньор, за нас няма проблем,” допълни Котев.

Той категорично отхвърли варианта да премине в столичния Локомотив, каквито слухове се появиха преди дни.

„За България таванът е ЦСКА! Или ЦСКА, или никъде другаде, другата опция е само в чужбина. Независимо от финансовото предложение на който и да е наш тим. Не искам да коментирам повече темата „Локо Сф”!,” завърши Кирил Котев.

По-друг е смисъла, но е нормално ако само губят да нямат самочувствие.За Любо...ще има своя шанс, но определено няма да е 2-3г. срока.Просто в ЦСКА такъв срок няма(понякога е по-лошо, ама...).При неуспех в ЛЕ и сериозно изоставане на полусезона е много вероятно да бъде сменен.Но да го сменят за резултати в контроли-Не!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 юли 2009 19:04

Дано да успее, аз ще се радвам много, включително и за Пенев. Резервите ми, които имам към Любо са не заради загубите в тези контроли и дори не заради 3-те загуби в първенството в края му, а защото играта в тези мачове беше най-слабата, която може би съм виждал аз като фен на ЦСКА. И точно това ми е опасението, че нямаше връзки между отделните линии, нямаше пасове, нямаше футбол. Освен това Любо се изложи с някои приказки тогава за съдиите, за незнам си какво. Играчите които взе Любо са добри, Титаните са пичове и ме кефят, всичко е на ниво, само от Любо Пенев зависи всичко. Нема такъв треньор, с такъв комфорт и толкова много права! Всичко си зависи от Пенев, никой няма да му е виновен ако се издъни.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 02 юли 2009 22:48

За мен Любо става и КОТЕВ да си стои в ЦСКА за сега. ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!!!!!!!!!!!!!!!
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 02 юли 2009 23:16

Котев много си прав и особено когато падаш от някакъв си отбор "Кретени" с гол на някой си Марко розовия /така се превежда името му на Български/, че какво самочуствие да имаш. Иначе не се тревожи защото новите попълнения в Цска са свикнали да падат и много рядко им се е случвало да бият така,че на тях загубите не им се отразява. Освен това ще се приберете в България с нашите си съдийчета и отборчета и пак ще имате поредни победи.

H.K.
Контакти:

Мнениеот H.K. » 03 юли 2009 00:11

Така се превежда на английски не на български
ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”