Една недоизмечтана червена мечта
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Една недоизмечтана червена мечта
Футбол. Шест букви, означаващи толкова много. Шест букви, означаващи повече от комерсиалното I love you или каквото и да е било друго, изменящо се като дефиниция с времето явление. А футболът, откакто бе създаден, се запази същия за нас – запалянковците. Постоянен носител на положителни или отрицателни емоции, нещо, към което се привързваш, пристрастяваш и колкото и банално да звучи, без което не си цял, което те допълва. Ако веднъж започнеш да гориш по футбола, то няма как да се върнеш назад и да спреш да го гледаш и да му се наслаждаваш. Вчера скромният тим,но с големи финансови възможности – Лудогорец победи ЦСКА с 1:0 в директен мач за титлата на България и направи неочакваното и немислимото. Вчера футболът отново подари доза емоция на футболните запалянковци в нашата родина, защото наистина го заслужаваме. Заслужава го всеки, който поне веднъж е стъпил на стадиона и е подкрепил отбора си. Всеки, който е пролял поне веднъж сълзичка от радост или тъга, предизвикана от свещената страст, наречена любим тим. Но футболът не гори само на трибуните, той кипи и на терена. Вчера аз видях един борбен Лудогорец и още по-борбен ЦСКА. Армейците не се отказаха до последната минута, защото просто са армейци. Те се изолираха от външния свят и напук на глупавите твърдения за директиви срещу ЦСКА и нападките от страна на вражеските лагери, оставиха сърцата си на терена в името на тези, които плачат и се смеят заедно с тях на стадиона. Затова не съжалявам,че ни окичиха със сребърните медали. За мен това е една победа. Най-накрая виждам състав, изграден от повече български момчета, играещи с хъс и желание да се докажат, без да получават баснословни суми като заплата. Когато всички си мислеха, че отборът ще се провали заради неадекватното управление на собствениците, той го опроверга. Просто му липсваше малко късмет .. Да, футболът е игра на късмет, не само на класа и индивидуални качества. Вайкахте се, когато собствениците продадоха Нелсън, Делев, Платини и Зику, но някой от вас, невротици, постави ли се на мястото на Карачанаков, Костов и Грънчов ? Как ли се чувстват те, когато освен треньорският щаб и ние – влюбените в отбора – не ги зачитаме като футболисти .. Навремето в ЦСКА са играли само и единствено българи. Всички без изключение са били амбициозни и са постигали блестящи резултати .. Как ми се иска да се върне това славно време и да се радвам дори на паденията на червената ми страст .. Изминалият полусезон ме убеди,че има изгледи това да се случи, затова отново съм с усмивка на лицето, въпреки душевната ми болка и тъга .. Не е лесно да се бориш срещу парите на Домусчиев и срещу твърдоглавието на БФС .. Не е никак лесно да бъдеш оплюван след всяка загуба и да бъдеш пренебрегван след повечето победи .. БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМЧЕТА ! Плача, докато пиша имената ви .. Благодаря ви, Райс, Банда, Ангел, Пламен, Капитане, Боби, Ники, Румба, Нджонго, Жуниор, Коста, Апа, Станчо ! Вие премахнахте у мен чувството за обезвереност и върнахте усмивката и надеждата в сърцето ми ! Вие се борихте докрай като мъже и аз оценявам това .. ЗА МЕН ВИЕ СТЕ ШАМПИОНИТЕ, а не онези 11 наемници от Разград с пълните портфейли .. Вие усетихте какво е да се насладиш на футбола, защото станахте част от една традиция,от една идея, от едно име, чието споменаване кара всеки, милеещ за тази простичка игра с топка, да настръхне. Това ви направи, ако не шампиони, то големия победител от първенството .. Сега разбрах значението на комерсиалното словосъчетание “ Обичам те !” .. То се отнася за футбола .. Единствената и вечната любов в живота на обикновения човечец .. БЛАГОДАРЯ ВИ, АРМЕЙЦИ, ОБИЧАМ ВИ !
Това е чувството,което в нас гори ..

- Lakokara4a
- Контакти:
Re: Една недоизмечтана червена мечта
Чак мене ме разплака.... Толкова емоции днес не съм очаквал 

- dreben23
- Контакти:
И мен. Но едно нещо продължава да ме мъчи, защо горе вдясно стои снимка на някакъв смрадлив испанец, а не на любимия клуб?! Дано не ми се обиди автора, но не ги разбирам тези неща, а думите са сърцераздирателни, но каквото и да се напише, е излишно, когато душата се е продала на дявола!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Артилериста
- Контакти:
Направо настръхнах,браво

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
[quote="Yanev"]Футбол. Шест букви, означаващи толкова много. Шест букви, означаващи повече от комерсиалното I love you или каквото и да е било друго, изменящо се като дефиниция с времето явление. А футболът, откакто бе създаден, се запази същия за нас – запалянковците. Постоянен носител на положителни или отрицателни емоции, нещо, към което се привързваш, пристрастяваш и колкото и банално да звучи, без което не си цял, което те допълва. Ако веднъж започнеш да гориш по футбола, то няма как да се върнеш назад и да спреш да го гледаш и да му се наслаждаваш. Вчера скромният тим,но с големи финансови възможности – Лудогорец победи ЦСКА с 1:0 в директен мач за титлата на България и направи неочакваното и немислимото. Вчера футболът отново подари доза емоция на футболните запалянковци в нашата родина, защото наистина го заслужаваме. Заслужава го всеки, който поне веднъж е стъпил на стадиона и е подкрепил отбора си. Всеки, който е пролял поне веднъж сълзичка от радост или тъга, предизвикана от свещената страст, наречена любим тим. Но футболът не гори само на трибуните, той кипи и на терена. Вчера аз видях един борбен Лудогорец и още по-борбен ЦСКА. Армейците не се отказаха до последната минута, защото просто са армейци. Те се изолираха от външния свят и напук на глупавите твърдения за директиви срещу ЦСКА и нападките от страна на вражеските лагери, оставиха сърцата си на терена в името на тези, които плачат и се смеят заедно с тях на стадиона. Затова не съжалявам,че ни окичиха със сребърните медали. За мен това е една победа. Най-накрая виждам състав, изграден от повече български момчета, играещи с хъс и желание да се докажат, без да получават баснословни суми като заплата. Когато всички си мислеха, че отборът ще се провали заради неадекватното управление на собствениците, той го опроверга. Просто му липсваше малко късмет .. Да, футболът е игра на късмет, не само на класа и индивидуални качества. Вайкахте се, когато собствениците продадоха Нелсън, Делев, Платини и Зику, но някой от вас, невротици, постави ли се на мястото на Карачанаков, Костов и Грънчов ? Как ли се чувстват те, когато освен треньорският щаб и ние – влюбените в отбора – не ги зачитаме като футболисти .. Навремето в ЦСКА са играли само и единствено българи. Всички без изключение са били амбициозни и са постигали блестящи резултати .. Как ми се иска да се върне това славно време и да се радвам дори на паденията на червената ми страст .. Изминалият полусезон ме убеди,че има изгледи това да се случи, затова отново съм с усмивка на лицето, въпреки душевната ми болка и тъга .. Не е лесно да се бориш срещу парите на Домусчиев и срещу твърдоглавието на БФС .. Не е никак лесно да бъдеш оплюван след всяка загуба и да бъдеш пренебрегван след повечето победи .. БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМЧЕТА ! Плача, докато пиша имената ви .. Благодаря ви, Райс, Банда, Ангел, Пламен, Капитане, Боби, Ники, Румба, Нджонго, Жуниор, Коста, Апа, Станчо ! Вие премахнахте у мен чувството за обезвереност и върнахте усмивката и надеждата в сърцето ми ! Вие се борихте докрай като мъже и аз оценявам това .. ЗА МЕН ВИЕ СТЕ ШАМПИОНИТЕ, а не онези 11 наемници от Разград с пълните портфейли .. Вие усетихте какво е да се насладиш на футбола, защото станахте част от една традиция,от една идея, от едно име, чието споменаване кара всеки, милеещ за тази простичка игра с топка, да настръхне. Това ви направи, ако не шампиони, то големия победител от първенството .. Сега разбрах значението на комерсиалното словосъчетание “ Обичам те !” .. То се отнася за футбола .. Единствената и вечната любов в живота на обикновения човечец .. БЛАГОДАРЯ ВИ, АРМЕЙЦИ, ОБИЧАМ ВИ !
Самата истина . А на фенчето на лефски ще кажа - ти никога няма да разбереш това, защото никога няма да разбереш какво е да си фен на велик отбор.
Самата истина . А на фенчето на лефски ще кажа - ти никога няма да разбереш това, защото никога няма да разбереш какво е да си фен на велик отбор.
Бориха се докрай момчетата вярно е.Заслужават много повече от уважение!
Самата истина . А на фенчето на лефски ще кажа - ти никога няма да разбереш това, защото никога няма да разбереш какво е да си фен на велик отбор.[/quote]
Самата истина. Просто той е фен на най-великия отбор, няма как да падне на по-долното стъпало!
Самата истина. Просто той е фен на най-великия отбор, няма как да падне на по-долното стъпало!
- baerba1995
- Контакти:
Yanev написа:Футбол. Шест букви, означаващи толкова много. Шест букви, означаващи повече от комерсиалното I love you или каквото и да е било друго, изменящо се като дефиниция с времето явление. А футболът, откакто бе създаден, се запази същия за нас – запалянковците. Постоянен носител на положителни или отрицателни емоции, нещо, към което се привързваш, пристрастяваш и колкото и банално да звучи, без което не си цял, което те допълва. Ако веднъж започнеш да гориш по футбола, то няма как да се върнеш назад и да спреш да го гледаш и да му се наслаждаваш. Вчера скромният тим,но с големи финансови възможности – Лудогорец победи ЦСКА с 1:0 в директен мач за титлата на България и направи неочакваното и немислимото. Вчера футболът отново подари доза емоция на футболните запалянковци в нашата родина, защото наистина го заслужаваме. Заслужава го всеки, който поне веднъж е стъпил на стадиона и е подкрепил отбора си. Всеки, който е пролял поне веднъж сълзичка от радост или тъга, предизвикана от свещената страст, наречена любим тим. Но футболът не гори само на трибуните, той кипи и на терена. Вчера аз видях един борбен Лудогорец и още по-борбен ЦСКА. Армейците не се отказаха до последната минута, защото просто са армейци. Те се изолираха от външния свят и напук на глупавите твърдения за директиви срещу ЦСКА и нападките от страна на вражеските лагери, оставиха сърцата си на терена в името на тези, които плачат и се смеят заедно с тях на стадиона. Затова не съжалявам,че ни окичиха със сребърните медали. За мен това е една победа. Най-накрая виждам състав, изграден от повече български момчета, играещи с хъс и желание да се докажат, без да получават баснословни суми като заплата. Когато всички си мислеха, че отборът ще се провали заради неадекватното управление на собствениците, той го опроверга. Просто му липсваше малко късмет .. Да, футболът е игра на късмет, не само на класа и индивидуални качества. Вайкахте се, когато собствениците продадоха Нелсън, Делев, Платини и Зику, но някой от вас, невротици, постави ли се на мястото на Карачанаков, Костов и Грънчов ? Как ли се чувстват те, когато освен треньорският щаб и ние – влюбените в отбора – не ги зачитаме като футболисти .. Навремето в ЦСКА са играли само и единствено българи. Всички без изключение са били амбициозни и са постигали блестящи резултати .. Как ми се иска да се върне това славно време и да се радвам дори на паденията на червената ми страст .. Изминалият полусезон ме убеди,че има изгледи това да се случи, затова отново съм с усмивка на лицето, въпреки душевната ми болка и тъга .. Не е лесно да се бориш срещу парите на Домусчиев и срещу твърдоглавието на БФС .. Не е никак лесно да бъдеш оплюван след всяка загуба и да бъдеш пренебрегван след повечето победи .. БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМЧЕТА ! Плача, докато пиша имената ви .. Благодаря ви, Райс, Банда, Ангел, Пламен, Капитане, Боби, Ники, Румба, Нджонго, Жуниор, Коста, Апа, Станчо ! Вие премахнахте у мен чувството за обезвереност и върнахте усмивката и надеждата в сърцето ми ! Вие се борихте докрай като мъже и аз оценявам това .. ЗА МЕН ВИЕ СТЕ ШАМПИОНИТЕ, а не онези 11 наемници от Разград с пълните портфейли .. Вие усетихте какво е да се насладиш на футбола, защото станахте част от една традиция,от една идея, от едно име, чието споменаване кара всеки, милеещ за тази простичка игра с топка, да настръхне. Това ви направи, ако не шампиони, то големия победител от първенството .. Сега разбрах значението на комерсиалното словосъчетание “ Обичам те !” .. То се отнася за футбола .. Единствената и вечната любов в живота на обикновения човечец .. БЛАГОДАРЯ ВИ, АРМЕЙЦИ, ОБИЧАМ ВИ !
БРАВО за статията! ТЕЗИ МОМЧЕТА ЗАСЛУЖАВАХА ДА ИГРАЯТ квалификации за ШЛ независимо от некадърното ни ръководство!
няколко толкова прочувствени обръщения вчера и днес
не издържам вече 

-
amoros написа:Бориха се докрай момчетата вярно е.Заслужават много повече от уважение!
Само с борене не става! Трябва и футбол да се играе!