ЦСКА най-накрая успя да изпрати в историята кратката и тежка управленска ера на Александър Томов в Борисовата градина, е водещото заглавие на „Тема спорт”. „Титан АС” официално влезе във владение на стадион „Българска армия” към 20 часа снощи. Това стана възможно, след като ръководството на клуба получи телефонно обаждане от комисията за защита на конкуренцията, в което държавата каза заветното „да” на продажбата на шампионите.
Днес институцията по контрол ще прати и одобрителното си писмено становище на ЦСКА. Вече близо седмица собствениците на „Титан” Димитър Борисов и Иво Иванов притежават акциите на отбора. Пълномощното да се разпорежда с дяловете на дружеството, което доскоро държеше Александър Томов от името на Прамод Митал, пък вече не е в сила. Така ЦСКА и на хартия има нови благодетели, които още в петък ще се разпоредят за внасяне в Лицезионната комисия към БфС на документите за получаване на права за А група и Европа
Сделката за ЦСКА факт!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сделката за ЦСКА факт!
Ей, най-после се "роди" !!! То каква мъка беше, какъв зор !

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Не ви пожелавам да стане-от трън та на глог! 

-
- Контакти:
НАЙ ДОБРИТЕ СМЕ
ШАМПИОНИ АЛЕ ШАМПИОНИ АЛЕ САМО ЦСКА
ШАМПИОНИ АЛЕ ШАМПИОНИ АЛЕ САМО ЦСКА
- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Защо изтрихте поста ми? Въпросът беше сериозен и исках да му чуя отговора на този хейтър. Фактът, че си затрая, е показателен и явно го прави.
- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
ZYKLON написа:И,какъв ти е бил въпроса?
Мятал ли си бомби по цесекари? Понеже сам си призна, че не можеш да ни понасяш.
Аз това също не мога да го понасям.Това е най-глупавото "забавление",рожба на психично болни умове.
Нека нещата се решават очи в очи.Взимал съм шалове,на мен са ми взимали.Това с камъните и бомбите е запазена територия на майните.вие най-добре го знаете.
Нека нещата се решават очи в очи.Взимал съм шалове,на мен са ми взимали.Това с камъните и бомбите е запазена територия на майните.вие най-добре го знаете.
Честито на всички, които обичат ЦСКА
Дано новите собственици имат наистина сериозни и дългосрочни намерения, защото отначало помните че и за Митал се говореше така...
Вярвам че това ще е така, в очакване сме на първата им пресконференция на баш шефовете, за да чуем от тях лично какво ще се прави за отбора....
Мисля че ни трябват 2-3 добри попълнения но още сега ( защото след края на полусезона така или иначе ще има продадени ), за да се обиграят до квалификациите за ШЛ!
ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат след нас

Дано новите собственици имат наистина сериозни и дългосрочни намерения, защото отначало помните че и за Митал се говореше така...
Вярвам че това ще е така, в очакване сме на първата им пресконференция на баш шефовете, за да чуем от тях лично какво ще се прави за отбора....
Мисля че ни трябват 2-3 добри попълнения но още сега ( защото след края на полусезона така или иначе ще има продадени ), за да се обиграят до квалификациите за ШЛ!
ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат след нас

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!