ЦСКА взе лиценз за Европа!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

ЦСКА взе лиценз за Европа!

Мнениеот Red Warrior » 30 май 2014 14:12

Крупният инвеститор в ЦСКА Петър Манджуков заяви след края на Общото събрание на клуба, че "червените" ще вземат лиценз за "А" група и Европа. "ЦСКА взе лиценз и ще играе в Европа. Вече получихме писмо от УЕФА, с което ни уведомяват за тяхното решение, което е положително. Клубът трябва да работи по-добре с феновете, за да не стават ексцесии. Водим преговори за генерален спонсор на клуба, но на този етап не сме постигнали споразумение", заяви бизнесменът, който е един от основите акционери в ЦСКА.

"sportal.bg"

Каква стана тя? Юбилярите си пускаха документите за участие в евротурнирите, писаха доноси, клеха се, че ЦСКА няма да вземе лиценз пък накрая... :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Re: ЦСКА взе лиценз за Европа!

Мнениеот Red joker » 30 май 2014 14:18

Днес е един хубав ден за Българския футбол :!:...Чакаме жребия! :)
Последна промяна от Red joker на 30 май 2014 14:22, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 май 2014 14:28

Това е чудесно! Сега остава и да го използвате. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 30 май 2014 14:50

Вие миналата година отпаднахте още преди хората да започнат да ходят на море. Нямате ли срам да пишете.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 май 2014 14:51

Н3 е вече история, това да се чува! :) Айде ся да им видим новите бъзици кви ще са! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 30 май 2014 15:05

Red Warrior написа:Крупният инвеститор в ЦСКА Петър Манджуков заяви след края на Общото събрание на клуба, че "червените" ще вземат лиценз за "А" група и Европа. "ЦСКА взе лиценз и ще играе в Европа. Вече получихме писмо от УЕФА, с което ни уведомяват за тяхното решение, което е положително. Клубът трябва да работи по-добре с феновете, за да не стават ексцесии. Водим преговори за генерален спонсор на клуба, но на този етап не сме постигнали споразумение", заяви бизнесменът, който е един от основите акционери в ЦСКА.

"sportal.bg"

Каква стана тя? Юбилярите си пускаха документите за участие в евротурнирите, писаха доноси, клеха се, че ЦСКА няма да вземе лиценз пък накрая... :lol:

Браво за лиценза, един път и Вие да вземете! Кой се е клел, че няма да вземете лиценз? Поне аз не съм запознат някой от ръководството на Левски да се е заклел, че няма да вземете. А документите за участие в ЕКТ са подадени, по настояване от Уефа за всеки случай, да не се получи пак в последният момент ЕнТриБул! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 30 май 2014 15:14

Както се казва -едно е да вземеш,друго е да го използваш

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 30 май 2014 15:16

Аз като казах, че ЦСКА беше спасен с партийни пари миналата година, не ме взимахте на сериозно, но ето че излезе вече наяве. Човекът, който издаваше вестник "Дума", и доказан доносник на ДС, отчитащ и досега процент на партията-майка, отсега ще се отчита на любимото отроче на същата. Честито :!:

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 30 май 2014 15:17

Честито на червените ! И да не плюят по Михайлов!! Амааа, от мен да знаете , "много хубаво никак не е на хубаво"!! :)
Последна промяна от Love in blue на 30 май 2014 15:20, променено общо 1 път.
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 май 2014 15:17

Успех в Европа. С тези футболисти ще е трудно, но със здравата защита и антифутбола на Стойчо може да стигнете до кръга преди плейофа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “ЦСКА”