С изненада чух по Дарик радио, че само около 1000 човека сме пратили СМС-и за кампанията на "ЦСКА Завинаги". Интересно ми е колко фена от форума са пратили такива СМС-и? В България има най-малко 1 млн. фена на ЦСКА и ако всеки прати по един ще си оправим ДЮШ, ако пратим два - ще модернизираме базата на Панчарево. Ако всеки месец пращаме по два СМС-а, ще си оправим стадиона. Едно е да си форумен ултрас, друго е да откъснеш 5 цигари от сърцето си и да подпомогнеш любимия си клуб.
Ако сте истински цесекари пратете СМС на номер 17 777 с текст DMS CSKA!
SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"
Последна промяна от Red Warrior на 11 ное 2013 17:39, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"
Red Warrior написа:С изненада чух по Дарик радио, че само около 1000 човека сме пратили СМС-и за кампанията на "ЦСКА Завинаги". Интересно ми е колко фена от форума са пратили такива СМС-и? В България има най-малко 1 млн. фена на ЦСКА и ако всеки прати по един ще си оправим ДЮШ, ако пратим два - ще модернизираме базата на Панчарево. Ако всеки месец пращаме по два СМС-а, ще си оправи стадиона. Едно е да си форумен ултрас, друго е да откъснеш 5 цигари от сърцето си и да подпомогнеп любимия си клуб.
Едва ли са толкова малко хората изпратили СМС...
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
- Red Warrior
- Контакти:
Армейче написа:Red Warrior написа:С изненада чух по Дарик радио, че само около 1000 човека сме пратили СМС-и за кампанията на "ЦСКА Завинаги". Интересно ми е колко фена от форума са пратили такива СМС-и? В България има най-малко 1 млн. фена на ЦСКА и ако всеки прати по един ще си оправим ДЮШ, ако пратим два - ще модернизираме базата на Панчарево. Ако всеки месец пращаме по два СМС-а, ще си оправи стадиона. Едно е да си форумен ултрас, друго е да откъснеш 5 цигари от сърцето си и да подпомогнеп любимия си клуб.
Ники Александров го каза. Имал инфо от човек в организацията.

Red Warrior написа:Армейче написа:Red Warrior написа:С изненада чух по Дарик радио, че само около 1000 човека сме пратили СМС-и за кампанията на "ЦСКА Завинаги". Интересно ми е колко фена от форума са пратили такива СМС-и? В България има най-малко 1 млн. фена на ЦСКА и ако всеки прати по един ще си оправим ДЮШ, ако пратим два - ще модернизираме базата на Панчарево. Ако всеки месец пращаме по два СМС-а, ще си оправи стадиона. Едно е да си форумен ултрас, друго е да откъснеш 5 цигари от сърцето си и да подпомогнеп любимия си клуб.
Ако наистина е така, просто е много жалко. Все пак вчера имаше 10 000 на армията. поне 2000 от тях са изпратили СМС и още повече, които са гледали мача по тв.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
Вече го споделих в темата на организацията, в България сме силни на думи и много, много слаби на дела.
Споделиха за новия стадион на Ювентус, че една от трибуните е изцяло направена със средства дарени от феновете.
Споделиха за новия стадион на Ювентус, че една от трибуните е изцяло направена със средства дарени от феновете.

- Red Warrior
- Контакти:
Армейче написа:Red Warrior написа:Армейче написа:Red Warrior написа:С изненада чух по Дарик радио, че само около 1000 човека сме пратили СМС-и за кампанията на "ЦСКА Завинаги". Интересно ми е колко фена от форума са пратили такива СМС-и? В България има най-малко 1 млн. фена на ЦСКА и ако всеки прати по един ще си оправим ДЮШ, ако пратим два - ще модернизираме базата на Панчарево. Ако всеки месец пращаме по два СМС-а, ще си оправи стадиона. Едно е да си форумен ултрас, друго е да откъснеш 5 цигари от сърцето си и да подпомогнеп любимия си клуб.
Ако наистина е така, просто е много жалко. Все пак вчера имаше 10 000 на армията. поне 2000 от тях са изпратили СМС и още повече, които са гледали мача по тв.
Кой знае...

Ами нормално, хората си пазят парите за акциите на Томов. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
A "dms cska" не трябва ли да е с малки букви защото аз пратих смс-а по този начин и получих отговори че ми благодарят че съм се включил.
А и откъдето го четох беше написано да е с малки букви!
- Red Warrior
- Контакти:
Pichichi написа:A "dms cska" не трябва ли да е с малки букви защото аз пратих смс-а по този начин и получих отговори че ми благодарят че съм се включил.
Аз пратих с главни букви. След като и двамата сме получили благодарствен отговор - няма значение.
- Балкански Орел
- Контакти:
И аз да съм и аз няма да дам пари на Томов и Лупи, както и на Шматков ако имаше такава инициатива, какво се учудвате.
[center]Levski & Lazio[/center]