Тройна коалиция ще вдига ЦСКА след нокаута, в който беше пратен тимът в Разград, пише "Стандарт", позовавайки се на няколко източника.
Според информаторите става въпрос за Гриша Ганчев, сина на известен наш бизнесмен и група предприемачи, водени от прочутия фен Лъчезар Николов - Чезари. Босът на "Литекс" няма да дава пари, а води на "Армията" всички звезди на тима, които не може да продаде в момента. Както е известно, Гришата обяви намеренията си да зареже "Литекс" и футбола въобще. Вчера с "оранжевите" се сбогуваха Ицо Янев, Светльо Тодоров и Сандриньо, чиито договори изтекоха. Гришата обаче не иска да изпуска срещу смешни пари най-добрите си футболисти. Затова ще ги остави в ЦСКА с надеждата да вдигнат цената си в евротурнирите. Основното финансиране ще идва от сина на известен наш бизнесмен. Очаква се той да влезе в управата, но все още не иска името му да изплува в публичното пространство. 10% от издръжката на ЦСКА ще бъдат поети от група бизнесмени, събрана от Чезари. Досега той подпомагаше предимно ветераните и техните събирания.
Преди седмица всички футболисти на ЦСКА са преподписали договорите с нов анекс - по 50 бона при титла. Парите са били осигурени от новия благодетел, научи "Стандарт". "Вярно е, изтървахме в Разград по 25 000 евро", потвърди ни футболист на ЦСКА, пожелал анонимност.
Новите собственици искали веднага да видят "червените" в битка за Шампионската лига, но явно ще трябва да почакат.
Не е ясен треньорският пост при очертаващата се конфигурация. Твърде вероятно е Стойчо Младенов да напусне. Той е близък приятел на Чезари, но не особено долюбван от другите нови баровци. Вчера Стойчо се срещна с босовете на "Титан", за да бъде обсъдено близкото бъдеще на клуба. Чу се, че Младенов ще хвърли оставка, ако не му бъдат дадени пари за селекция. "Не останахме с такива впечатления на връщане от Разград", споделиха обаче от отбора.
Веднага се завъртяха няколко имена за негов наследник. Чу се, че бъдещите благодетели на ЦСКА са изключително близко до Христо Стоичков. Така че поява на Камата на "Армията" не бива да изненадва. Дали като директор или като треньор, близкото бъдеще ще покаже.
http://www.sport1.bg/sport1/node/259719
Тройна коалиция спасява ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ASENOVSKI_BRANIK
Тройна коалиция спасява ЦСКА?
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
- florentin_petre
- Контакти:
Re: Тройна коалиция спасява ЦСКА?
Не съм съгласен, че ЦСКА е бил пратен в нокдаун в Разград, тимът е в такъв след края на есенния полусезон и след голямата разпродажба, Стойчо е човека който за пореден път обедини отбора и ги надъха за да може интригата в първенството да е до последния мач. Ние си бяхме мъртъвци както каза Батков, но Стойчо някакси ни измъкна, ще се радвам всички футболисти да останат и само да се вземат няколко нови добри футболисти за да можем да сме конкуренция и фаворити за титлата.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- Udoji90
- Контакти:
[offtopic]В момента, в който видиш "Стандарт", просто трябва да спреш да четеш по-нататък...[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 25 май 2012 10:43, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:[offtopic]В момента, в който видиш "Стандарт", просто трябва да спреш да четеш по-нататък...[/offtopic]
+1 .
Все пак Тодор Батков е собственик на вестника. Може да не е пряко замесен в заглавието, но някой журналист може да се навежда пред него...
Абе Стандарт не ви ли бяха врагове
Вестникът на Батков само измислици пуска по адрес на ЦСКА.

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Стойчо Младенов съживи ЦСКА и върна надеждите на хората. Стойчо Младенов спаси и Титан, които след ужасно безсмислените си ходове есента бяха подготвени за линчуване. Стойчо Младенов беше единственият, който се осмели да "скочи" против продажното БФС.
Аз съм доволен от това, което направи Стойчо. той направи така, че с посредствени футболисти, като: Паун и Янев + много голобради момчета да изведе ЦСКА от калта - директно в мач за титлата, а това е наистина много!!!
Аз съм доволен от това, което направи Стойчо. той направи така, че с посредствени футболисти, като: Паун и Янев + много голобради момчета да изведе ЦСКА от калта - директно в мач за титлата, а това е наистина много!!!
florentin_petre написа:Не съм съгласен, че ЦСКА е бил пратен в нокдаун в Разград, тимът е в такъв след края на есенния полусезон и след голямата разпродажба, Стойчо е човека който за пореден път обедини отбора и ги надъха за да може интригата в първенството да е до последния мач. Ние си бяхме мъртъвци както каза Батков, но Стойчо някакси ни измъкна, ще се радвам всички футболисти да останат и само да се вземат няколко нови добри футболисти за да можем да сме конкуренция и фаворити за титлата.
И кое от тези момчета може да играе на високо ниво в евротурнирите? Халфовата ни линия е покъртителна, отзад сме редка плетка, а отпред само с Мораес не става! Общо взето трябва си цял нов отбор!
- ASENOVSKI_BRANIK
ЦСКА + Литекс = Новият футболен терминатор ( ДИКТАТОР ) на България 

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
невидимите сценаристи на футобланат сцена вече започнаха да прекрояват собствеността в ЦСКА, като "най-значимата" конфигурация от хора е "тройна коалиция", според вестник "Стандарт" между Гриша Ганчев, Стойне Манолов и Лъчезар Николов-Чезари.
Проспорт.бг има връзка и с трите субекта въвлечени в медийно коалиране и въпреки явното си неверие в хипотезата за съдружие в полза на ЦСКА, разговаря с някои от тях. Няма да уточняваме, но един от упоменатите трима никога не е имал никакви отношения с дургите двама и общо взето ги познава по физиономия.
Идеята за Ганчев не е от вчера. Тя беше особено актуална и съвсем близо до реализация в края на 90-те години на миналия век със съвършено същата логика. ЦСКА флагман, Литекс сателит. Всичко се срина, поради други желания на силните на деня тогава.
С днешна дата си остава Титан. Гриша Ганчев със сигурност има да решава доста бизнес-задачи, преди да реши да влага в ЦСКА. Засега по-оперативно може да вкара "златните си кокошки" на "Армията", за да не загуби пари. ЦСКА е запазената марка и логото в много голяма степен е гаранция за много добра бъдеща сделка.
Звучи абсолютно титанично, че новите мераклии за ЦСКА били готови да извадят 6 милиона евро за акциите и отделно да изплатят на титан още 8 милиона евро по вътрешни заеми, между свързани лица, по линията Титан - Титан АС (собственик на ЦСКА).
Със сигурност такива пари няма в нито едно чекмедже и е хубаво, когато се разхвърлят суми всеки да се опита да си даде сметка как точно би се генерирала такава печалба, че едни хора да си позволят да отделят такава огромна сума за закупуване и още милиони на година за функционирането на на клуба.
От упоменатите трима един е под смазващо голям стрес, а другите двама имат сърце и определени възможности. Те обаче нямат ресурс в собствения си бизнес, който да реши тези задачи.
Всичко звучи интересно, но засега не е вярно. Единствено правдива се очертава информацията за привличането на накои състезатели от Литекс в ЦСКА. Особено на по-младите национали и националите от първия отбор на България.
В заключение Проспорт.бг информира, че не е налице тройна коалиция за ЦСКА. Не се очертава и някакво гражданско обединение за европейското развитие на ЦСКА. Нито пък се ражда някакво движение за просперитет в спорта...Към този момент.
ASENOVSKI_BRANIK написа:ЦСКА + Литекс = Новият футболен терминатор ( ДИКТАТОР ) на България
Те са си комбина вече 14 години.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]