За истинския армеец!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
За истинския армеец!
Момчета,извинявам се,че пиша тема във форума ви,но просто искам да споделя нещо,което ми се струва важно.Дядо ми,лека му пръст,е един от хората,подкрепяли червените от самото им създаване.Той беше човек,за когото този клуб означаваше много!Той ме заведе на мач за пръв път,когато бях на 5 години-аз станах левскар,но какво от това?Този човек предпочиташе названието ЦДНА пред ЦСКА-сигурно е имал причина.Вече на възраст и болен,избяга от санаториум във Велико Търново,за да гледа на живо Дербито-после обясняваше,че никога не го е гледал по телевизия,а само на живо и не може да понесе този факт.Той винаги ходеше с календарчето на ЦСКА в портфейла си,изживяваше тежко загубите на отбора си-но забележете: никога не го чух да отправи обида към вечния съперник,никога!Търсеше вината в своите,искаше от тях повече,но никога не каза зла дума за другите!За него ЦСКА(или ЦДНА) беше част от живота,както за мен е Левски!Затова съм горд,че когато съм на Вечното дерби,частица от него също е там-аз съм неговото копие,но с друг цвят!Гордея се,че съм внук на истински армеец,макар,че съм от другата страна на барикадата!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- Red_champions
Re: За истинския армеец!
Да,приятел,и много точно си го написал заглавието-"За истинския армеец",защото такива са истинските фенове и на ЦСКА и на Левски и на всички отбори,като дядото ти.Така е.Подкрепя се твоя отбор,а не псуваш ей така другия за кеф..е,понякога може и да има разни шеги,подигравки,леко злорадство,но омразата и ненавистта нямат място тук-футболът е за феновете. 
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
smash_the_reds написа:Да не го набият някъде сигурно.
Абе,това не е ли форум на ЦСКА?Не знам дали ще ме бият,ама нямам ли право на позиция?Като не ти харесва-не ми чети нещата и толкоз!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Само така, няма една тема, в която да не почнете да се карате за глупости, или да почнете да се дразните.
- стичо
- Контакти:
Re: За истинският армеец!
Браво спортсмен! В мойто семейство, жените са от ЦСКА, а мъжете...?- от Левски разбира се!!! И това не пречи да се обичаме! И дъщеря ми е от Левски! Ние не сме врагове! Наздраве! 
Хубава темичка, това са истинските фенове на един отбор.Не търсят вината в другите, няма злоба и псувни има само песни за любимия отбор.
Браво на дядо ти ! шапка му свалям
хубаво е да нямат хората плебейски манталитет към противниците си 
ЧЕРНО МОРЕ !!!
- delqnski47
- Контакти:
Хубава тема наистина!Лошото е че тя няма да повлияе по никакъв начин!Омразата за съжаление не може да бъде премахната!Футболът се е превърнал в омраза,вместо в забавление от много време! 
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Ти вместо да вземеш пример от дядо си и да станеш фен на най-великия български клуб си отбил в другия лагер.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Евала за такива мнения. В нашето семйство също има най-различни клубни пристрастия, но се общува на съвсем номрален тон. И аз преподчитам да обвинявам совите любими играчи за издънките им, отколкото да псувам простивника само защото ме е яд, когато са по-силни от нас! Евала още веднъж!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...