Легионери за ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Легионери за ЦСКА
Преди началото на трансферите ви питам кой от българите извън граница може да бъде полезен за ЦСКА.За вратарския пост би паснал Мишо Иванов от Сиена.Наскоро чух,че и Мишо Александров има шанс да се заварне на Армията,а още от есента се говореше за Рангелов.Аз не виждам нищо лошо някой от тези момчета да заиграе при нас.
Re: Легионери за ЦСКА
Kakъв Мишо Александров?? Този от Борусия, дето го награди Рибери ли ?? Абсурд!
Мишо Иванов, евентуално ще стане втори вратар в Сиена, едва ли е приритал да се връща, камо ли пък и Мишо Александров. Няма смисъл това въобще да се дискутира, кой нормален човек ще се върне в българската реалност, докато още е млад, талантлив и има шанс за кариера?! Рангата, ако Енерги остане в Бундеслигата, няма сила която да го върне в България, така че, и той отпада. Разбира се, че няма лошо да се върнат и да заиграят, както казваш, но просто няма как
Левскар съм, но им пожелавам и на двете млади момчета кариери като на Бербо, Марто и Стилян, да прославят България, и единствените пъти да се връщат в България да играят, е за националния ни.

Нали щяхте да залагате на собствени кадри,ама не-чуждите са по-сладки!!!
Навика си е втора природа,толкова години с чужди кадри давай и тази!!!
Навика си е втора природа,толкова години с чужди кадри давай и тази!!!

Св.Петров може би? 

Parlament написа:Св.Петров може би?
След 5-6 години може.

Ми вие обикновено пазарувате на кило от африка така , че този въпрос е излишен . Може да вземете и още някой турчин , който ше ви пасне много добре на схемата .

В ЦСКАпоне идват игачи!Вие ги вземате от нас! 

Договора му е изтекъл!shamara93 написа:Parlament написа:Св.Петров може би?
След 5-6 години може.![]()
Parlament написа:В ЦСКАпоне идват игачи!Вие ги вземате от нас!
Да вземат и ония с хубавата жена

Поне да имат изгода от него