Сашо Томов отново изпързаля системата...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Сашо Томов отново изпързаля системата...

Мнениеот Бижутера » 27 май 2009 11:02

Софийският градски съд /СГС/ спря съдебното производство срещу бившия президент на футболния клуб ЦСКА Александър Томов и още трима души. Причината за това е, че Томов е регистриран в листата на "Българска социалдемокрация" за изборите за Европейски парламент, и като кандидат-депутат той придобива имунитет.

Производството бе спряно и срещу останалите подсъдими, тъй като престъплението, в което са обвинени, е извършено в съучастие.

Александър Томов, заедно с бившия изпълнителен директор на ЦСКА Александър Гарибов, членът на УС на "Кремиковци" АД Иван Иванов и директорът на фирма "Финметал" Божко Бонев са обвинени за длъжностно присвояване и документно престъпление.

Според прокуратурата четиримата са осъществили неправомерно разпореждане с пари и вещи на футболния клуб и на комбината "Кремиковци" на обща стойност на 36 млн. лева.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

hetfield
Контакти:

Re: Сашо Томов отново изпързаля системата...

Мнениеот hetfield » 27 май 2009 11:11

Ами просто смешна работа.Водят се сериозни дела,а му се позволява да се кандидатира за депутат.Логично де всички престъпници са депутати.Те си гласуват законите и стават недосегаеми за закона.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 май 2009 11:15

Може да е крадец,лъжец,разсипник и наглец,но е просто гениален в случаите,когато трябва да избяга от нещо,да излъже или да скрие... :geek:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 май 2009 11:27

То затова сме на това дережде цялата страна и спорта и политика и какво ли не.Докато има корупция така ще е.Платил си е на някоя партия която ще влезне в парламента да е депутат и готово.И сега е с имунитет.Ние сме най-смотаната държава във света !Вместо да лежи в затвора сега ще трупа дивиденти на наш гръб и пак ше краде държавата от някое място!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 май 2009 11:46

Може да е крадец,лъжец,разсипник и наглец,но е просто гениален в случаите,когато трябва да избяга от нещо,да излъже или да скрие... :geek:

Хлъзгав е като змия ;) Иначе си заслужава да се замислим в каква държава живеем.Един престъпник не могат да осъдят,а друг правят орденоносец :lol: :lol: :lol:Етническа партия е в управлението,абе от където и да го помислиш,сме цъфнали и вързали :( :( :(
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 май 2009 11:48

Тя самата система работи за такива като него и мисля по точно казано ще е,че системата ни пързаля нас,защото ние сме потъпевши от нея.Доказателство за всичко това е и оневиняването на Боре Александров,както и връщането на длъжност Иван Леков.
Мисля,че най нормално е в закона да залегне кауза когато се водят дела срещу някого да не може да се кандадитира за държавен пост.
Не знам дали има друга държава на която,вътрешен министър да е човек със заведени 4 съдебни дела преди да стане такъв.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 май 2009 11:55

С тва управление всичко може да се очкава аз вече за пореден път нямам думи.След това се чудят хората защо всички бягали навън.......

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 27 май 2009 11:56

v.r.s. написа:Тя самата система работи за такива като него и мисля по точно казано ще е,че системата ни пързаля нас,защото ние сме потъпевши от нея.Доказателство за всичко това е и оневиняването на Боре Александров,както и връщането на длъжност Иван Леков.
Мисля,че най нормално е в закона да залегне кауза когато се водят дела срещу някого да не може да се кандадитира за държавен пост.
Не знам дали има друга държава на която,вътрешен министър да е човек със заведени 4 съдебни дела преди да стане такъв.

Абе като се водят дела не означава, че има влязла присъда. Все пак в България важи Невинен до доказването на противното с влязла в сила присъда.
То ако беше така както иска мислиш ли, че всички опоненти ще се топят и ще се водят безмислини и абсурдни дела. Ще им се преписват престъпления, а всъщност ще са на другия край на България и непознават хората ама като има следствие немогат да се кандидатират за депутат.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 27 май 2009 12:29

Този е гениален все се измъква.
ВЕЧЕ ПОЧВАМ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЖЕ АКО НИ УПРАВЛЯТ ХОРА КАТО ХИТЛЕР И СТАЛИН ЕДНОВРЕМЕННО ПАК ЩЕ НАМЕРИ НАЧИН ДА СЕ ИЗМЪКНЕ,нищо че тогава във Германия и СССР е имало един и същи виц.
Ето го и вица:
Седят във една следствена килия двама души едия вика на другия аз съм следствен не съм осъден,а другия му казал виждаш ли оня от вънка през решетките той е следствен ние сме осъдени вече.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 май 2009 12:30

terrel написа:
v.r.s. написа:Тя самата система работи за такива като него и мисля по точно казано ще е,че системата ни пързаля нас,защото ние сме потъпевши от нея.Доказателство за всичко това е и оневиняването на Боре Александров,както и връщането на длъжност Иван Леков.

Абе като се водят дела не означава, че има влязла присъда. Все пак в България важи Невинен до доказването на противното с влязла в сила присъда.
То ако беше така както иска мислиш ли, че всички опоненти ще се топят и ще се водят безмислини и абсурдни дела. Ще им се преписват престъпления, а всъщност ще са на другия край на България и непознават хората ама като има следствие немогат да се кандидатират за депутат.

Да знам,че е така,но би трябвало да се разграничават самите дела.
В Германия,ако не се лъжа,преди години министър си подаде оставката само заради това,че имаше съмнение за корупция от негова страна.

Това да се водят дела за:-източване на предприятие и злоупотреби в изключително големи размери,случая с Томов и за възпрепятстване на полицейска акция с потрошен полицейски автомобил,случая с Петков като кмет на Плевен,са доста сериозни и няма нищо общо с топене.Тук става дума за дела заведени преди да се кандадитират за депутати.Така,че най-нормално е да залегне в закона такива хора да не получават имунитет и делата да не се спират,а те нека да се кандадитират,защото наистина си прав за презумцията за невинност и ако им се забрани се нарушават правата им.
Признавам,че съм сгрешил за това да не се допускат до избори.

Върни се в “ЦСКА”