Петиция–Апел

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Петиция–Апел

Мнениеот peliforewer » 17 апр 2012 16:36

Петиция–Апел

Ние, феновете на ПФК ЦСКА, апелираме към всички български футболни фенове да ни подкрепят в нашето искане към Комисията по досиетата към Министерския съвет: „За пълно разсекретяване на досиетата на президентите, вицепрезидентите и членовете на ИК на БФС, настоящи и бивши, които са били агенти и сътрудници на бившата Държавна сигурност.”
Ние имаме право да знаем истината за хората, който ръководят или са ръководили футбола и спорта в България.

За това ние се обръщаме към всички вас, футболни фенове търсещи истината, без значение от клубната ви принадлежност, да ни подкрепите с подписите си.

Забравете за момент футболното разделение. Да се обединим в името на истината. Нека покажем, че не искаме доносници в БФС и в българския спорт като цяло.

Благодарим за подкрепата!

ivana bachvarova Нека който подкрепя този апел сложи своя подпис на http://www.peticiq.com/peticiq_apel
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Makavelli
Контакти:

Re: Петиция–Апел

Мнениеот Makavelli » 17 апр 2012 16:39

Може ли да споделиш с какво ще ти помогне това че еди кой си е бил агент? По онова време доста хора са били агенти. Истина или не голяма част от тези хора сега са на места където си взимат хубава пачка и не им пука за нищо. Но това с какво ще помогне на нас феновете, освен да се заяждаме помежду си кой какъв е.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 апр 2012 16:48

Да подкрепям ЦСКА ли ? Никога .

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 17 апр 2012 16:51

Makavelli написа:Може ли да споделиш с какво ще ти помогне това че еди кой си е бил агент? По онова време доста хора са били агенти. Истина или не голяма част от тези хора сега са на места където си взимат хубава пачка и не им пука за нищо. Но това с какво ще помогне на нас феновете, освен да се заяждаме помежду си кой какъв е.

Всеки, който по онова време е заемал отговорен пост е бил агент на Държавна сигурност. И да се разсекретят досиетата, какво, кой ще се откаже от поста си, кой ще изгони тези, които са били в Държавна сигурност? Хубаво, аз съм ЗА да разсекретят всичко, но това нищо няма да промени. Където е текло, пак ще тече! ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Мнениеот Seichov » 17 апр 2012 16:52

ЕМИЛ написа:Да подкрепям ЦСКА ли ? Никога .

Прост народ-слаба държава!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 апр 2012 16:52

Скоро не е имало петиция, апел, декларация, пресконференция или нещо пободно от ЦСКА, че бях се затъжил нещо. Но аз няма да подкрепя, защото не ми става ясно, с каква цел се прави. Тоест ясно ми е, за това не подкрепям. Ако е нещо свястно и градивно - да, иначе - не.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 17 апр 2012 16:55

Агент Ставрий ще го закъса след тази петиция .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 апр 2012 16:56

Това важи ли за пеУнишките мутри, или за тях трябва да се подава отделна петиция-апел!? :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 17 апр 2012 16:58

Captain Stottlemeyer написа:Това важи ли за пеУнишките мутри, или за тях трябва да се подава отделна петиция-апел!? :roll:

Ако са обективни хората, които правят този апел, то петицията трябва да важи за всички. Ха сега да видим. :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 17 апр 2012 17:19

Моля автора да обясни, каква е целта на тази петиция. Повечето хора свързани с ДС се знаят. Особенно тези влезли във футбола. Мен лично този въпрос ме интересува дотолкова, колкото да бъдат изобличени хората правещи се на борци за правда, до преди двадесетина години са мъчили сънародниците си. За тях може да има само морално наказание, защото за пострадалите едва ли ще има възмездие. Друг е въпроса, че някои набързо надянаха маската на демократи и забравиха, какви са. Все пак смятам, че за вадене на досиетата е късно. Най-много да пострадат невинни роднини и наследници на агентите.

Върни се в “ЦСКА”