Аспарух Никодимов : „Срещу ЦСКА се води мръсна кампания"
Давид Силва е играч за махалата, по-слаба двойка защитници от Котев и Иванов отдавна не съм виждал, казва легендарният треньор.
Срещу ЦСКА се води мръсна кампания на всички нива. Провокациите са част от играта, но не му прави чест на Тодор Батков да говори по този начин преди вечното дерби и в навечерието на мача Черно море - ЦСКА. Това е грозно и в разрез с феърплея", заяви легендарният футболист и треньор на най-авторитетния български клуб Аспарух Никодимов.
„Основната вина за двете поредни загуби обаче е в играчите. Отборът не е на необходимото ниво. Срещу Левски и Черно море ЦСКА се представи изключително слабо. Добрият футболист играе в големите мачове, а останалите се проявяват срещу слабаците. В дербитата се вижда кой колко струва. Ако „червените" играят така, както в предишните си две срещи, не виждам как ще спечелят срещу Локо (Сф) и Литекс", каза Паро. „По-слаби централни защитници от Иван Иванов и Котев скоро не съм гледал. Говоря конкретно за изявите им с Левски и Черно море. Хубаво е човек да има самочувствие, ама чак пък толкова. Иван Иванов трябва да слезе малко на земята и да не бъде грандоман. 70 % от неприятностите в защитата на ЦСКА идват от него. Той е много бавен и тромав и всеки мач прави поне по една твърде сериозна грешка, която е предпоставка за голова опасност. Двамата с Котев играят така, все едно не се познават. Давид Силва пък е играч за махалата. Сигурно Локо (Мз) са го взели от някои квартален отбор", завърши Никодимов.
Аспарух Никодимов : „Срещу ЦСКА се води мръсна кампания"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Аспарух Никодимов : „Срещу ЦСКА се води мръсна кампания"
Абсолютно го подкрепям!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Прав до болка!
Кой,по дяволите беше Никодимов?
ZYKLON написа:Кой,по дяволите беше Никодимов?
бегаи да си играеш на пясъка
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
Г-н никодимов какво пречеше на шефовете на цска да отвърнат на батков някй щеше да ги смъмри ако се бяха опряли на адвоката,а вие г-н НИКОДИМОВ познавате ли ги въобще тези шефове обикновения привърженик НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ЗА другото сте прав цска няма играчи ,не че в моя любим отбор има ,но това е друга тема.
dakota написа:Г-н никодимов какво пречеше на шефовете на цска да отвърнат на батков някй щеше да ги смъмри ако се бяха опряли на адвоката,а вие г-н НИКОДИМОВ познавате ли ги въобще тези шефове обикновения привърженик НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ЗА другото сте прав цска няма играчи ,не че в моя любим отбор има ,но това е друга тема.
ЕТО КОЙ ИМ Е ПРЕЧЕЛ !!!!
В главите им е била само далаверата с Цска, да изкарат некой лев отгоре. НЯМА ЧЕРВЕНА ЛЮБОВ, НЯМА ЧЕРВЕНА ИДЕЯ, ПРОСТО БИЗНЕС !
Ливанец отказа половин ЦСКА
Снимка: Георги Димитров/sportni.bg 21.05.2009
SPORTNI.bg
ЦСКА се размина с възможността да получи солидна финансова инжекция, пише "Тема Спорт". Новите собственици на клуба от "Титан" имали предварителен договор за продажбата на почти половината от акциите на отбора с ливански бизнесмен.
Арабинът бил крупен инвеститор, който проявил интерес към "червените" още с встъпването във владение на Димитър Борисов и Иво Иванов. За да декларира моменталната си готовност за влагане на средства, въпросният баровец дори подписал контракт с новото ръководство на ЦСКА.
Вчера обаче ливанецът оттеглил намеренията си, без да споменава конкретна причина за взетото от него решение. Възможно е арабинът да е бил разочарован от последните резултати на "червените" в първенството, които доведоха до почти сигурна загуба на титлата.
Така собствениците на шампионите се лишиха от солидна помощ. Месечната издръжка на клуба в момента струва внушителните 800 хиляди лева. Сумата включва стопанисването на три спортни бази - "Българска армия", "Червено знаме" и Панчарево, и поддържането на ДЮШ и представителния отбор на ЦСКА.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Аспарух Никодимов е бивш играч и треньор на ЦСКА.Бих казал и най-успелия треньор в историята на футбола ни.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%85_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2
Образовай се малко за каква светиня говориш.Основната му грешка бе,че не е играл за отбора от Герена.Щяхте да го богословите!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Кой,по дяволите беше Никодимов?
Аспарух Никодимов е бивш играч и треньор на ЦСКА.Бих казал и най-успелия треньор в историята на футбола ни.
Образовай се малко за каква светиня говориш.Основната му грешка бе,че не е играл за отбора от Герена.Щяхте да го богословите!!!
Я пак?
За мен е никой.
Old_death написа:
Я пак?
За мен е никой.
Не съм очуден.Ти си поредното доказателство,че левскар е диагноза!Преди да плюеш се запознай с обекта,защото рискуваш гледайки нагоре да се залееш със злъчта си!Когато някой геренец постигне успехите на Паро като треньор,тогава можеш да ми се обадиш по водомера,дотогава марш в обора и престани да пишеш глупости за хора,на които си израсъл до кръста и е по добре да им направиш по една свирка!Пратил съм линк с постиженията на Паро като треньор.Прати ми и ти един с накой по успял треньор на Левски и ми затвори устата!