Вчера гледах клипа в рекламната пауза на Слави по БТВ. Някой беше казал, че не могат да се рекламират акции, но явно не е баш така. Томов пак е намерил някаква врътка.
ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZykBnqggCl0[/youtube][/quote]
Вчера гледах клипа в рекламната пауза на Слави по БТВ. Някой беше казал, че не могат да се рекламират акции, но явно не е баш така. Томов пак е намерил някаква врътка.
Последна промяна от Red Warrior на 28 мар 2014 15:03, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)
Може да се рекламира, стига да са спазени изискванията за това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Red Warrior
- Контакти:
Tommi написа:Може да се рекламира, стига да са спазени изискванията за това.
Какви са изискванията?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Tommi написа:Може да се рекламира, стига да са спазени изискванията за това.
Какви са изискванията?
Изискванията сега ги мисли
Леевски, оле
Red Warrior написа:Tommi написа:Може да се рекламира, стига да са спазени изискванията за това.
Какви са изискванията?
Да е с чисто рекламен характер, да не въвежда в заблуждение, да не съдържа невярна информация, да не противоречи на информацията в проспекта, да показва начина, по който всеки може да се запознае с проспекта.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
boabbb написа:Red Warrior написа:Tommi написа:Може да се рекламира, стига да са спазени изискванията за това.
Какви са изискванията?
Изискванията сега ги мисли![]()
Ако искам ще си рекламирам оная работа по БНТ, стига да си плащам и да не я вади директно след новините
![]()
Изискванията ги има в наредба, така че не ми се налага да ги мисля.
риспект но всички разумни инвеститори от ЦСКА!
Нема а се фанат на въздицата за хартийки от масовата приватизация, бърз кредит и прочее.
Логиката сочи: Неуспешто айпио, синдик и фауит. Лупи, навий станков да земе заем. едни 500 милики мое и да ти стигнат.... ха,ха,ха.
Колкото до рекламата по тв-то - пери нема, действайте.
Нема а се фанат на въздицата за хартийки от масовата приватизация, бърз кредит и прочее.
Логиката сочи: Неуспешто айпио, синдик и фауит. Лупи, навий станков да земе заем. едни 500 милики мое и да ти стигнат.... ха,ха,ха.
Колкото до рекламата по тв-то - пери нема, действайте.
Tommi написа:boabbb написа:Red Warrior написа:Tommi написа:Може да се рекламира, стига да са спазени изискванията за това.
Какви са изискванията?
Изискванията сега ги мисли![]()
Ако искам ще си рекламирам оная работа по БНТ, стига да си плащам и да не я вади директно след новините
![]()
Изискванията ги има в наредба, така че не ми се налага да ги мисля.
#изкарайнаредбатабе

Леевски, оле
boabbb написа:#изкарайнаредбатабе![]()
![]()
Вече ставаш смешен.
И наредбата е на КФН, така че снимката на Жоро Лозанов е неуместна.
- tzvetan_tee
- Контакти:
Менди: "Стани един от нас!" ахахахахахахахахахаха
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....