Слепци

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Слепци

Мнениеот mironi88 » 16 май 2009 21:31

Добър вечер на всички "армейски" фенове. Искам да кажа най напред, че за мен ЦСКА е религия и в следващите редове не целя да обидя никой червен привърженик. Канех се да пусна тема още след мача с Левски, но реших да изчакам и мача днес. Е след него вече напълно се отчаях. И в други години, когато отборът е пълен с идиоти точно ние феновете се стараем да ги изгоним и в крайна сметка успяваме,но сега ситуацията е критична. Защо? Защото целия сектор Г след мача с Левски скандираше името на настоящия ни треньор. Защото в хореографията за днес отново лъхаше подкрепа към него. Защото Дучето призоваваше да не плюем футболистите. Много ще кажат "два мача лоши и дай да ги съсипем". И ще са прави. За съжаление всички слепци не виждат, че мачовете не са 2, а 27. Точно в толкова Маркиньос не направи един сносен пас и един мач в който да покаже малко креативност, а след всяка съдийска свирка отиваше при него (буквално всяка). Горе долу в толкова Фелипе Машадо се мъчи да направи едно сносно центриране. От началото на пролетта пък се молим Ивайло Петров да хване топка от корнер ( и хич не ми го превъзнасяйте за днешната дузпа), пак от март насам се молим да видим и Давид Силва с някой пас различен от настрани и назад, а Руи Мигел веднъж виждайки, че няма никой в наказателното поле да не центрира на противковия вратар в ръцете (днес 2 пъти). Слепците не виждат и че ЦСКА не играе футбол в буквален смисъл. Играта ни се състои от Котев-Иванов-Тодоров-пас напред - Муши не овладява и наново. Докато не се стигне до корнер и пак Иван Иванов да вкара. Е това минаваше с Вихрен, Миньор, Спартак и други. Същите тези обаче отборчета ако бяха малко по уверени нямаше да е незаслужено да си вземат точка или три. Просто защото работата на Котев е не да вкарва, а да пази да не ни вкарват.Но...слепци. Точно те, които стоят на резервната скамейка и плюят по съдията който бил дал дузпа която все пак не е влязла, не само че са слепи но и не чуват. Не чуват освиркванията на разумните фенове при всяка опропастена атака на Маркиньос,Руи Мигел или някой друг гастебайтер. Не виждат как с по 5-6 мин на мач Сашко Тонев и Електричката раздвижват играта ни, не виждат че защитниците ни са добри срещу тези отбори които не атакуват. Но и срещу тях не са за хвалене. Просто слепци. За 12 год от когато гледам мачове за втори път ми се случва да недогледам на мач на ЦСКА. Първия беше реванша в Кула. И най лошото е че този път всички стоят тихо и мирно. Тихо каквато ще е Армията с Локо София и мирно както ще трябва да застанем пред Левски когато станат шампиони. Е повярвайте ми те и да не искаха пак щяха да станат. Лека вечер на всички надявам се никой на се е засегнал.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Слепци

Мнениеот delqnski47 » 16 май 2009 21:36

mironi88 написа:Добър вечер на всички "армейски" фенове. Искам да кажа най напред, че за мен ЦСКА е религия и в следващите редове не целя да обидя никой червен привърженик. Канех се да пусна тема още след мача с Левски, но реших да изчакам и мача днес. Е след него вече напълно се отчаях. И в други години, когато отборът е пълен с идиоти точно ние феновете се стараем да ги изгоним и в крайна сметка успяваме,но сега ситуацията е критична. Защо? Защото целия сектор Г след мача с Левски скандираше името на настоящия ни треньор. Защото в хореографията за днес отново лъхаше подкрепа към него. Защото Дучето призоваваше да не плюем футболистите. Много ще кажат "два мача лоши и дай да ги съсипем". И ще са прави. За съжаление всички слепци не виждат, че мачовете не са 2, а 27. Точно в толкова Маркиньос не направи един сносен пас и един мач в който да покаже малко креативност, а след всяка съдийска свирка отиваше при него (буквално всяка). Горе долу в толкова Фелипе Машадо се мъчи да направи едно сносно центриране. От началото на пролетта пък се молим Ивайло Петров да хване топка от корнер ( и хич не ми го превъзнасяйте за днешната дузпа), пак от март насам се молим да видим и Давид Силва с някой пас различен от настрани и назад, а Руи Мигел веднъж виждайки, че няма никой в наказателното поле да не центрира на противковия вратар в ръцете (днес 2 пъти). Слепците не виждат и че ЦСКА не играе футбол в буквален смисъл. Играта ни се състои от Котев-Иванов-Тодоров-пас напред - Муши не овладява и наново. Докато не се стигне до корнер и пак Иван Иванов да вкара. Е това минаваше с Вихрен, Миньор, Спартак и други. Същите тези обаче отборчета ако бяха малко по уверени нямаше да е незаслужено да си вземат точка или три. Просто защото работата на Котев е не да вкарва, а да пази да не ни вкарват.Но...слепци. Точно те, които стоят на резервната скамейка и плюят по съдията който бил дал дузпа която все пак не е влязла, не само че са слепи но и не чуват. Не чуват освиркванията на разумните фенове при всяка опропастена атака на Маркиньос,Руи Мигел или някой друг гастебайтер. Не виждат как с по 5-6 мин на мач Сашко Тонев и Електричката раздвижват играта ни, не виждат че защитниците ни са добри срещу тези отбори които не атакуват. Но и срещу тях не са за хвалене. Просто слепци. За 12 год от когато гледам мачове за втори път ми се случва да недогледам на мач на ЦСКА. Първия беше реванша в Кула. И най лошото е че този път всички стоят тихо и мирно. Тихо каквато ще е Армията с Локо София и мирно както ще трябва да застанем пред Левски когато станат шампиони. Е повярвайте ми те и да не искаха пак щяха да станат. Лека вечер на всички надявам се никой на се е засегнал.

Отначало се опасявах че повечето нормални фенове във форума са на Левски,но вече се съмнявам в мойте думи!ЕВАЛА!БРАВО МЕН!Много добър коментар! :) :) :) :) :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

pensioner

Мнениеот pensioner » 16 май 2009 21:37

Не,приятел никой не може да се засегне след като си казал нещо напълно вярно.Чудесен коментар

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 16 май 2009 21:44

ДАНО ДА ТЕ ЧУЕ НЯКОЙ ! И СЪМ НА МНЕНИЕ ЧЕ ПИЕТРОБОН Е С КЛАСА НАД МИГЕЛ !
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

TamnEpE_Tyk_nePe
Контакти:

Мнениеот TamnEpE_Tyk_nePe » 16 май 2009 21:44

ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО! Ръководството и играчите в момента не заслужават такава публика! Да може и да мълчим след гол на противника, но поне се опитахме след резила с Левски пак да ги подкрепим! Имаше някаква надежда, но е било само ЗАБЛУДА! Честито моряци! Заслужена победа срещу отбор свалил си гащите преди мача! ЦСКА загуби битката в дербито, а днес загуби и войната! :cry:

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 16 май 2009 21:46

аз съм ЛЕВСКАР,но за този коментар,който направи мога само да кажа че няма какво да се допълни и за жалост това е жестоката реалност
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Олимпия Люблянаa
Контакти:

Мнениеот Олимпия Люблянаa » 16 май 2009 21:47

Бях на мача, ако титлата се даваше за най-добра и вярна публика ЦСКА отдавна щеше да е шампион. ЕВАЛА ВИ ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 16 май 2009 21:48

Жалкото е че след мача Пенев каза, че това е играта! Това е най страшното!

stu
Контакти:

Мнениеот stu » 16 май 2009 21:49

Пич бравове.Левскар съм и искам само да ти кажа,4е правя евала на такива фенове,който макар и отбора им да е първи гледат трезво на нещата-като не играят как да кажеш юе стават нещата.И при нас е същото,за това като излезам в Европа ни лъсват задниците.Бият ни знайни и незнайно отбор'чета.Майката му е в момчета от школата-гладни за успехи.ЗА справка-Барса,Ман юн и др.А унас най добре прай бат Венци-първия полусезон играе,а втория само продава и накрая Сла'бия пак 6-та.Ама продава момчета на вън.

pensioner

Мнениеот pensioner » 16 май 2009 21:50

Армейци,колкото и да ми е трудно,ще кажа следните думи,защото са истина и ще станат истина.ЦСКА е ..... ЦСКА!Чака ни дсветло бъдеще,но не и почернено от Мигел,Маркиньош,Силва,УдоджиГунглаугсон ,Марскес,Пуйол и т.н.Ако залагаме на футборсти от нашата школа ЦСКА ще прогресира и съвсем скоро ще бъде отново европейско страшилище,а на стадион "Българска армия" отново ще викат "Гробница за шампиони".Още тази година ще постигнем успехи в Европа ,ще се стабилизираме и на вътрешната сцена!Само ЦСКА!!!пОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА ДО края на пъвенството.

Върни се в “ЦСКА”