Любо извади Електричката ОТНОВО!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Любо извади Електричката ОТНОВО!

Мнениеот delqnski47 » 22 май 2009 14:36

Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев продължи да загърбва един от най-добрите си футболисти - Здравко Лазаров :( :o :( , за двубоя с Локомотив (София), който може да има решаващо значение в борбата на "армейците" за титлата. Наставникът на ЦСКА системно оставяше Лазаров извън титулярите през пролетния полусезон, а в последния мач Електричката бе пуснат като резерва при 0:1 срещу Черно море и изпусна дузпа, подхлъзвайки се нелепо преди удара. Това може би е сред причините Пенев да извади бившия играч на Газиантепспор и Шинник от групата за мача срещу столичното Локо.

Сред избранниците на Пенев НЕ попадна и злополучният ляв бек ФЕЛИПЕ МАШАДО :) , който разочарова тотално в дербитата с Левски и Черно море. На негово място сред 18-те влязоха младите Бранеков и Александър Събев. Обявилият, че не иска повече да играе за ЦСКА Маркиньос също е в групата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Любо извади Електричката ОТНОВО!

Мнениеот delqnski47 » 22 май 2009 14:37

Един въпрос:Някой ще ми отговори ли защо по дяволите нашият Любо не пуска Лазаров бе маааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааму стара! :evil: Къв е проблема не мога да разбера???
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 22 май 2009 14:48

аз ще ти го обясня простичко когато тренера не те обича не играеш. Същия случей беше с удоджи и Димитър Пенев. Нарочи ли те тренера гориш виж данчо 2 мача как го нарочи
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 22 май 2009 14:48

заложил е за изпусната дузпа срещу черно море

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 22 май 2009 14:50

залагам си главата и тоя същия дето не иска да играе 28 номер дето раличка толкова я харесвах тръгна да ми го защитава все едно му е адвокат аз от 2 години бия аларма че тоя играч не е за ЦСКА ама няма кои да чуе все голяма надежда чакаме му силните мачове. Поровете се и сравнете Бадема от 2003 до 2005 на същия пост колко гола има за ЦСКА и за 2 години маркиниусчо маминия сладък колко гола е вкарал и сами ще си отговорите как това леке 2 години лежи в отбора и не играе
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 22 май 2009 14:50

Явно според треньора има други по-добри!
А и може да е изкълчил глезен след дузпата ;)
По-вероятно е обаче това да е на лична основа защото са пренебрегнали указанията на треньора! Я Чичовото е гордо момче! Важното е да духат супата всички които не го харесват ;) нали така

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 22 май 2009 14:51

delqnski47 написа:Един въпрос:Някой ще ми отговори ли защо по дяволите нашият Любо не пуска Лазаров бе маааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааму стара! :evil: Къв е проблема не мога да разбера???

Вече не пада в наказателното поле ефективно и не е полезен на отбора!Затова! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 22 май 2009 14:54

Извади го защото нестава за треньор... трябва да си пълен безхаберник да извадиш най-добрия си футболист в най-важните мачове..
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 22 май 2009 14:55

Според мен не е заради изпуснатата дузпа, а затова че не се подчини на треньорското решение, дузпата да се бие от Данчо Тодоров.
Лично мое мнение е че при Димитър Пенев отбора играеше футбол, просто миришеше на футбол отвсякъде, надиграхте ни заслужено и на турнира в Албена.
Друг е въпроса че Любо Пенев заслужава да му се даде търпение и възможност сам да направи селекцията и да проведе подготовката на отбора.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 22 май 2009 14:55

другия проблем които виждам са годините на здравко и това че пенев не иска застаряващи играчи в отбора освен това едва ли ще иска да го задържи след като го осъдиха и почти сигурно ще трябва да плати на турците 300 хиляди евро това са си пари дето може да дадем за камбуров вместо пенсията лазаров. Харесвах го докато не изпусна дузпата на сезона прояви се като гонзо кретена аз бях сигурен че ще я вкарам. Като тренера е казал данчо тодоров да бие дузпата ще слушаш и ще гледаш няма да правиш своеволия пенсията да се маха

Върни се в “ЦСКА”