Арогантността начин на съществуване

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

пелинат

Арогантността начин на съществуване

Мнениеот пелинат » 18 май 2009 18:41

Арогантността на В.Грънчаров минава всякакви граници.След като няколко месеца мълчеше като бит г.з,днес половин час в Гонг ръси простотия след простотия.Като ремсист защитаваше един самозабравил се адвокат .Г-н Грънчаров за да се уверите в интелекта на вашия идол Батков изгледайте това клипче ,то показва всичко . http://www.youtube.com/v/eeOv4y6DQ9M&hl=en&fs=1) Каквото и да правите много сте далеч от нивото на Н.Александров.Даже когато спорите с него Вие се страхувате да спорите 1 на 1 ,а се нахвърляте срещу него по двама,че и по трима.Така сте свикнали арогантноста е ваше верую.Докато Левски беше на 2 място ,то бяха клетви срещу БФС,съдии,Н.Сираков/Грънчаров сигурно забрави ,че го обвини в една своя статия в заговор срещу Левски/.Сега когато Левски е лидер всичко стана прекрасно,футболът в България е феърплей и т.н.Не знам защо не се коментира ,че Левски тръгна нагоре след като Батков се наведе пред Сираков и го помоли да се върне в Левски.Или може би не знаете начина на работа на Сираков?

stg333
Контакти:

Re: Арогантността начин на съществуване

Мнениеот stg333 » 18 май 2009 18:48

след Сираков бихме вас и паднахте от Черно море , сираков ли ги уреди тия неща ?

KingForAday

Мнениеот KingForAday » 18 май 2009 18:53

Аве , тия олигофрени Табаков и Грънчаров много прости парчета ве!
Ко ми пишат накви тъпи коментари да си запълват страниците Аве , гейзери , боли ме хуя дали смешният отбор на Левски е шампион или не.Ще излязат в Европа наесен и пак ще берем срам и ще псуваме некадърниците по телевиэора, на кво се радвате не мога да раэбера?

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 18 май 2009 18:55

Ами незнам какво да ти кажа.Помниш ли как играеше Сливен Срещу Спартак,Миньор,а как игра срещу Левски Черно море и Локо(Сф)Такава футболна мафия не е имало от времето на Добруджа и Олимпик Галата.Вие сте срам за футбола.Но истината възтържествува Левски шампион!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 18 май 2009 18:56

KingForAday написа:Аве , тия олигофрени Табаков и Грънчаров много прости парчета ве!
Ко ми пишат накви тъпи коментари да си запълват страниците Аве , гейзери , боли ме хуя дали смешният отбор на Левски е шампион или не.Ще излязат в Европа наесен и пак ще берем срам и ще псуваме некадърниците по телевиэора, на кво се радвате не мога да раэбера?

Помниш ли Евро успех на ЦСКА?Аз не.

пелинат

Мнениеот пелинат » 18 май 2009 19:01

stg333 написа:след Сираков бихме вас и паднахте от Черно море , сираков ли ги уреди тия неща ?

Само забелязвам странно съвпадение.Но не това е повода на моите размишления,а поведението на сините журналисти в Гонг.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 май 2009 19:03

пелинат написа:Арогантността на В.Грънчаров минава всякакви граници.След като няколко месеца мълчеше като бит г.з,днес половин час в Гонг ръси простотия след простотия.Като ремсист защитаваше един самозабравил се адвокат .Г-н Грънчаров за да се уверите в интелекта на вашия идол Батков изгледайте това клипче ,то показва всичко . http://www.youtube.com/v/eeOv4y6DQ9M&hl=en&fs=1) Каквото и да правите много сте далеч от нивото на Н.Александров.Даже когато спорите с него Вие се страхувате да спорите 1 на 1 ,а се нахвърляте срещу него по двама,че и по трима.Така сте свикнали арогантноста е ваше верую.Докато Левски беше на 2 място ,то бяха клетви срещу БФС,съдии,Н.Сираков/Грънчаров сигурно забрави ,че го обвини в една своя статия в заговор срещу Левски/.Сега когато Левски е лидер всичко стана прекрасно,футболът в България е феърплей и т.н.Не знам защо не се коментира ,че Левски тръгна нагоре след като Батков се наведе пред Сираков и го помоли да се върне в Левски.Или може би не знаете начина на работа на Сираков?

Искаш да кажеш, че Николай Александров е с класи над Грънчаров?!?
И от двамата не става спортен журналист, но стават за ПиАр на любимите си отбори.Когато човек има някакъв спор с някого, то е добре да изслушва опонента си, а не да се чува само неговият глас, а точно това прави класният журналист Александров-от него трудно се чуват другите двама.
Отделен е въпросът, че и днес, и тримата показаха, че не смятат слушателите на "Гонг" за хора;приказват си така, сякаш са се събрали в някоя кръчма, а не са в студиото на национално радио, и то не като гости, а като водещи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

пелинат

Мнениеот пелинат » 18 май 2009 19:12

brossy написа:Ами незнам какво да ти кажа.Помниш ли как играеше Сливен Срещу Спартак,Миньор,а как игра срещу Левски Черно море и Локо(Сф)Такава футболна мафия не е имало от времето на Добруджа и Олимпик Галата.Вие сте срам за футбола.Но истината възтържествува Левски шампион!

Защо не кажеш и как игра Сливен есента срещу ЦСКА или те е хванала амнезия.Аз искам всеки мач да се играе на 100%.Твоите разбирания са ,че щом Левски е лидер значи всичко е правилно.Не знам защо казваш ,че Левски е шампион след като има още 3кръга .Искам да ми кажеш има ли сега мафия в българския футбол,защото всички сини фенове преди 2кръга казвахте че има.Сега какво е положението.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 18 май 2009 19:17

пелинат написа:
brossy написа:Ами незнам какво да ти кажа.Помниш ли как играеше Сливен Срещу Спартак,Миньор,а как игра срещу Левски Черно море и Локо(Сф)Такава футболна мафия не е имало от времето на Добруджа и Олимпик Галата.Вие сте срам за футбола.Но истината възтържествува Левски шампион!

Защо не кажеш и как игра Сливен есента срещу ЦСКА или те е хванала амнезия.Аз искам всеки мач да се играе на 100%.Твоите разбирания са ,че щом Левски е лидер значи всичко е правилно.Не знам защо казваш ,че Левски е шампион след като има още 3кръга .Искам да ми кажеш има ли сега мафия в българския футбол,защото всички сини фенове преди 2кръга казвахте че има.Сега какво е положението.

Аз го казвам,ама ти явно не можеш да четеш.Мафия има от 1948г.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 18 май 2009 19:19

brossy написа:
пелинат написа:

Аз го казвам,ама ти явно не можеш да четеш.Мафия има от 1948г.

А и още нещо,когато Сливен би ЦСКА президент беше Любимият ми Сашо Апашо.А пролетта Вече бяха боклуците

Върни се в “ЦСКА”