ЦСКА - Пирин, Дискусия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BlueS

ЦСКА - Пирин, Дискусия

Мнениеот BlueS » 04 мар 2009 15:50

Офтопик:
Хайде Пирин напред бой над чорбата, двубоят ще е равностоен, факторът публика тук не играе :D , защото няма такава, само празни седалки :mrgreen:

[wanted]Използвай истинските имена на отборите.[/wanted]

stg333
Контакти:

Re: ЦСКА - Пирин, Напред !!!

Мнениеот stg333 » 04 мар 2009 16:14

ти луд ли си бе, как сателитчето ще скочи на ЦСКА

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 мар 2009 16:38

Те Цска са толкова слаби,че даже да не им скачат,пак не могат да ги бият :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

BlueS

Мнениеот BlueS » 04 мар 2009 16:43

мани мани трагедия трагнали шампиони да стават xaxaxa с тая игра :D , Левски шампион !!! а ЦСКА най-много 4ти :mrgreen:
А за мача така като го гледам 0:0 в редовното време и някоя друга дузпичка в продълженията :roll:

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 04 мар 2009 16:57

BlueS написа:мани мани трагедия трагнали шампиони да стават xaxaxa с тая игра :D , Левски шампион !!! а ЦСКА най-много 4ти :mrgreen:
А за мача така като го гледам 0:0 в редовното време и някоя друга дузпичка в продълженията :roll:

Не ми е ясно защо си чак толкова ентусиазиран???ЦСКА играят безобразно,но играят срещу 11 защитници,все пак...Това не ги оправдава по никакъв начин.Отборът от Подуене беше жалък срещу Вихрен и ,точно поради тази причина, ти се чудя на оптимизма.... :mrgreen:

Потребителски аватар
krasen_g
Контакти:

Re: ЦСКА - Пирин, Дискусия

Мнениеот krasen_g » 04 мар 2009 17:02

BlueS написа:
Офтопик:
Хайде Пирин напред бой над чорбата, двубоят ще е равностоен, факторът публика тук не играе :D , защото няма такава, само празни седалки :mrgreen:

[wanted]Използвай истинските имена на отборите.[/wanted]

ОК, ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ИСТИНСКИТЕ ВИ ИМЕНА. :mrgreen:
Това, че медузите оцеляват повече от 700 млн. години без мозък дава шанс на турско-сините свини!:)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 мар 2009 17:03

popaj написа:
BlueS написа:мани мани трагедия трагнали шампиони да стават xaxaxa с тая игра :D , Левски шампион !!! а ЦСКА най-много 4ти :mrgreen:

Не ми е ясно защо си чак толкова ентусиазиран???ЦСКА играят безобразно,но играят срещу 11 защитници,все пак...Това не ги оправдава по никакъв начин.Отборът от Подуене беше жалък срещу Вихрен и ,точно поради тази причина, ти се чудя на оптимизма.... :mrgreen:

Ами ако ми обясните Левски с какво беше по-добър-освен двата много комични гола на Лучини и Еламе и един хамалски удар на РУСИЯ аз други положения не се сещам да са имали.Споко второто полувреме мин 2 гола и полуфинал.Аз лично искам Левски да бие ,че на финала да са ЦСКА и Левски , а и доколкото знам финала май ще е в Сливен.
Изображение

BlueS

Мнениеот BlueS » 04 мар 2009 17:06

Левски беше по добър с това че като има положения си ги вкарва и мачка и ще мачка още повече оттук нататак !!!
Xaxaxa този маркиньос звездата в отбора само така да бие от 5 метра пред вратата
Последна промяна от BlueS на 04 мар 2009 17:12, променено общо 1 път.

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 04 мар 2009 17:06

Слаби, жалки... Сигурно гледам друг мач. Сигурно 4 чисти положения. За феновете на Пирин - вашия отбор по принцип го харесвам, но се опитайте да стигнете до вратата на ЦСКА и тогава ще говорим. За Левски - е, за Пирин поне може да се говори, за вас - Кокали, БАТ(Е)ков-ци и трактористи (последното по думи на Батков).

BlueS

Мнениеот BlueS » 04 мар 2009 17:13

Офтопик:
А за вас червени какво да кажем кога играхте за последно в Европа че не помня ?

[wanted]Коментари само по темата. Моля без спам.[/wanted]

Върни се в “ЦСКА”