Настоящият спортно-техническият директор и легендарен бивш играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов беше поразен от последните светски изяви на нападателя Спас Делев. Футболистът, който в момента е без отбор, се отдаде на развлечения в популярната чалготека "Фешън Хол Кулата". Нещо повече - джобният нападател грабна микрофона и изпя в дует с гостуващата в заведението изпълнителка Джена песента "Не ставаш".
"Какво да ви кажа, глуповати деца, но има възрастни около тях, които трябва да ги съветват да мислят за футбол, а не само за развлечения и пари", коментира тъжно Паро пред "7 дни спорт".
"Спас трябва първо да е наясно със себе си. Да види какво е постигнал във футбола и иска ли да постигне повече. На мен ми се струва, че си изпуска кариерата. Не играе вече една година, още малко така и ще приключи. Не е наясно със себе си, а го съветват много лошо. Тръгва напред с финансовите си претенции, а не казва - искам да играя. За един млад играч най-важното е да играе редовно, парите ще дойдат сами. ЦСКА му протегна ръка и му предложи прилични условия, можеше да стигне и до по-добри условия, но той поиска огромни пари. Спас е изпаднал в дупка и от вего зависи да се измъкне от нея, за да го видят отново хората. Че играе, че е жив за футбола. И с времето и много труд всичко отномо може да му се нареди", завърши Никодимов.
http://news.data.bg/6/sport/430626/паро_за_спаско_глуповато_дете
Паро за Спаско: Глуповато дете
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- PeKBu3uToP
- Контакти:
Re: Паро за Спаско: Глуповато дете
в интерес на истината този футболист умееше само да бяга и толкова.
Удара му също бе приличен.
Не знам какво ще стане с него ,но и той влиза в графата-Валери Божинов,Валери Домовчийски.
Май не им се занимава със спорт.
Не знам какво ще стане с него ,но и той влиза в графата-Валери Божинов,Валери Домовчийски.
LEVSKI_FOREVER
- Заклет Левскар
zlatan написа:в интерес на истината този футболист умееше само да бяга и толкова.
Извинявай колега, ама малко не ми се връзва да се сравнява "Глупавото дете" с Валери Домовчийски. Валери е бил два пъти шампион, играл е четвърт-финал, играл е в ШЛ и има една или две купи (не помня вече) на БГ. Спаско какво има ? ....... дует с певачка и май дори тогава е бил в засада.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Заклет Левскар написа:zlatan написа:в интерес на истината този футболист умееше само да бяга и толкова.
Извинявай колега, ама малко не ми се връзва да се сравнява "Глупавото дете" с Валери Домовчийски. Валери е бил два пъти шампион, играл е четвърт-финал, играл е в ШЛ и има една или две купи (не помня вече) на БГ. Спаско какво има ? ....... дует с певачка и май дори тогава е бил в засада.
Е, то не става дума сравнение с това кой какво е спечелил, то е ясно че Делев е далеч зад Домо и Божинката, а по-скоро че са футболисти, за които не е важно да играят и да се развиват, а да си прибират тлъстите пачки без да помиришат терен.
виж, виж не си ме рзбрал.Спас е далеч от класата на Валери,ама много далеч.
Идеята ми беше друга че си провалят таланта с това че не играят.
Валери иска в Германия щото така иска жена му ,ама оферти няма.
Спас иска в чужбина ама там никой не го иска.
Сега разбра ли ме какво точно целях с предния пост.
Тук не говорим за класи тази на Спас е само в червения тим.
LEVSKI_FOREVER
- Заклет Левскар
zlatan написа:виж, виж не си ме рзбрал.Спас е далеч от класата на Валери,ама много далеч.
Ясно, малко бавно стоплих. Прави сте. Когато си сравнително млад е важно да играеш.
Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- damageplan
- Контакти:
Как да не иска да играе момчето бе , в един от последните кръгове на първенството на А окръжна група се е бил съблякъл по екип в готовност да помогне на отбора на родното си село , ама нали е "много известен" , та съдиите са го разпознали и не са го допуснали да влезе в игра . 

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
damageplan написа:Как да не иска да играе момчето бе , в един от последните кръгове на първенството на А окръжна група се е бил съблякъл по екип в готовност да помогне на отбора на родното си село , ама нали е "много известен" , та съдиите са го разпознали и не са го допуснали да влезе в игра .

И той ще е "поредната млада надежда",докато играе!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
- damageplan
- Контакти:
terata написа:damageplan написа:Как да не иска да играе момчето бе , в един от последните кръгове на първенството на А окръжна група се е бил съблякъл по екип в готовност да помогне на отбора на родното си село , ама нали е "много известен" , та съдиите са го разпознали и не са го допуснали да влезе в игра .
![]()
![]()
Представяте ли какъв цирк щеше да стане ако е бил влязъл в игра и евентуално са го контузили .След това щеше да обяснява , че е паднал от моторетката .

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"