Трансфери в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_champions

Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот Red_champions » 16 юни 2009 18:03

В последно врме следя изявите на определени футболисти от нашето първенство,които ми привлякоха вниманието и мисля че са подходящи за ЦСКА :) .Списъкът по-долу е базиран на моите наблюдения и оценки,както и на тезата,че ни трябват български и млади футболисти,които да развием и да ги направим по-добри.Според мен това лято в ЦСКА трябва да дойдат млади и перспективни футболисти,които да имат хъс и желание да се развиват.Все пак не трябва да забравяме,че Левски е отборът,на който му трябват готови и обработени във физическо и техническо отношение като например Цветан Генков и Макриев,защото именно сините ще играят в квалификации за ШЛ.На нас не ни трябват гръмки имена.А ето го и списъкът:

Футболисти,които на 100% трябва да останат в ЦСКА:
1.Данчо Тодоров :arrow: винаги полезен,истински армеец ;)
2.Тошко Янчев-Ел Капитан ;)
3.Иван Иванов
4.Котев
5.Зехиров
6.Иво Петров
7.Виданов
8.Тонев
9.Чипев
10.Саидходжа
11.Владо Манчев
12.Йордан Минев

Футболисти,които според мен нямат място в ЦСКА
1.Беконо
2.Мартин Тошев
3.Викторс Морозс
4.Ели Маркес
5.Гардар Гунлаугсон( :lol: ).
6.Маркиньос
7.Здравко Лазаров*

*Здравко Лазаров бе в този мой списък още преди да напусне.Причината е,че според мен той се изчерпа за ЦСКА,а и може би специално той трябва да отвори път за по-млади футболисти.

Руи Мигел :arrow: изключително проблематичен футболист.Личи си,че има класа,но незнам...аз лично го харесвам,но незанм ще видим,може би ще напусне клуба.

ФУТБОЛИСТИ,КОИТО Е ВЕРОЯТНО ДА ДОЙДАТ В ЦСКА:
1.Светльо Петров :arrow: много добър и опитен футболист,ако дойде в ЦСКА ще е супер,ще се чувства у дома си и ще се раздава докрай.Може много да помогне с опита си,а и заедно с Владо Манчев ще разспространяват армейския дух сред по-младите. Дано да дойде!
2.Трио от Сливен:включва двама полеви футболисти и един вратар(Чавдаров)-мнението ми е отрицателно,особено за вратаря на Сливен.Слагам ги в тая графа,но според мен ще са излишни,трябва да дойде само един максимум.
3.Кирил Акалски-много е спряган за вратар,но според мен все още не е готов.Не крия,че моят любим футболист е Иво Петров,а освен това според мен той е по-добър вратар.Освен това имаме и Иван Караджов..въпреки това незнам-тук е 50% за - 50% против.,по-скоро против!
4.Павле Попара-футболист от Славия,перспективен играч,аз съм твърдо за!
Все още почти нищо друго не е сигурно около трансферите.

Футболисти,които смятам,че биха били много полезни и подходящи за ЦСКА:
1.Мартин Кавдански(Славия)
2.Йордан Господинов(Славия)
3.Дениран Ортега(Славия)
4.Еривертон(Вихрен)
5.Иван Стоянов(Сливен)
6.Емил Гъргоров(Страсбург)
7.Галин Иванов(Славия
8.Аесс(от школата на юношите на ЦСКА)
9.Благой Пасков(юноша на ЦСКА,смятам че трябва да подпише професионален договор с клуба).

Това е общо взето,знам че някой имена звучат шокиращо странно,но...Кажете какво мислите и споделете,ако вие имате някакъв по-различен вариант.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот msm » 16 юни 2009 18:11

ЦСКА изпревари Левски за Иван Стоянов

http://sportal.bg/news.php?id=179268

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

Мнениеот 153sd » 16 юни 2009 18:11

Тошев треа да се отстъпи на др отбор
Треа ни Playmaker нз Петров дали е такъв но ако не е ни треа 100%
вратар - НУЖЕН НИ Е !
Краен защитник -на мястото на ташака Машадо
и Камбуров :)
а да не се продава играч от твойте топ 12 :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 16 юни 2009 18:14

Всяка година ние нов отбор ще градим....на първо място да оставят юношите на мира и тогава да гонят някакви трансфери...

Няма ли най-после някой да го разбере това,че ЦСКА ще пробие отново в Европа и ще направи силен отбор,само ако се гради отбор от Юноши(3-4) + Опитни играчи ( Манчев,Св.Петров,Т.Янчев,Й.Тодоров,Й.Петров,Котев ) Стига с тия трансфери на килограм още повече,че няма качествени българи в момента,които да могат повече от юношите на клуба и да милеят за клуба...а относно характера и опита,господа управници на ЦСКА то се гради само в битки битки и пак битки ... неможе да искате от футболист играл до сега на сгурия да е опитен,като Малдини да има характера на Рууни и да се интегрира,като пернишки голф 2-ка по софиийските улици !!!

ГРАДЕТЕ ОТ ШКОЛАТА И ДАЙТЕ ПЪТ НА МОМЧЕТАТА !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 16 юни 2009 18:18

И аз см на това мнение,но ме е адски много яд,че губим Тонев пред очите ни :roll: :roll: :roll: :arrow: навсякъде във всякакви сайтово пише,че ще играе в друг отбор,и в гонг се появи като инфо.,а от Славия казаха,че Вуцан Овчата глава се облизвал за Павел Виданов,Тонев и Ники Чипев.. :evil:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2009 18:21

Ами като цяло ето и моето мнение!
От тези които си посочил,че трябва да останат съм съгласен за всички!
Определено Беконо,Маркес,Гардар нямат място в ЦСКА.Мартин Тошев трябва да остане-все пак е млад още.Маркинъос е единствения ни свестен офанзивен халф и незнам защо толкова го плюете-за мене има качества.Мигел също.
А кой трябва да се вземе долу горе това са играчите-то други няма или няма пари за тях.
Ако питате мене най-добре е да се вземат:Манолев,Камбуров и Попов ама пари за тях няма,това е ясно
От останалите много малко имат качества за ЦСКА и аз лично съм много обезпокоен за бъдещето.Дано не съм прав,ама само с българи няма да стане-кой добъер отбор играе без чужденци.Аз съм съгласен да само българи,ама да се казват Янев,Гъргоров,Димитров,Камбуров и т.н.,а не разни недоказани играчи от отбори,които едвам се спасиха.
От тези които си споменал :arrow: Ортега,Еривертон,Попара,Чавдаров-твърдо НЕ
:arrow: Кавдански,Стоянов,Галин Иванов-може,ама не вярвам кой знае колко да вдигнат класата.Към тях бих добавил и Делев,Коста Янев,Платини;
Светлъо Петров-ами незнам-добри спомени имам от него,ама сега не го знам-все пак игра три години из Азия-незнам,лично аз имам други разбирания за развитието ,ама като няма пари става.
Изображение

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

Мнениеот 153sd » 16 юни 2009 18:24

Маркинъос качествен ДАДА :) :) :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 16 юни 2009 18:25

cska_90 написа:Ами като цяло ето и моето мнение!
От тези които си посочил,че трябва да останат съм съгласен за всички!
Определено Беконо,Маркес,Гардар нямат място в ЦСКА.Мартин Тошев трябва да остане-все пак е млад още.Маркинъос е единствения ни свестен офанзивен халф и незнам защо толкова го плюете-за мене има качества.Мигел също.
А кой трябва да се вземе долу горе това са играчите-то други няма или няма пари за тях.
Ако питате мене най-добре е да се вземат:Манолев,Камбуров и Попов ама пари за тях няма,това е ясно
От останалите много малко имат качества за ЦСКА и аз лично съм много обезпокоен за бъдещето.Дано не съм прав,ама само с българи няма да стане-кой добъер отбор играе без чужденци.Аз съм съгласен да само българи,ама да се казват Янев,Гъргоров,Димитров,Камбуров и т.н.,а не разни недоказани играчи от отбори,които едвам се спасиха.
От тези които си споменал :arrow: Ортега,Еривертон,Попара,Чавдаров-твърдо НЕ
:arrow: Кавдански,Стоянов,Галин Иванов-може,ама не вярвам кой знае колко да вдигнат класата.Към тях бих добавил и Делев,Коста Янев,Платини;
Светлъо Петров-ами незнам-добри спомени имам от него,ама сега не го знам-все пак игра три години из Азия-незнам,лично аз имам други разбирания за развитието ,ама като няма пари става.

Пич,а само моля те си кажи мнението защо Ортега не става?Просто ми е интерсно само аз ли го намирам за класен играч :) ?Защото никой не говори за него-нито Левски,нито ЦСКА,нито Литекс,а според мен е много добър.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2009 18:25

Red_champions написа:И аз см на това мнение,но ме е адски много яд,че губим Тонев пред очите ни :roll: :roll: :roll: :arrow: навсякъде във всякакви сайтово пише,че ще играе в друг отбор,и в гонг се появи като инфо.,а от Славия казаха,че Вуцан Овчата глава се облизвал за Павел Виданов,Тонев и Ники Чипев.. :evil:

А само това остава.Да не пипат Тонев,че- :evil: :evil: :evil: :evil:
Не играел добре,ами няма да играе естествено,като цяла пролет Пенев не разбра,че е КРИЛО,а не централен нападател :!:
Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 16 юни 2009 18:26

къв е тоя цирк не е ясно :?: :shock: нямали пари,а правят селекция-я данъчните да се размърдат :idea:

Върни се в “ЦСКА”