Става ли Любо Пенев?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Става ли Любо Пенев?

Мнениеот danko_sot » 19 май 2009 17:12

След 10 поредни победи някой хора вдигнаха в небето Чичовото. Цесекар съм, но е факт, че доста от тези победи си бяха съмнителни. Отделно играта на Армейците не беше нищо особено в повечето от тези мачове. До срещата с Черноморец оставах с впечатление, че Любо добре нарежда състава. Второто холувреме в Бургас при 1:0 и засилващ се натиск на Черноморец, Любо извади един от опитните халфове и пусна Зехиров. Дебют в "А" група- глупав ход на Любо, който едва не доведе до изравняване. Любо обаче се осра тотално в мача с Левски. Вместо да пусне ляв бек Минев вместо Машадо, а Данчо като десен, Пенев направи от Минев крило. Отделно това толериране на черното лайно Удоджи и закотвянето на Здравко на скамейката е странно. Маркиньос че е слаб, слаб е, но Пената му беше намерил много по-добра позиция изнесен зад нападателя. Пускането на Давид Силва титуляр в последния мач също беше голяма грешка. Изобщо грешките на Пенев Младши станаха много и очебийни за всички. Не стига това, ами той се скара и с Данчо Тодоров, което няма как да не даде оттражение. Подозирам, че и със Здравко не се разбира много. На последната пресконференция тго висдяхме, че и вече почва да си изпуска нервите и да показва истинското си лице, онова от 98 година. Единственото хубаво е, че докара Паредес и други испански специалисти, но като гледам как вървят нещата скоро и те ще се отрекат от него. Футболистите, към които Любо се ориентира също са грешка. Знае се за Тимонов, а той е просто един гелиран манекен, Втори Маркиньос се очертава. Орлинов от Спартак, където не ебил, там не са го изгонили. Очертава се Любо да направи кофти селекция, ако и това стане още един сезон ще се провали. Вместо да вземем футболисти със сърце като Делев и Иван Стоянов, ще взимаме Плейбои и скандалджии.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Става ли Любо Пенев?

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2009 17:16

Според мене е рано да се каже дали става или не става!Тия 2 загуби колкото и да са лоши не го определят колко е силен или колко е слаб! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 май 2009 17:18

Абе пич не става ве майна, прав си че са малко, ама на мен са ми достатъчни да преценя.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2009 17:20

danko_sot написа:Абе пич не става ве майна, прав си че са малко, ама на мен са ми достатъчни да преценя.

Не мен грешиш!Не може да се прецени!1, 2 години макс и ако не става го махаме!Ти знаеш ли първите години на Мъри в Левски какви са били!УЖАСНИ!А виж после какъв отбор изгради! ;)Оставяме човека да си върши работата!Любо е амбициозен и знам че ще си постигне целта ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 19 май 2009 17:23

Извинявайте, че ви се намесвам във форума. Аз съм левскар. Обаче мисля, че имам едно обективно мнение. Може и да ви прозвучи тъпо, обаче според мен треньорът няма толкова голямо значение.
Важни са качествата на играчите и мотивацията им, т.е. кинтите. Ако ръководството ги ебава с парите, и Марадона да докарат в някой отбор, нещата няма да вървят, дори и тренер да е Хидинк!
А, с извинение, в А група е доказано, че и магаре да вържеш за треньор, със съответната организация можеш да станеш и шампион. Забравихте ли Еду Ераносян и Локо Пд. Сори за сравнението...ама наистина...Така че оставете си го Любо. В крайна сметка ако някой от тези яки шутове към вратата на Божката Митрев бяха влезли, сега вероятно щяха да се изливат помии за Кокала...Въпрос на късмет.

tarator4o
Контакти:

Мнениеот tarator4o » 19 май 2009 17:23

според мен трябва да отиде в друг клуб за да се види що за треньор е. в левски или цска треньорите е виждат какви са като отидат в европа. тъй, че няма много истински шансове за изява. другиата възможност са дербитата ама за тях няма да ви напомням. в тоя ред на мисли ако човека поведе някой по скромен отбор - например славия, беласица, локомотив... е такива едни и направи добро представяне в БГ едва ли някой ще може да оспори таланта му. ама 10 победи с левски или цска не е голяма гордост. тъй, че и аз не мога да го преценя що за стока е. времето ще покаже. ама е рано да го махате. не мисля, че нещо ви вреди като ви е треньор

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 17:25

danko_sot написа:След 10 поредни победи някой хора вдигнаха в небето Чичовото. Цесекар съм, но е факт, че доста от тези победи си бяха съмнителни. Отделно играта на Армейците не беше нищо особено в повечето от тези мачове. До срещата с Черноморец оставах с впечатление, че Любо добре нарежда състава. Второто холувреме в Бургас при 1:0 и засилващ се натиск на Черноморец, Любо извади един от опитните халфове и пусна Зехиров. Дебют в "А" група- глупав ход на Любо, който едва не доведе до изравняване. Любо обаче се осра тотално в мача с Левски. Вместо да пусне ляв бек Минев вместо Машадо, а Данчо като десен, Пенев направи от Минев крило. Отделно това толериране на черното лайно Удоджи и закотвянето на Здравко на скамейката е странно. Маркиньос че е слаб, слаб е, но Пената му беше намерил много по-добра позиция изнесен зад нападателя. Пускането на Давид Силва титуляр в последния мач също беше голяма грешка. Изобщо грешките на Пенев Младши станаха много и очебийни за всички. Не стига това, ами той се скара и с Данчо Тодоров, което няма как да не даде оттражение. Подозирам, че и със Здравко не се разбира много. На последната пресконференция тго висдяхме, че и вече почва да си изпуска нервите и да показва истинското си лице, онова от 98 година. Единственото хубаво е, че докара Паредес и други испански специалисти, но като гледам как вървят нещата скоро и те ще се отрекат от него. Футболистите, към които Любо се ориентира също са грешка. Знае се за Тимонов, а той е просто един гелиран манекен, Втори Маркиньос се очертава. Орлинов от Спартак, където не ебил, там не са го изгонили. Очертава се Любо да направи кофти селекция, ако и това стане още един сезон ще се провали. Вместо да вземем футболисти със сърце като Делев и Иван Стоянов, ще взимаме Плейбои и скандалджии.

Един път два пъти губи и айде да го махаме бързата работа кьопава работа дайте му време после преценявайте!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 19 май 2009 17:26

[offtopic]ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ДА!ЛЮБО Е ИСТИНСКИ ЦСКАр И ЩЕ НАПРАВИ МНОГО ЗА ТОЗИ КЛУБ,СТИГА ТИТАН ДА ОПРАВИ ПОНЕ МАЛКО НЕЩАТА ОКОЛО ЦСКА[/offtopic]
Пиши с малки букви!!!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 19 май 2009 17:26

delqnski47 написа:
danko_sot написа:Абе пич не става ве майна, прав си че са малко, ама на мен са ми достатъчни да преценя.

Не мен грешиш!Не може да се прецени!1, 2 години макс и ако не става го махаме!Ти знаеш ли първите години на Мъри в Левски какви са били!УЖАСНИ!А виж после какъв отбор изгради! ;)Оставяме човека да си върши работата!Любо е амбициозен и знам че ще си постигне целта ;)

Напълно съм съгласен със тебе.Много пъти съм писал че съм ЛЕВСКАР ама това е пътя оставете го на мира,трябва на един треньор да му се даде шанс сам да си изгради отбор.
КАК САМО ТУКА КАТО ПАДНЕ ЕДИН ОТ ДВАТА ОТБОРА СЕ ПРАВЯТ ТРАГЕДИИ,ПОГЛЕДНЕТЕ НА ЗАПАД ПЪРВИТЕ ПЕТ ОТБОРА КОЛКО ЗАГУБИ ИМАТ ОБЩО,НЕЗАВИСИМО ВЪВ КОЕ ПЪРВЕНСТВО Е.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2009 17:32

vesodoc написа:Извинявайте, че ви се намесвам във форума. Аз съм левскар. Обаче мисля, че имам едно обективно мнение. Може и да ви прозвучи тъпо, обаче според мен треньорът няма толкова голямо значение.
Важни са качествата на играчите и мотивацията им, т.е. кинтите. Ако ръководството ги ебава с парите, и Марадона да докарат в някой отбор, нещата няма да вървят, дори и тренер да е Хидинк!
А, с извинение, в А група е доказано, че и магаре да вържеш за треньор, със съответната организация можеш да станеш и шампион. Забравихте ли Еду Ераносян и Локо Пд. Сори за сравнението...ама наистина...Така че оставете си го Любо. В крайна сметка ако някой от тези яки шутове към вратата на Божката Митрев бяха влезли, сега вероятно щяха да се изливат помии за Кокала...Въпрос на късмет.

Приятел,няма от какво да се извиняваш!Може и да е форума на ЦСКА но всички пичове(независимо от кой отбор са) са добре дошли!Примерно има един който изобщо не е за този форум и бращолеви само глупости!Той си знае кой е така че от чиста гледна точка няма да цитирам ника му!Иначе си много ама много прав за всичко! ;)
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”